CMS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Rik De Vries

Rik De Vries

26/04/2011 08:40:12
Anchor link
Hey allemaal,

Ik heb een CMS nodig (simpele CMS) waardoor het mogelijk is om voor een restaurant in te kunnen loggen en zo menu's samen kan stellen, toevoegen, verwijderen etc. De menu's zullen zijn, voorgerecht, nagerecht en hoofdgerecht met daarbij de bijbehorende gerechten. Ook moeten er foto's geupload kunnen worden van de betreffende gerechten, alles moet gekoppeld worden aan een mysql database en alles moet van deze database vandaan gehaald worden.

Ik heb geen idee waar en hoe dat ik moet beginnen en zou aan jullie willen vragen om (eventueel) tegen vergoeding dit voor mij te kunnen maken.

M.v.g. Rik
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:05:23
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/04/2011 08:43:27
Anchor link
Zorg even dat je vacature voldoet aan de juiste criteria:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/criteria-php-vacature-berichten/16800/
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

26/04/2011 08:43:29
Anchor link
Kijk eens naar joomla?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

27/04/2011 09:32:20
Anchor link
Zou het misschien eventueel voor je kunnen maken voor een klein bedrag, en neem het tevens op in men portfolio...

neem graag even contact op via de mail: [email protected]

mvg,
Evert Ekans
 

27/04/2011 10:23:29
Anchor link
Ik heb onlangs nog zoiets gemaakt, als je belangstelling hebt stuur even eem pm
 
Rik De Vries

Rik De Vries

28/04/2011 12:25:52
Anchor link
Zijn er nog meer gegadigden? Evert Ekans blijkt een oplichter te zijn.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

28/04/2011 14:03:16
Anchor link
Waar baseer je op dat hij een oplichter is?
 
Mar cel

Mar cel

28/04/2011 16:05:20
Anchor link
-
Gewijzigd op 28/04/2011 16:37:44 door Mar cel
 
Rik De Vries

Rik De Vries

28/04/2011 18:42:59
Anchor link
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script..

Toevoeging op 28/04/2011 18:43:15:

Rik De Vries op 28/04/2011 18:42:59:
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script.. beetje onzinnig dacht ik zo
 
Jasper DS

Jasper DS

28/04/2011 19:01:17
Anchor link
Rik De Vries op 28/04/2011 18:42:59:
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script..


Niet dat ik de prijzen ken maar je kan dan toch nog altijd weigeren? Ik snap niet waarom hij daarom een oplichter is?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

28/04/2011 21:28:39
Anchor link
Waarom ben ik een oplichter? Ik heb nooit een bedrag van 10.000 gevraagd..
We hebben geeneens over het geld gehad..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2011 22:19:14
Anchor link
Kunnen we die rel niet ergens anders uitvechten?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

28/04/2011 22:24:13
Anchor link
Ik begin er liever ook niet over maar als er iemand zo gaat praten..
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/04/2011 22:51:33
Anchor link
Hoewel niet helemaal ontopic, wil ik toch reageren op Evert.

Evert Ekans op 27/04/2011 09:32:20:
Zou het misschien eventueel voor je kunnen maken voor een klein bedrag, en neem het tevens op in men portfolio...

neem graag even contact op via de mail:

mvg,
Evert Ekans


Zie hier (http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-met-cms/77789/last/) een topic van jou, waarbij je bezig bent met een gerechten-cms. Daarin geef je aan nog niet zoveel ervaring te hebben met php. Is leuk/aardig dat je aanbiedt (voor een klein bedrag) om het te maken voor een ander, maar zorg dan wel dat je zelf voldoende (basis)kennis hebt. Niets zo knullig als iemand die belooft iets te maken/doen en dan het niet blijkt te kunnen. Niet alleen sneu voor jou, maar zeker ook voor de opdrachtgever.
 
Karel van Dam

Karel van Dam

29/04/2011 09:56:23
Anchor link
@ Rik de Vries,

Ik ben de laatste hand aan het leggen bij het verbeteren van het CMS Cornn. Misschien geschikt voor jou?

Zie ook deze topic:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/cmsje/77759/

Momenteel bestaat er nog niet de functie om submenu's toe te voegen, maar deze is in principe zo aangemaakt (aangezien ik ook vakantie heb). Ik vraag me af wat je zelf verstaat onder een 'eventuele vergoeding'.

Laat het me/ons weten!
 
Chris -

Chris -

02/05/2011 11:56:33
Anchor link
Zucht.. Spelen in de speeltuin jongens, bedankt voor het rapporteren..
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.