Code tags werken niet als er geen php eindtag is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

01/04/2013 19:37:19
Quote Anchor link
Hoi,

Wat me opgevallen is dat de codetags helemaal buggen als er geen ?> gegeven wordt.

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

echo 'bar';
[
/code]

Raoul
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:22:37
 
- Raoul -

- Raoul -

26/06/2013 13:55:34
Quote Anchor link
Bump. Hier stoor ik me echt aan.
 
- Raoul -

- Raoul -

04/07/2013 15:01:01
Quote Anchor link
Bump2
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 20:59:07
Quote Anchor link
Bump
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/08/2013 22:46:23
Quote Anchor link
Ik bump hem ook maar eventjes.
Verdraaid irritante bug....
Gewijzigd op 26/08/2013 22:47:17 door - Ariën -
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

27/08/2013 09:28:43
Quote Anchor link
Opgelost, excuses voor de trage reactie.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

29/08/2013 19:45:00
Quote Anchor link
Klopt het dat nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php helemaal niet meer werkt?
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2013 13:15:47
Quote Anchor link
Opgelost!
 
- Raoul -

- Raoul -

10/04/2014 20:36:46
 
Martin -

Martin -

16/08/2015 19:32:40
Quote Anchor link
Inderdaad niet opgelost, ik loop ook zojuist ook tegen deze bug aan: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/jsondecode-probleem/98453/#708335

Als het opgelost is, moet dit goed gaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo 'Hello world';
[
/code]

[
b]Edit[/b]: het mag duidelijk zijn met het voorbeeld dat de bug nog aanwezig is :)
[
b]Edit 2[/b]: en het feit dat mijn edits in het code-blok komen te staan maakt het alleen maar duidelijker dat de bug nog goed aanwezig is.
Gewijzigd op 16/08/2015 19:35:14 door Martin -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.