combat calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »
Bram

bram

08/05/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een tipsite over een spel genaamd runescape, ikzelf speel dat al lang niet meer maar ik probeer andere spelers een beetje te helpen door het bouwen van een tipsite.

Op runescape heeft je figuurtje een soort lvl, dit lvl wordt je combat genoemd.
Je combat wordt bepaald door 6 skills.
Ik heb nu een script nodig dat je combat berekend als je deze 6 skills ingeeft.
Op het internet zijn zo honderde scripts te vinden, maar geen ervan is helemaal correct omdat runescape de formule niet wil vrijgeven.
Maar nu hebben ze op het forum van runescape achter deze formule gezocht, en hij is getest door heel veel spelers. En hij is bijna 100% correct.

Dit is het script dat op het forum stond:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 Formula version 4.0
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.


function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}

?>


Het probleem is dat dit script alleen niet zo handig is, het is pas handig als het berekend hoeveel lvls van die skills je nog moet om een combat te stijgen.

Ik heb het al een beetje geprobeerd en voor de meeste skills ben ik er al uitgekomen.

Eerst en vooral heb ik iets toegevoegd aan het script zodat je je combat ook met decimalen kunt zien en wat je volgend combat is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.

function combatLevel($cbattack, $cbdefence, $cbstrength, $cbhp, $cbprayer, $cbranged, $cbmagic, $cbsummoning) {
$cbbase = ($cbdefence + $cbhp + floor($cbprayer / 2) + floor($cbsummoning / 2)) * 0.25;

$cbmelee = ($cbattack + $cbstrength) * 0.325;
$cbranger = floor($cbranged * 1.5) * 0.325;
$cbmage = floor($cbmagic * 1.5) * 0.325;

return $cbbase + max($cbmelee, $cbranger, $cbmage);
}

$cb = combatLevel($attack,$defence,$strength,$hitpoints,$prayer,$ranged,$magic,$summoning);
$combat = floor($cb);
$nextcb = ceil($cb);
?>


De volgende skills kloppen al:
-defence en hitpoints
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$hitpointsnog
= $nextcb - $cb;
$hitpointsnog = $hitpointsnog/0.25;
$hitpointsnog = ceil($hitpointsnog);
//zoveel defence of hitpoints lvls moet je nog:
echo $hitpointsnog." defence/hitpoints lvls"
?>

-prayer en summoning
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$prayernog
= $nextcb - $cb;
$prayernog = ceil(2*($prayernog/0.25));
$prayernog = ceil($prayernog);
//zoveel prayer of summoning lvls moet je nog:
echo $prayernog." prayer/summoning lvls";
?>

-attack en strenght
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$attacknog
= $nextcb - $cb;
$attacknog = $attacknog/0.325;
$attacknog = ceil($attacknog);
//zoveel attack of strenght lvls nog:
echo $attacknog." attack/strength lvls";
?>


Nu zijn er nog twee skills waarvan ik de formule niet krijg omgevormd:
namelijk ranged en magic.

zou alsjeblieft iemand mij hiermee willen helpen?

alvast bedankt,
Bram
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bram
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:02:50
 
Bram

bram

10/05/2008 22:01:00
Quote Anchor link
bump, pls ik heb dit echt dringend nodig...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/05/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Helaas heb ik Runescape nooit gespeeld, maar je zou zeggen dat er genoeg mensen op dit forum rondlopen die dat wel hebben gedaan ;-)
 
Wouter K

Wouter K

10/05/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Ik heb het gespeel Jan :) Als ik een klein mannetje was ;)
@Bram : Hier staan 2 tot 3 Combat scripts op phphulp. Gebruik het zoeksysteem.
 
Bram

bram

10/05/2008 22:40:00
Quote Anchor link
@jan, mijn probleem heeft eigenlijk niet veel met runescape te maken, het is meer een mathematisch probleem ik krijg gwn een formule niet omgevormd (zie de laatste twee codes).

@wouter, weet ik wel maar die hebben de functie niet om te berekenen hoeveel lvl's je nog moet + (zoals ik al in mijn eerste bericht heb gezegd) die gebruiken minder correcte formules, dit is de tot nu toe meest correcte
 
Scrptr

Scrptr

10/05/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Aan zoiets zat ik te denken (werkt nog niet), heb het ff snel gescript.
Dat je dus alles doorloopt met een while en een foreach:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$levels = array();
$levels['attack']         = ''; // levels
$levels['defence']         = '';
$levels['strength']                     = '';
$levels['hp']         = '';
$levels['prayer']         = '';
$levels['ranged']         = '';
$levels['magic']         = '';
$levels['summoning']                     = '';
$levels_nieuw_cmb = array();

$combat = floor(combatLevel($levels['attack'], $levels['defence'], $levels['strength'], $levels['hp'], $levels['prayer'], $levels['ranged'], $levels['magic'], $levels['summoning']));

foreach($levels as $skill => $lvl){
    $levels_copy         = $levels;
    $combat_change         = $combat;
    $mogelijke_levels     = 0;
    while(floor($combat_change) == $combat){
        $levels_copy[$skill]++;
        $combat_change = combatLevel($levels_copy['attack'], $levels_copy['defence'], $levels_copy['strength'], $levels_copy['hp'], $levels_copy['prayer'], $levels_copy['ranged'], $levels_copy['magic'], $levels_copy['summoning']);
    }

    
    $levels_nieuw_cmb[$skill] = $levels_copy[$skill] - $levels[$skill];
}


echo 'Uw combat level is momenteel '.$combat.'<br />';
foreach($levels_nieuw_cmb as $skill => $lvls){
    echo '<li>Voor het volgende level moet u '.$lvls.' levels '.$skill.' trainen.</li>';
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Bram

bram

11/05/2008 10:58:00
Quote Anchor link
wow, bedankt het werkt perfect :)
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Geen dank, alleen klopt het nog niet helemaal, als ik kijk naar de output van dit script en die van lunagang.nl krijg ik net de zelfde gegevens
 
Bram

bram

11/05/2008 11:26:00
Quote Anchor link
vreemd, op tiko (van zybez.net) krijg ik wel dezelfde gegevens.

Zijn de gegevens van lunagang erg anders? in dat geval komt het misschien omdat ze een andere formule gebruiken?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:27:00
Quote Anchor link
ik kijk er zo naar, misschien heb ik wel verkeerde gegevens ingevoerd
Edit: had inderdaad verkeerde gegevens gebruikt, het script klopt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Afbeelding
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:25:00
Quote Anchor link
@paul dat heeft niets te maken met het combat level maar met het level van een skill
Die formule berekend in welk level je zit bij een x aantal experients
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:28:00
Quote Anchor link
00ps verkeerd gekeken :(
Maar werkt het nu ?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Ja hij werkt, een extra toevoeging van het script zou kunnen zijn dat je inplaats van je lvls je experients invult: Zo kun je berekenen hoeveel experients je nog moet, en dat is nauwkeuriger dan lvls
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.