Combinaties Query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 14:01:26
Quote Anchor link
hoe kan ik met deze query,: $result3 = $mysqli->query("SELECT id, Locatie, Werkervaring, Naam_Functie FROM vacaturesfuncties WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'");

in php een output weergeven met als hoogst de totale 5 combinaties
en daaronder 4 combinaties enz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:27:02
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 14:07:15
Quote Anchor link
5 combinaties wilt zeggen dat je 5x een groepje variabelen haalt uit een nog grotere verzameling variabelen.
Dus je zegt dan niks over het aantal variabelen of over de grote groep variabelen.

5 combinaties met daaronder 4 combinaties kunnen een gelijksoortig antwoord terug geven. Alleen zijn het dus eerst 5 antwoorden en dan 4 antwoorden.

Wat dit verder met jQuery van doen heeft laat zich maar te raden ..
Wat je concrete vraag nu eigenlijk is ... geen idee ...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 14:12:39
Quote Anchor link
met query bedoel ik mysql

het maximale (hoogste score) is tot nu toe 5 combinaties
dus ik krijg bijvoorbeeld als resultaat $een gecombineerd met $twee en gecombineerd met $drie en $gecombineerd met $vier en $vijf dus in match-term is dit een hit van 100%
daarna komt 4 combinaties/hits die een mindere in match-term percentage haalt

het probleem is als ik die mysql uitvoer alles door elkaar krijg als resultaat
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 14:15:33
Quote Anchor link
mijn leesfout, ik las jQuery in plaats van query :)

ik zou 1 tabel maken voor vacatures
dan 1 tabel voor items die de vacature ranking bepalen.

Je ranking tabel kan er dan zo uit zien:
ID, VacatureID, item_type, item_value.

Je item_type kan dan zijn: Werkervaring, Locatie, Naam_Functie

SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM ranking WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'" GROUP BY VacatureID

Ik denk dat je dan terug krijgt:
1, 4 (vacature 1 matched met 4 qualiteiten)
2, 3 (vacature 2 matched met 3 qualiteiten)
3, 5 (enz ...)

Kan je dit proberen? Ik weet namelijk niet zeker of het klopt. Komt in ieder geval erg in de buurt ...
Gewijzigd op 07/09/2012 14:22:46 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 14:49:29
Quote Anchor link
ik haal de waardes $een t/m $vijf weer uit een ander tabel maar je heb me wel wat ideeen gegeven met count en group by dank daarvoor.

Toevoeging op 07/09/2012 15:01:34:

ik doe COUNT(id) as score en het geeft alleen 1-en ik output het als volgt $row3->score
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 15:48:33
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 16:06:17
Quote Anchor link
aah uitstekend
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/09/2012 18:45:27
Quote Anchor link
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ORDER BY score DESC, id DESC

aan de query toevoegt is je probleem verholpen
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 20:16:43
Quote Anchor link
nu is mijn qeury zo:


$result3 = $mysqli->query("SELECT id, Locatie, Werkervaring, Naam_Functie, COUNT(id) as score FROM vacaturesfuncties WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%' ORDER BY score DESC, id DESC");

maar krijg nu alleen 1 resultaat (ipv 24)
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 20:24:05
Quote Anchor link
Lees op die webpagina
http://database-programmer.blogspot.nl/2008/04/group-by-having-sum-avg-and-count.html

Aggregation, eerste paragraaf
"Then the simple query above produces a one-row output"

net zoals jij hebt ...

Is dus niet echt een verrassing ofzo ...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 14:32:37
Quote Anchor link
Ok ik heb het artikel doorgelezen maar weet je wat het is met count is dat hij dan maar 1 resultaat weergeeft namelijk de totale aantal resultaten in dit geval geeft hij ook de bovenste resultaat (van de tabel) en als ik ook count echo ernaast doe krijg je de som van de totale bevindingen, is niet wat ik wil

is er niet een manier met <code> $result3 = $mysqli->query("SELECT id, Locatie, Werkervaring, Naam_Functie, COUNT(id) as score FROM vacaturesfuncties WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%' </code>
beschrijving hoe de code moet werken:
[GEEF RESULTATEN MET ALLE VIJF MOGELIJKE COMBINATIES BOVENAAAN]
[GEEF RESULTATEN MET ALLE VIER MOGELIJKE COMBINATIES DAARONDER]
[enz]



Toevoeging op 08/09/2012 14:34:43:

want hoe het nu is geeft hij eerst id = 0 dan id = 1 etc
Gewijzigd op 08/09/2012 14:32:57 door Francoi gckx
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 14:39:03
Quote Anchor link
COUNT() geeft meerdere rijen terug in combinatie met GROUP BY

Al eerder gegeven:
SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM ranking WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'" GROUP BY VacatureID

Voor sortering toevoegen: ORDER BY count(VacatureID)

SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM ranking WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'" GROUP BY VacatureID ORDER BY count(VacatureID)

Eventueel zou je ook "ORDER BY score" kunnen gebruiken, maar ik weet niet zeker of MySQL dit ondersteund. Even proberen zelf ..


Voor de duidelijkheid ... deze oplossing werk niet als je ook niet de tabel ranking aanmaakt.
Gewijzigd op 08/09/2012 14:40:10 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 14:45:11
Quote Anchor link
als ik GROUP BY id doe krijg ik zelfde resultaat: rangschikkend op id (van 0 tot "19")
als ik GROUP BY id ORDER BY count(id) ook zelfde resultaat weer op volgorde van id
en ORDER BY score ondersteunt die niet volgens mij
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 14:47:26
Quote Anchor link
Ik begrijp dat het een beetje moeilijk oplossing is, zal eens zien om een demo te maken.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 14:51:31
Quote Anchor link
ik werk nu met twee tabels een tabel waar ik $een tot met $vijf vandaan haal
de tweede tabel is om met behulp van queries te matchen (waar ik nu in vastloop)
dus zou ik volgens jou een derde tabel maken nl zo:

ID, VacatureID, item_type, item_value.

item_type daar worden de labels van de waardes geplaats
en item_value daar worden dan $een t/m $vijf geplaats?

Toevoeging op 08/09/2012 14:53:46:

Flip ik waardeer je hulp en de tijd die je er in steekt zeer veel ik hoop dat we er samen uitkomen
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 14:56:50
Quote Anchor link
Tabellen & data:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vacatures` (
  `ID` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `Beschrijving` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=3 ;

INSERT INTO `vacatures` (`ID`, `Beschrijving`) VALUES
(1, 'Vuilnisman'),
(2, 'Minister');

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vacatures_eigenschappen` (
  `ID` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `VacatureID` int(10) unsigned NOT NULL,
  `item_type` tinytext NOT NULL,
  `item_value` tinytext NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=5 ;

INSERT INTO `vacatures_eigenschappen` (`ID`, `VacatureID`, `item_type`, `item_value`) VALUES
(1, 1, 'Locatie', 'Amsterdam'),
(2, 2, 'Locatie', 'Amsterdam'),
(3, 1, 'Werkervaring', '1 jaar'),
(4, 2, 'Werkervaring', '2 jaar');


Query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM vacatures_eigenschappen WHERE (item_type = 'Werkervaring' AND item_value LIKE '%1 jaar%') OR (item_type = 'Locatie' AND item_value  LIKE '%Amsterdam%') GROUP BY VacatureID ORDER BY score DESC


Resultaat:
VacatureID score
1 2
2 1


Uitleg:
Gezocht op:
Locatie = Amsterdam
Werkervaring = 1 jaar

Vacature 1 voldoet aan alletwee deze eigenschappen heeft daarom een score van 2.
Vacature 2 voldoet maar aan één van de twee eigenschappen omdat er een werkervaring van 2 jaar wordt gevraagd, deze krijgt daarom maar een score van 1.

-----
3 opmerkingen
1. was zelf vergeten dat ik de eigenschappen (items) uitsplitst in naam & waarde. Daarom dat ik er nu een AND heb toegevoegd.
2. Vacature beschrijving staat nu de functie naam, maar deze moet natuurlijk ook naar vacature_eigenschappen verplaatst worden uiteindelijk. Waarbij item_type = 'Naam_Functie'
3. Eigenschappen die meetellen voor de ranking gaan in vacatures_eigenschappen (vacatures_ranking is misschien duidelijker wel). En eigenschappen (zoals telefoonnummer van de contactpersoon) gaan gewoon bij vacature erbij.
Gewijzigd op 08/09/2012 15:02:35 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 15:02:11
Quote Anchor link
dat is snel thumbs up ik ga de demo uittesten

Toevoeging op 08/09/2012 15:10:51:

demo werkt dus ik ga nu kijken waarom dat zo is:)
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 15:12:40
Quote Anchor link
Omdat als je iets wilt tellen in MySQL dit in rijen moet staan.
Hoeveel eigenschappen voldoet een vacature aan ?
Als deze eigenschappen dan in kolommen staan kan SQL dat niet verwerken en zul je het in PHP moeten doen.

Van item_type zou ik trouwens een ENUM maken in plaats van een TINYTEXT (my bad !)
Gewijzigd op 08/09/2012 15:14:30 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 15:16:58
Quote Anchor link
14 kolommen maar zoiets als Werkervaring heeft een blok tekst waaruit ik bepaalde woorden moet halen om te matchen
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 15:25:55
Quote Anchor link
Dat is wel een beetje het lelijke aan deze oplossing dat je
Locatie = Amsterdam
en
Werkervaring = ... lang verhaal ...
in dezelfde type kolom moet zetten. Slecht voor optimalisatie enzo. Pak in dit geval een kolom type waar alles inpast.

Je zou dit kunnen oplossen door je query slim samen te stellen in PHP.
Je vacatures_eigenschappen ziet er dan zo uit:
ID, VacatureID, item_type, locatie, werkervaring.
Waarbij locatie en werkervaring hun eigen juist type hebben.

Omdat item_type al bekend is bij het samenstellen van de query weet je dan ook welke kolom de bijbehorende waarde staat.

SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM vacatures_eigenschappen WHERE (item_type = 'Werkervaring' AND werkervaring LIKE '%1 jaar%') OR (item_type = 'Locatie' AND locatie LIKE '%Amsterdam%') GROUP BY VacatureID ORDER BY score DESC

Als je de inhoud van deze tabel bekijkt dan valt op dat van de kolommen locatie, werkervaring, etc.. er altijd maar één is ingevuld per rij.

Op het eerste gezicht lijkt het op hoe je het nu doet (aan de kolommen te zien), maar vergis je niet. Dit is wezenlijk anders! Per vacature zijn er nog steeds meerdere rijen (van eigenschappen). Zodat deze telbaar zijn.
Gewijzigd op 08/09/2012 15:27:44 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 15:35:27
Quote Anchor link
dus eigenlijk moet ik alles waarop ik wil matchen in vacatures_eigenschappen item_value zetten

ik ga even alles doornemen en dan laat ik je horen of het heeft gewerkt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.