Combinaties Query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 14:01:26
Quote Anchor link
hoe kan ik met deze query,: $result3 = $mysqli->query("SELECT id, Locatie, Werkervaring, Naam_Functie FROM vacaturesfuncties WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'");

in php een output weergeven met als hoogst de totale 5 combinaties
en daaronder 4 combinaties enz
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 05:56:25
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 14:07:15
Quote Anchor link
5 combinaties wilt zeggen dat je 5x een groepje variabelen haalt uit een nog grotere verzameling variabelen.
Dus je zegt dan niks over het aantal variabelen of over de grote groep variabelen.

5 combinaties met daaronder 4 combinaties kunnen een gelijksoortig antwoord terug geven. Alleen zijn het dus eerst 5 antwoorden en dan 4 antwoorden.

Wat dit verder met jQuery van doen heeft laat zich maar te raden ..
Wat je concrete vraag nu eigenlijk is ... geen idee ...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 14:12:39
Quote Anchor link
met query bedoel ik mysql

het maximale (hoogste score) is tot nu toe 5 combinaties
dus ik krijg bijvoorbeeld als resultaat $een gecombineerd met $twee en gecombineerd met $drie en $gecombineerd met $vier en $vijf dus in match-term is dit een hit van 100%
daarna komt 4 combinaties/hits die een mindere in match-term percentage haalt

het probleem is als ik die mysql uitvoer alles door elkaar krijg als resultaat
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 14:15:33
Quote Anchor link
mijn leesfout, ik las jQuery in plaats van query :)

ik zou 1 tabel maken voor vacatures
dan 1 tabel voor items die de vacature ranking bepalen.

Je ranking tabel kan er dan zo uit zien:
ID, VacatureID, item_type, item_value.

Je item_type kan dan zijn: Werkervaring, Locatie, Naam_Functie

SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM ranking WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'" GROUP BY VacatureID

Ik denk dat je dan terug krijgt:
1, 4 (vacature 1 matched met 4 qualiteiten)
2, 3 (vacature 2 matched met 3 qualiteiten)
3, 5 (enz ...)

Kan je dit proberen? Ik weet namelijk niet zeker of het klopt. Komt in ieder geval erg in de buurt ...
Gewijzigd op 07/09/2012 14:22:46 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 14:49:29
Quote Anchor link
ik haal de waardes $een t/m $vijf weer uit een ander tabel maar je heb me wel wat ideeen gegeven met count en group by dank daarvoor.

Toevoeging op 07/09/2012 15:01:34:

ik doe COUNT(id) as score en het geeft alleen 1-en ik output het als volgt $row3->score
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 15:48:33
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 16:06:17
Quote Anchor link
aah uitstekend
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/09/2012 18:45:27
Quote Anchor link
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ORDER BY score DESC, id DESC

aan de query toevoegt is je probleem verholpen
 
Francoi gckx

Francoi gckx

07/09/2012 20:16:43
Quote Anchor link
nu is mijn qeury zo:


$result3 = $mysqli->query("SELECT id, Locatie, Werkervaring, Naam_Functie, COUNT(id) as score FROM vacaturesfuncties WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%' ORDER BY score DESC, id DESC");

maar krijg nu alleen 1 resultaat (ipv 24)
 
Flip --

Flip --

07/09/2012 20:24:05
Quote Anchor link
Lees op die webpagina
http://database-programmer.blogspot.nl/2008/04/group-by-having-sum-avg-and-count.html

Aggregation, eerste paragraaf
"Then the simple query above produces a one-row output"

net zoals jij hebt ...

Is dus niet echt een verrassing ofzo ...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 14:32:37
Quote Anchor link
Ok ik heb het artikel doorgelezen maar weet je wat het is met count is dat hij dan maar 1 resultaat weergeeft namelijk de totale aantal resultaten in dit geval geeft hij ook de bovenste resultaat (van de tabel) en als ik ook count echo ernaast doe krijg je de som van de totale bevindingen, is niet wat ik wil

is er niet een manier met <code> $result3 = $mysqli->query("SELECT id, Locatie, Werkervaring, Naam_Functie, COUNT(id) as score FROM vacaturesfuncties WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%' </code>
beschrijving hoe de code moet werken:
[GEEF RESULTATEN MET ALLE VIJF MOGELIJKE COMBINATIES BOVENAAAN]
[GEEF RESULTATEN MET ALLE VIER MOGELIJKE COMBINATIES DAARONDER]
[enz]



Toevoeging op 08/09/2012 14:34:43:

want hoe het nu is geeft hij eerst id = 0 dan id = 1 etc
Gewijzigd op 08/09/2012 14:32:57 door Francoi gckx
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 14:39:03
Quote Anchor link
COUNT() geeft meerdere rijen terug in combinatie met GROUP BY

Al eerder gegeven:
SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM ranking WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'" GROUP BY VacatureID

Voor sortering toevoegen: ORDER BY count(VacatureID)

SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM ranking WHERE Werkervaring LIKE '%".$een."%' OR Werkervaring LIKE '%".$twee."%' OR Werkervaring LIKE '%".$drie."%' OR Locatie LIKE '%".$vier."%' OR Naam_Functie LIKE '%".$vijf."%'" GROUP BY VacatureID ORDER BY count(VacatureID)

Eventueel zou je ook "ORDER BY score" kunnen gebruiken, maar ik weet niet zeker of MySQL dit ondersteund. Even proberen zelf ..


Voor de duidelijkheid ... deze oplossing werk niet als je ook niet de tabel ranking aanmaakt.
Gewijzigd op 08/09/2012 14:40:10 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 14:45:11
Quote Anchor link
als ik GROUP BY id doe krijg ik zelfde resultaat: rangschikkend op id (van 0 tot "19")
als ik GROUP BY id ORDER BY count(id) ook zelfde resultaat weer op volgorde van id
en ORDER BY score ondersteunt die niet volgens mij
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 14:47:26
Quote Anchor link
Ik begrijp dat het een beetje moeilijk oplossing is, zal eens zien om een demo te maken.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 14:51:31
Quote Anchor link
ik werk nu met twee tabels een tabel waar ik $een tot met $vijf vandaan haal
de tweede tabel is om met behulp van queries te matchen (waar ik nu in vastloop)
dus zou ik volgens jou een derde tabel maken nl zo:

ID, VacatureID, item_type, item_value.

item_type daar worden de labels van de waardes geplaats
en item_value daar worden dan $een t/m $vijf geplaats?

Toevoeging op 08/09/2012 14:53:46:

Flip ik waardeer je hulp en de tijd die je er in steekt zeer veel ik hoop dat we er samen uitkomen
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 14:56:50
Quote Anchor link
Tabellen & data:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vacatures` (
  `ID` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `Beschrijving` text NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=3 ;

INSERT INTO `vacatures` (`ID`, `Beschrijving`) VALUES
(1, 'Vuilnisman'),
(2, 'Minister');

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `vacatures_eigenschappen` (
  `ID` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `VacatureID` int(10) unsigned NOT NULL,
  `item_type` tinytext NOT NULL,
  `item_value` tinytext NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=5 ;

INSERT INTO `vacatures_eigenschappen` (`ID`, `VacatureID`, `item_type`, `item_value`) VALUES
(1, 1, 'Locatie', 'Amsterdam'),
(2, 2, 'Locatie', 'Amsterdam'),
(3, 1, 'Werkervaring', '1 jaar'),
(4, 2, 'Werkervaring', '2 jaar');


Query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM vacatures_eigenschappen WHERE (item_type = 'Werkervaring' AND item_value LIKE '%1 jaar%') OR (item_type = 'Locatie' AND item_value  LIKE '%Amsterdam%') GROUP BY VacatureID ORDER BY score DESC


Resultaat:
VacatureID score
1 2
2 1


Uitleg:
Gezocht op:
Locatie = Amsterdam
Werkervaring = 1 jaar

Vacature 1 voldoet aan alletwee deze eigenschappen heeft daarom een score van 2.
Vacature 2 voldoet maar aan één van de twee eigenschappen omdat er een werkervaring van 2 jaar wordt gevraagd, deze krijgt daarom maar een score van 1.

-----
3 opmerkingen
1. was zelf vergeten dat ik de eigenschappen (items) uitsplitst in naam & waarde. Daarom dat ik er nu een AND heb toegevoegd.
2. Vacature beschrijving staat nu de functie naam, maar deze moet natuurlijk ook naar vacature_eigenschappen verplaatst worden uiteindelijk. Waarbij item_type = 'Naam_Functie'
3. Eigenschappen die meetellen voor de ranking gaan in vacatures_eigenschappen (vacatures_ranking is misschien duidelijker wel). En eigenschappen (zoals telefoonnummer van de contactpersoon) gaan gewoon bij vacature erbij.
Gewijzigd op 08/09/2012 15:02:35 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 15:02:11
Quote Anchor link
dat is snel thumbs up ik ga de demo uittesten

Toevoeging op 08/09/2012 15:10:51:

demo werkt dus ik ga nu kijken waarom dat zo is:)
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 15:12:40
Quote Anchor link
Omdat als je iets wilt tellen in MySQL dit in rijen moet staan.
Hoeveel eigenschappen voldoet een vacature aan ?
Als deze eigenschappen dan in kolommen staan kan SQL dat niet verwerken en zul je het in PHP moeten doen.

Van item_type zou ik trouwens een ENUM maken in plaats van een TINYTEXT (my bad !)
Gewijzigd op 08/09/2012 15:14:30 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 15:16:58
Quote Anchor link
14 kolommen maar zoiets als Werkervaring heeft een blok tekst waaruit ik bepaalde woorden moet halen om te matchen
 
Flip --

Flip --

08/09/2012 15:25:55
Quote Anchor link
Dat is wel een beetje het lelijke aan deze oplossing dat je
Locatie = Amsterdam
en
Werkervaring = ... lang verhaal ...
in dezelfde type kolom moet zetten. Slecht voor optimalisatie enzo. Pak in dit geval een kolom type waar alles inpast.

Je zou dit kunnen oplossen door je query slim samen te stellen in PHP.
Je vacatures_eigenschappen ziet er dan zo uit:
ID, VacatureID, item_type, locatie, werkervaring.
Waarbij locatie en werkervaring hun eigen juist type hebben.

Omdat item_type al bekend is bij het samenstellen van de query weet je dan ook welke kolom de bijbehorende waarde staat.

SELECT VacatureID, count(VacatureID) as score FROM vacatures_eigenschappen WHERE (item_type = 'Werkervaring' AND werkervaring LIKE '%1 jaar%') OR (item_type = 'Locatie' AND locatie LIKE '%Amsterdam%') GROUP BY VacatureID ORDER BY score DESC

Als je de inhoud van deze tabel bekijkt dan valt op dat van de kolommen locatie, werkervaring, etc.. er altijd maar één is ingevuld per rij.

Op het eerste gezicht lijkt het op hoe je het nu doet (aan de kolommen te zien), maar vergis je niet. Dit is wezenlijk anders! Per vacature zijn er nog steeds meerdere rijen (van eigenschappen). Zodat deze telbaar zijn.
Gewijzigd op 08/09/2012 15:27:44 door Flip --
 
Francoi gckx

Francoi gckx

08/09/2012 15:35:27
Quote Anchor link
dus eigenlijk moet ik alles waarop ik wil matchen in vacatures_eigenschappen item_value zetten

ik ga even alles doornemen en dan laat ik je horen of het heeft gewerkt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.