Comment spam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Alfred -

Alfred -

28/08/2005 11:55:00
Quote Anchor link
Ik meen me te herinneren dat hij bezig was met een groot project, dus wss heeft hij tijd tekort :) Iedereen verdient wel eens rust :p
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:20:06
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 11:57:00
Quote Anchor link
Op zulke momenten is het jammer dat er niet anderen zijn die ook de broncode kunnen aanpassen.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 12:23:00
Quote Anchor link
Yes, het is mij gelukt!
Ik heb 2 regular expressions gemaakt die alleen de spamposts op dit forum matchen (als je ze bij elkaar gebruikt):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(preg_match('{^<h1>(.*)</h1>$}i', $message) && preg_match_all('{<A HREF="(.+?)">(.+?)</A>}', $message, $matches) >= 2){
    echo 'Spam!';
}
else{
    echo 'nee';
}

?>

See in action
 
Han eev

Han eev

28/08/2005 13:22:00
Quote Anchor link
if(preg_match('{^<h1>(.*)</h1>$}i', $message) && preg_match_all('{<A HREF="(.+?)">(.+?)</A>}i', $message, $matches) >= 2){
echo 'Spam!';
}else{
echo 'nee';
}
?>
Mischien klan je bij de 2e er een i achter zetten dan is het niet hoofdletter gevoelig.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:29:00
Quote Anchor link
Daarom heb ik er juist niet een i achter gezet. Tot nu toe zijn alle spamposts met CAPS A HREF, en bijna geen enkele gebruiker post tegenwoordig nog CAPS tags. Dus kleinere kans op fouten.
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:49:00
Quote Anchor link
0mg , nice job jelmer.
Maarem er is vast wel weer eens spambot die daar iets op heeft :S
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:51:00
Quote Anchor link
Maar nu nog niet, dus zolang kunnen we het hier mee doen. En als het zover is, zal ik wel wat beters proberen te maken.

PS: dit was dus mijn eerste werkende regular expression. Nou moet ik zeggen dat ik over dat <h1>-gebeuren wel even een half uur heb zitten prutsen :P
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:52:00
Quote Anchor link
Maar als nog, goed gedaan.
Nu nog effe alle soorten tags etc , er in zetten en je hebt geen spambots meer :P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 20:58:00
Quote Anchor link
Ok, nu ben ik het zat! ;P
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp.php
en help mee de wereld te verbeteren!

Nu controleert hij iedere pagina die gemeld wordt eerst of hij al bekend is, zoniet, dan wordt deze gecontroleerd op spam. Als er ook nog eens spam gevonden is, komt hij in de lijst.

Links kunnen alleen uit de lijst verwijdert worden waneer er geen spam meer op de desbetreffende pagina aangetroffen wordt.

Ik denk dat als ik mijn hostingprovider zover krijg, dat ik hem iedere dag om 12 uur 's nachts laat scannen of er nog spam te vinden is op de links. Zo niet, dan wordt deze automatisch verwijdert.

Dus admins, nu kunnen jullie alle spam bijhouden hier, en gebruikers van het forum kunnen daar een link ophalen waarmee ze spam snel kunnen melden.

Ik hoop zo in ieder geval dit topic voortaan met rust te kunnen laten, en ik hoop natuurlijk nog meer dat Bas, of iemand anders die bij de broncode kan, er zelf een spamfilter in gaan zetten. Broncode van mijn filter is hier beschikbaar, en werkt volgens mij momenteel nog volledig foutloos.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 21:30:00
Quote Anchor link
@Jelmer: ik heb op die site die jij gaf even iets ingetikt in dat spamfilter: antwoord nee, toen jouw tekst hierboven geplakt: antwoord nee, toen hier van de site een spambericht geplakt: antwoord nee....

Dus wat doet het....?

Edit: Sorry mensen, maar ik had dit daar geplakt:
<h1>Please take a look at some relevant information on<A HREF="http://www.ablejobs.com/"> free online poker tutorial </A> free online poker tutorial http://www.ablejobs.com/ <A HREF="http://www.ablejobs.com/">http://www.ablejobs.com/</A> <br/>- Tons of interesdting stuff!!! </h1>
Gewijzigd op 28/08/2005 21:34:00 door - SanThe -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 21:59:00
Quote Anchor link
Ik heb even letterlijk jouw bericht als dummietekst ingesteld:
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp_filter.php
Bij mij geeft hij wel 'Spam!'.

En hij is alleen zo gemaakt dat hij de spam die je hier op phphulp vind tegenhoud, en geen andere spam. Het is dus geen universeel spamfilter, hij is 'speciaal' gemaakt voor phphulp.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 22:30:00
Quote Anchor link
Jelmer:
En hij is alleen zo gemaakt dat hij de spam die je hier op phphulp vind tegenhoud, en geen andere spam. Het is dus geen universeel spamfilter, hij is 'speciaal' gemaakt voor phphulp.


Maar als ik 'hallo' intik voor de tekst die er al staat geeft ie geen spam. Is dat ook de bedoeling? Dus als het niet begint met <h1> is het geen spam? Sterker nog, als ik de <h1> weghaal is het ook geen spam.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

28/08/2005 23:35:00
Quote Anchor link
Wil ook je kwaliteiten niet onderuit halen Jelmer, want je bent fantastisch :P. Maar als ik zelfs alleen de afsluit H1 weghaal vind hij het al geen spam...

Maar verder: Leuk initiatief, als Bas er nou eens iets mee deed :P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 23:39:00
Quote Anchor link
Klopt. Alle Spamberichten (dus afkomstig van de spambot) op phphulp beginnen met <h1>, en bevatten 2 of meer a href's in hoofdletters. Dus de voorwaarden moeten zijn:
begint en eindigt met <h1> en bevat 2 of meer a href's in hoofdletters.

Misschien maak ik later nog wel eens een filter dat ook berichten zoals 'hoi' eruit filtert, maar die zijn momenteel op phphulp niet erg veel voorkomend.

Hij slikt dus alleen spamberichten die afkomstig zijn van de, inmiddels welbekende, spambot.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2005 00:43:00
Quote Anchor link
@Jelmer: Het was van mij ook niet lullig bedoelt of zo. Ik vind het ook geweldig dat er aan gewerkt wordt. Het is ondertussen een crime.

PS Zo, ook ik ben over de 1000 heen.
 
Thijs X

Thijs X

29/08/2005 01:00:00
Quote Anchor link
Nice work jelmer :D
 
B a s
Beheerder

B a s

29/08/2005 01:08:00
Quote Anchor link
omfg :) hahaha jelmer!! hoe vet!!

ik pleur die spam filter er morgen in.. :) tnx!
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 09:42:00
Quote Anchor link
Hebben we dat ook weer gehad!
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2005 09:43:00
Quote Anchor link
Yes!
zal wel moeilijk worden, afscheid nemen van al die lieve spam :'(
* grapjas... *

@SanThe: Ik vatte het ook niet lullig op ^^,
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

29/08/2005 11:17:00
Quote Anchor link
Weet je wat ik nou niet kan hebben? Dat niemand heeft gezegd waar die vorige poll precies op sloeg.. :)

Elwin
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.