Compatibiliteitsweergave

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Steven dirickx

steven dirickx

05/06/2012 23:00:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een tweede site op te zetten vanaf een template.
Echter werken de menu's en buttons in IE niet naar behoren, deze zijn wel zichtbaar maar de tekst verdwijnt eruit.

Heeft iemand een idee hoe dit kan komen?
http://ecosy.eu/site/

Met vriendelijke groet
Steven Dirickx
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:05:14
 
Dave L

Dave L

05/06/2012 23:41:36
Quote Anchor link
Lijkt me dat in IE de zwarte achtergrond van de menu-balk je menu-items overlapt.

Verder heb ik even op www.ecosy.eu gekeken. Hier kan ik je wel een criteria of 40 over geven...

De belangrijkste uit deze kritiek is nr 1:
Zet niet iets online, alvorens het GOED werkzaam is en VOLLEDIG.
 
Steven dirickx

steven dirickx

06/06/2012 01:15:05
Quote Anchor link
Hallo,

Is het dan niet vreemd dat de scheidingsstreepjes en het logo er bovenaan nog wel staan?
Ik heb zelf al heel wat aan het proberen geweest maar ik kan het niet vinden zelfs wanneer ik de images gewoon weglaat is er nog geen inhoud op het menu en de buttons zichtbaar.

Misschien kan iemand iets vinden in de codes?

index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<div class="header-box">
    <div class="right">
        <nav>
            <ul>
                <li class="current"><a href="index.html">Home</a></li>
                <li><a href="hosting.html">HOSTING</a></li>
                <li><a href="solutions.html">DOMEINNAMEN</a></li>
                <li><a href="contacts.html">HELPDESK</a></li>
                <li class="klantenpaneel"><a href="index.html">KLANTEN PANEEL</a></li>
            </ul>
        </nav>
        <h1><a href="index.php"><img src="images/weblogo.png" border="0"><span>ECOSY</span>Net</a></h1>
    </div>
</div>


style.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
.header-box {width:100%;background:url(../images/header-box-tail.gif) repeat-x left top;position:relative;top:50px}
.header-box .left {background:url(../images/header-box-left.gif) no-repeat left top}
.header-box .right {background:url(../images/header-box-right.gif) no-repeat right top;height:81px}
header nav {float:right;padding:13px 24px 0 0}
header nav li {float:left;font-size:18px;line-height:3em;text-transform:uppercase;padding-left:21px;margin-left:19px;background:url(../images/divider.gif) repeat-y left bottom}
header nav li:first-child {background:none;padding-left:0;margin-left:0}
header nav li a {color:#fff;text-decoration:none}
header nav li.current a, header nav li a:hover {color:#82b704; elevation:above; top:inherit}
header nav li.klantenpaneel a {color:#FF6600}



ecosy.eu moet ik inderdaad nog helemaal in orde brengen.
Maar nu ik wat meer tijd voor heb ben ik er werk van aan het maken.

Heb je nog tips buiten de content waar ik zeker nog dien op te letten?
Gewijzigd op 06/06/2012 01:17:36 door steven dirickx
 
Dave L

Dave L

06/06/2012 10:05:33
Quote Anchor link
Probeer eens dat custom lettertype uit te schakelen. Denk dat het hierop foutloopt in IE..


Quote:
Heb je nog tips buiten de content waar ik zeker nog dien op te letten?


- Ik kon het contact formulier zonder iets in te vullen verzenden. (kreeg de melding dat het verzonden was)
- De iconen onder "onze diensten" bovenaan gaan neem ik aan dienen als menu items ? Ik wilde er nu namelijk meteen op klikken.
- Het menu onder "onze diensten" kan zeker 50% kleiner. Nu neemt bij mensen met een beetje een standaard resolutie het menu bekant 40% van de pagina in.
- De tekst op de landingspagina (de homepage) zou ik proberen wat in te korten. Ook vooral, omdat ik op een gegeven moment onderaan lees:

Quote:
Wij hebben ook nog verscheidene ander producten zoals:
- GSM’s;
- GPS en navigatie;
- Kabels;
- TV’s;
- Hifitoestellen;
- Drukwerk;
- …


Dit schrok mij persoonlijk een beetje af. Zo van: "Wij doen eigenlijk alles".

Richt je op een aantal dingen op één pagina.

Dat zijn zo even een paar aandachtspunten. Vind het ontwerp wel best leuk/mooi :)
Gewijzigd op 06/06/2012 10:14:58 door Dave L
 
Steven dirickx

steven dirickx

06/06/2012 11:48:49
Quote Anchor link
Eerst en vooral bedankt voor de tips, het is inderdaad de bedoeling dat dat het menu wordt en de site dus eigenlijk in 6 verschillende delen erop komt.

Dit maakt het voor de mensen ook al een pak overzichtelijker en rustiger om iets te gaan zoeken/bekijken. Het is eveneens de bedoeling zowat alle teksten te bannen van de site.

In verband met de andere site kan ik echter nog altijd het probleem niet terugvinden. Ik heb gedurende enkele uren al verscheide dingen uitgeschakeld om zo te proberen om toch iets op het scherm te krijgen en te kunnen afleiden vanwaar het probleem komt. Tevergeefs.

Moest je het zien zitten heb ik onderstaand heel de css code toegevoegd. Misschien kan jij in een oogopslag zien in welke lijn het probleem zich situeert, het lijkt me inderdaad in het lettertype te zitten gezien al de rest er wel doorkomt.

style.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
/* Getting the new tags to behave */
.green {color:#82b704}
article, aside, audio, canvas, command, datalist, details, embed, figcaption, figure, footer, header, hgroup, keygen, meter, nav, output, progress, section, source, video {display:block}
mark, rp, rt, ruby, summary, time {display:inline}
/* Global properties */
body {background:#fff;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:100%;line-height:1em;color:#464646}
html {min-width:980px}
html, body {height:100%}
/* Global Structure = */
.container {margin:0 auto;width:990px;font-size:.75em}
/* Header */
header .container {height:131px;overflow:hidden;position:relative}
/* Sidebar */
aside {background:url(../images/aside-tail.gif) repeat-x left top #131313;min-width:980px}
/* Footer */
footer .container {text-align:center;line-height:1.667em;padding:26px 0}
/* Left & Right alignment */
.fleft {float:left}
.fright {float:right}
.clear {clear:both}
.col-1, .col-2, .col-3, .col-4, .col-5 {float:left}
.alignright {text-align:right}
.aligncenter {text-align:center}
.wrapper {width:100%;overflow:hidden}
.wrap {width:100%}
/* tailings */
.tail-top, .tail-top1, .tail-top2, .tail-top3 {background-repeat:repeat-x;background-color:#f2f2f2;background-position:left top;min-width:980px}
.tail-top {background-image:url(../images/tail-top.gif)}
.tail-top1 {background-image:url(../images/tail-top1.gif)}
.tail-top2 {background-image:url(../images/tail-top2.gif)}
.tail-top3 {background-image:url(../images/tail-top3.gif)}
/* form defaults */
input, select, textarea {font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:1em;vertical-align:middle;font-weight:normal;color:#393939;margin:0;padding:0}
fieldset {border:0}
/* lists */
.info-list {padding-bottom:5px}
.info-list li {text-align:right;width:100%;overflow:hidden;vertical-align:top;border-bottom:1px solid #dfdfdf;padding:0 0 6px 5px;margin:0 0 6px -5px}
.info-list li span {float:left}
.info-list1 {padding-bottom:5px}
.info-list1 li {width:100%;overflow:hidden;vertical-align:top;border-top:1px solid #dfdfdf;padding:6px 0 0 5px;margin:6px 0 0 -5px}
.info-list1 li:first-child {border:none;padding-top:0;margin-top:0}
.info-list1.alt li {text-align:center}
.solutions li {width:100%;overflow:hidden;vertical-align:top;margin:18px 0 0 -8px;background:url(../images/divider1.gif) repeat-x left top;padding-top:20px}
.solutions li:first-child {background:none;padding-top:0;margin-top:0}
.solutions li img {float:left;margin-right:9px}
.solutions li p {margin-bottom:10px}
.list li {line-height:1.667em}
.list li:first-child {font-weight:bold}
.list li,
.list li a {color:#e5e5e5}
.list li a {text-decoration:none}
.list li a:hover {color:#6fa803}
.list1 {padding-bottom:11px}
.list1 li {padding:0 0 15px 10px;height:1%;background:url(../images/marker.gif) no-repeat left 4px}
.banners {padding:12px 0 0 0}
.banners li {float:left;font-size:26px;line-height:2.4em;letter-spacing:-1px;margin-left:6px}
.banners li:first-child {margin-left:0}
.banners li a {width:242px;display:block;height:65px;background:url(../images/banner-bg.gif) no-repeat left top;text-align:center;color:#fff;text-decoration:none}
/* other */
.img-indent {margin:0 20px 0 0;float:left}
.img-box {width:100%;overflow:hidden;padding-bottom:12px;line-height:1.667em}
.img-box img {float:left;margin:0 20px 0 -1px}
.extra-wrap {overflow:hidden}
p {margin-bottom:10px;line-height:1.667em}
.p0 {margin:0}
.p1 {margin-bottom:18px}
.price {text-align:center;display:block;font-size:30px;line-height:1.2em;letter-spacing:-1px;padding-bottom:10px}
#slogan {background:url(../images/slogan-bg.jpg) no-repeat left top;width:980px;height:220px;margin:12px 0 0 0;position:relative;left:3px;color:#fff;text-shadow:1px 1px #3e7901;position:relative}
#slogan h2 {font-size:26px;text-transform:uppercase;color:#fff}
#slogan h2 span {color:#262626}
#slogan .inside {position:absolute;left:360px;top:50px;width:576px}
address {font-style:normal;line-height:1.667em;display:block;padding-bottom:20px}
address b {float:left;width:73px}
/* txt, links, lines, titles */
a {color:#428301;outline:none}
a:hover {text-decoration:none}
h1 {padding:17px 0 0 20px;font-size:36px;line-height:1.2em}
h1 a {text-decoration:none}
h2 {color:#464646;font-size:30px;line-height:1.2em;margin-bottom:15px;letter-spacing:-1px}
h2.extra {padding:30px 0 0 43px}
h3 {font-size:26px;line-height:1.2em;color:#fff;margin-bottom:30px}
h4 {font-size:20px;line-height:1.2em;color:#fff;margin-bottom:27px;letter-spacing:-1px}
h4.extra {margin-bottom:12px}
h5 {font-size:1em;line-height:1.667em;margin-bottom:10px}
.link1 {display:inline-block;color:#fff;font-size:15px;line-height:1.2em;text-decoration:none;background:url(../images/link1-right.png) no-repeat right top;padding-right:7px;letter-spacing:-1px;text-transform:uppercase}
.link1:hover {color:#82b704}
.link1 span {display:block;background:url(../images/link1-left.png) no-repeat left top;padding-left:7px}
.link1 span span {background:url(../images/link1-bgd.png) left top repeat-x;padding:12px 14px}
.link2 {display:inline-block;color:#fff;font-size:15px;line-height:1.2em;text-decoration:none;background:url(../images/link2-bgd.gif) left top repeat-x;letter-spacing:-1px;text-transform:uppercase}
.link2:hover {color:#000}
.link2 span {display:block;background:url(../images/link2-left.gif) no-repeat left top}
.link2 span span {background:url(../images/link2-right.gif) no-repeat right top;padding:10px 22px}
.link3 {display:inline-block;color:#fff;font-size:15px;line-height:1.2em;text-decoration:none;background:url(../images/link3-bgd.gif) left top repeat-x;letter-spacing:-1px;text-transform:uppercase}
.link3:hover {color:#82b704}
.link3 span {display:block;background:url(../images/link3-left.gif) no-repeat left top}
.link3 span span {background:url(../images/link3-right.gif) no-repeat right top;padding:8px 19px}
.link4 {display:inline-block;color:#fff;font-size:15px;line-height:1.2em;text-decoration:none;background:url(../images/link4-bgd.gif) left top repeat-x;letter-spacing:-1px;text-transform:uppercase}
.link4:hover {color:#82b704}
.link4 span {display:block;background:url(../images/link4-left.gif) no-repeat left top}
.link4 span span {background:url(../images/link4-right.gif) no-repeat right top;padding:10px 22px}
.line-ver1 {background-image:url(../images/line-ver1.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:336px 0;width:100%}
.line-ver2 {background-image:url(../images/line-ver1.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:457px 0;width:100%}
.line-ver3 {background-image:url(../images/line-ver1.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:617px 0;width:100%}
.line-ver4 {background-image:url(../images/line-ver1.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:777px 0;width:100%}
/* boxes */
.header-box {width:100%;background:url(../images/header-box-tail.gif) repeat-x left top;position:relative;top:50px}
.header-box .left {background:url(../images/header-box-left.gif) no-repeat left top}
.header-box .right {background:url(../images/header-box-right.gif) no-repeat right top;height:81px}
.box {background:url(../images/box-tail.gif) repeat-x left top #fff;width:100%}
.box .border-bot {background:url(../images/border-bot.gif) repeat-x left bottom}
.box .border-left {background:url(../images/border-left.gif) repeat-y left top}
.box .border-right {background:url(../images/border-right.gif) repeat-y right top}
.box .left-top-corner {background:url(../images/left-top-corner.gif) no-repeat left top}
.box .right-top-corner {background:url(../images/right-top-corner.gif) no-repeat right top}
.box .left-top-corner1 {background:url(../images/left-top-corner1.gif) no-repeat left top}
.box .right-top-corner1 {background:url(../images/right-top-corner1.gif) no-repeat right top}
.box .left-bot-corner {background:url(../images/left-bot-corner.gif) no-repeat left bottom;width:100%}
.box .right-bot-corner {background:url(../images/right-bot-corner.gif) no-repeat right bottom}
.box .inner {padding:15px 38px 26px 43px}
.box.extra {background-image:url(../images/box-tail1.gif);background-repeat:repeat-x;width:100%}
.box.extra .inner {padding:4px 4px 1px 4px}
.box .border-top {background-image:url(../images/box-tail2.gif);background-repeat:repeat-x;width:100%}
.box .inner1 {padding:7px 0 0 0}
/* header */
header nav {float:right;padding:13px 24px 0 0}
header nav li {float:left;font-size:18px;line-height:3em;text-transform:uppercase;padding-left:21px;margin-left:19px;background:url(../images/divider.gif) repeat-y left bottom}
header nav li:first-child {background:none;padding-left:0;margin-left:0}
header nav li a {color:#fff;text-decoration:none}
header nav li.current a, header nav li a:hover {color:#82b704; elevation:above; top:inherit}
header nav li.klantenpaneel a {color:#FF6600}
header .top-info {
    position:absolute;
    left:5px;
    top:8px
}
/* content */
#content .inside {padding:0 2px}
#content .inside1 {padding:40px 0 48px 42px}
#content .left-indent {padding-left:39px}
#content .bot-indent {padding-bottom:54px}
#content .bot-indent1 {padding-bottom:12px}
#content .indent {padding:7px 0 18px 0}
#content .indent1 {padding:17px 0 18px 0}
/* Sidebar */
aside .inside {padding:35px 40px 35px 44px}
aside .line-ver1 {background-image:url(../images/line-ver.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:162px 0;width:100%}
aside .line-ver2 {background-image:url(../images/line-ver.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:354px 0;width:100%}
aside .line-ver3 {background-image:url(../images/line-ver.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:547px 0;width:100%}
aside .line-ver4 {background-image:url(../images/line-ver.gif);background-repeat:repeat-y;background-position:742px 0;width:100%}
#login-form fieldset {position:absolute;right:45px;top:15px}
#login-form span.text {float:left;width:130px;height:23px;margin-left:5px;background:url(../images/input-bg1.gif) no-repeat left top}
#login-form input {
    border:none;
    background:none;
    vertical-align:top;
    color:#9b9b9b;
    width:100px;
    padding-top: 4px;
    padding-right: 10px;
    padding-bottom: 4px;
    padding-left: 10px;
}
*+ html #login-form input {padding-top:3px}
.ic, .ic a {border:0;float:right;background:#fff;color:#f00;width:50%;line-height:10px;font-size:10px;margin:-220% 0 0 0;overflow:hidden;padding:0}
#login-form a.login {color:#fff;text-decoration:none;text-shadow:1px 1px #295c01;float:left;background:url(../images/button-tail1.gif) repeat-x left top;position:relative;top:-2px;margin-left:3px}
#login-form a.login span {display:block;background:url(../images/button-left1.gif) no-repeat left top}
#login-form a.login span span {padding:5px 22px 6px 22px;background:url(../images/button-right1.gif) no-repeat right top}
#login-form span.links {font-size:.923em;line-height:1.2em;float:left;padding-left:8px;position:relative;top:-2px}
#login-form span.links a {color:#464646}#domain-form {padding-bottom:35px}
#domain-form span.text {display:block;background:url(../images/input-bg2.gif) no-repeat left top;width:217px;height:21px;margin:11px 0 13px 0}
#domain-form label {margin-left:6px;padding-top:0;float:left}
#domain-form span.text input {background:none;border:none;color:#9b9b9b;vertical-align:top;width:197px !important;padding:3px 10px}
#domain-form ul.checkboxes li {float:left;width:100px;padding-bottom:13px}
#domain-form ul.checkboxes li.alt {width:auto}
#domain-form ul.links {padding:9px 0 0 33px}
#domain-form ul.links li {float:left;line-height:1.2em;border-left:1px solid #464646;padding-left:11px;margin-left:11px}
#domain-form ul.links li:first-child {border:none;padding:0;margin:0}
#contacts-form .field {width:100%;overflow:hidden}
#contacts-form .field.text {height:30px}
#contacts-form label {float:left;width:94px}
#contacts-form input,
#contacts-form textarea { border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;-webkit-border-radius:3px;behavior:url(js/PIE.htc);position:relative; border:1px solid #cbcbcb; background-color:#fff;float:left; color:#464646}
#contacts-form input {width:300px;padding:3px 3px}
#contacts-form textarea {width:549px;height:293px;padding:3px 3px;overflow:auto;margin-bottom:17px}
#contacts-form a {margin-left:6px}
/* slider */
#faded {width:990px;height:350px;margin:7px 0;background:url(../images/slider-bg.jpg) no-repeat 25px 5px}
#faded ul {list-style:none;padding:0;margin:0}
#faded ul.pagination {list-style:none;padding:0;margin:0;width:246px;height:350px;background:url(../images/pagination-bg.jpg) no-repeat left top}
#faded ul.pagination li {padding:5px 0 0 5px;margin-bottom:-5px}
#faded ul.pagination li a {width:270px;height:85px;background-repeat:no-repeat;background-position:left -85px;background-image:url(../images/thumb-sprite.png);text-decoration:none;display:block;color:#464646}
#faded ul.pagination li.current a {background-position:left top;color:#fff}
#faded ul.pagination li a span {font-size:30px;line-height:1.2em;display:block;padding:14px 0 0 0}
#faded ul.pagination li a small {display:inline-block;color:#428301;background-repeat:no-repeat;background-position:right -80px;background-image:url(../images/arrows.gif);padding:0 17px 0 0}
#faded ul.pagination li a span,
#faded ul.pagination li a small {
    padding-left:20px
}
#faded ul.pagination li.current a small {color:#82b704;background-position:right 5px}
#faded ul.slides li {position:relative;width:100%}
#faded ul.slides li img {position:absolute;top:71px;right:35px}
#faded ul.slides li a {color:#fff;text-transform:uppercase;text-decoration:none;position:absolute;right:43px;top:217px;font-size:18px;line-height:1.2em;padding-left:8px;background:url(../images/button-left.png) no-repeat left top;letter-spacing:-1px}
#faded ul.slides li a:hover {color:#8ab805}
#faded ul.slides li a span {display:block;padding-right:8px;background:url(../images/button-right.png) no-repeat right top}
#faded ul.slides li a span span {background:url(../images/button-tail.png) repeat-x left top;padding:15px 14px 17px 14px}
a {outline:0;border:0}
/* custom forms */
/* Checkboxes */
span.jqTransformCheckboxWrapper {display:block;float:left}
a.jqTransformCheckbox {background:transparent url(../images/checkbox.gif) no-repeat left -30px;vertical-align:middle;height:17px;width:17px;display:block;/*display:-moz-inline-block;*/}
/* Checked - Used for both Radio and Checkbox */
a.jqTransformChecked {background-position:left top}
/* Hidden - used to hide the original form elements */
.jqTransformHidden {display:none}
 
Steven dirickx

steven dirickx

08/06/2012 22:01:30
Quote Anchor link
Bedoel je met een costum lettertype dat ik dit een font zou inladen?
Want overal wordt gewoon Arial gebruikt.

In de achtergronden kan het niet zitten want deze heb ik er eens afgehaald.

Groetjes
 
Steven dirickx

steven dirickx

10/06/2012 15:27:40
Quote Anchor link
Het is gelukt!!
Het kwam door een javascript.
Gewijzigd op 10/06/2012 21:34:48 door steven dirickx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.