Compatible probleem met sessies ( PHP 5.2 en PHP 5.3.1)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kim vd Weij

kim vd Weij

12/10/2010 14:56:32
Quote Anchor link
Op mijn werk ben ik bezig met een webapplicatie, nu wilde ik de webapplicatie online zetten bij de provider en bleek dat de sessies niet meer werkte.

Eerst het probleem bij mezelf gezocht, mischien dat ik iets verkeerds heb gedaan dus heb nu een exacte kopie van mijn werkpc naar de provider gezet, en bleek dus de sessies weer niet te werken.

Het probleem is dat sessies leeg blijven, terwijl het op mijn werkpc wel werkt.

mijn instellingen
Apache 2.2.14
Php versie 5.3.1.
windows 7

de provider instellingen
Apache 2.2
php versie 5.2
FreeBSD 7.x
(maakt gebruik van open_basedir)

Heb gezocht naar manuals van de versie 5.2 en 5.3.1 om te vergelijken, maar ik kwam er niet echt uit.

Wie weet waar het aan kan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:11:20
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/10/2010 14:59:02
Quote Anchor link
Krijg je foutmeldingen?
 
Kim vd Weij

kim vd Weij

12/10/2010 15:19:02
Quote Anchor link
Ik krijg alleen een stel notice zoals
Notice: Undefined variable: _SESSION in /sites/sos2010.nl/www/tijdelijk/includes/mysql_query.inc.php on line 21

of

Notice: Use of undefined constant navigatie_url - assumed 'navigatie_url' in /sites/sos2010.nl/www/tijdelijk/includes/header.inc.php on line 29

maar geen errors
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

12/10/2010 16:36:39
Quote Anchor link
Laat code zien; we zijn geen tovenaars
 
Pim -

Pim -

12/10/2010 16:36:52
Quote Anchor link
Dat komt door het niveau van foutmeldingen, niet door de PHP versie. Undefined variable: _SESSION is wel raar...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

12/10/2010 17:09:43
Quote Anchor link
Ga je aan de haal met session voor de start?

En zo te zien van wel aan de tweede melding te zien ga je aan de haal met variabelen die nog niet geinitialiseerd zijn
 

12/10/2010 17:41:50
Quote Anchor link
Zonder code kunnen we niks.
Maar aan al die errors op die pagina van jouw te zien zal het vast daar aan liggen.
Dan zal je vast een constructie als dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // Begin hé.
$_SESSION[blaat] = 'blup';
?>



Edit: offtopic: Ben ook benieuwd naar die services die jij levert... Als dit al mis gaat.
Gewijzigd op 12/10/2010 17:42:44 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.