conjob werkt niet meer....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

08/10/2010 21:53:31
Quote Anchor link
Hallo,

Mijn cronjob werkt momenteel niet meer. Ik ben wezen 'prutsen' met het script. Dacht dat ik een update had gemaakt, maar blijkbaar niet.... Ik weet dat je beter met een query kan werken, maar zou het wel prettig vinden wanneer dit weer gaat werken.

Volgens mij moet hier ergens de fout in staan? Mochten jullie nog meer gegevens nodig hebben dan hoor ik het wel.

dit staat in het bestand cron.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
include"config.php";
include"db.php";
include"functions.php";
include"top.php";

$opslaan = '<div class="leftmenu">
    <img src="http://www.lastminuteskien.nl/dagtop5.gif">'
;

$query = "SELECT * FROM winterreizen order by rand() limit 5";
$result = mysql_query($query) or die("FOUT : " . mysql_error());
echo mysql_num_rows($result);


while(list($uid, $aanbieder, $id, $title, $link, $description, $price, $country, $area, $start_date,
     $end_date, $departure_date, $length, $transportation_type, $accomodation_type, $holiday_type, $location,
     $thumb, $triptype, $region, $minimumpax, $image) = mysql_fetch_row($result))
{



$vlag = vlag($country, $root);
$country = land($country);

$country2 = urlencode(strtolower(str_replace(" ", "_", $country)));
$area2 = urlencode(strtolower(str_replace(" ", "_", $area)));
$location2 = urlencode(strtolower(str_replace(" ", "_", $location)));
$title2 = urlencode(strtolower(str_replace(" ", "_", $title)));
$region2 = urlencode(strtolower(str_replace(" ", "_", $region)));

    if($aanbieder=='snowexpres'){

    $title = htmlentities($title);
    $area = htmlentities($area);
    $description = htmlentities($description);

    }


$land = strtolower(land($country));


$opslaan .= "

<div class='dagtopbg'>
<div class='dag'>


<b>$vlag <a href='$root/reis/$uid/$country2/$area2/$title2.html'>$area</a></b><br>
<a href='$root/reis/$uid/$country2/$area2/$title2.html'><img style='float:left' src=\"$root/phpthumb/phpThumb.php?src=$thumb&w=100&h=45&zc=1\" class='borderimg' align=\"left\" border=\"0\"></a>


$length dagen
<br><div class='prijs'>&euro;$price</div>


</div>
</div>"
;

}


$opslaan .= "</div>
    <div class='leftbottom'></div><!-- Mm: cron gedraaid op "
. date("D d-M-Y H:i") ." -->";


//echo "Huidige directory: ~~~".realpath(".")."~~~\n";
// pad wanneer vanuit cron gedraaid is anders dan vanuit browser!
// browser: /usr/home/~~accountnaam~~/domains/~~domeinnaam~~/public_html
// cron: /usr/home/~~accountnaam~~   (document_root is leeg)
/*
echo "PHP_SELF: ~~~".$_SERVER['PHP_SELF']."~~~\n";
echo "DOCUMENT_ROOT: ~~~".$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."~~~\n";
echo "SCRIPT_FILENAME: ~~~".$_SERVER['SCRIPT_FILENAME']."~~~\n";
echo "PATH_TRANSLATED: ~~~".$_SERVER['PATH_TRANSLATED']."~~~\n";
echo "SCRIPT_NAME: ~~~".$_SERVER['SCRIPT_NAME']."~~~\n";
*/



$file2 = dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])."/day/dagtop10.php";

$fopen = fopen($file2, "w+");

fwrite($fopen, $opslaan);

fclose($fopen);

?>





<?php

include'day/dagtop10.php';
/* ?>


    <div class='leftmenu'>
    <img src='<?php echo"$root"; ?>/dagtop5.gif'>

    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg'></div>
    </div>
    <div class='leftbottom'></div>

onderstaand in top.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

include'day/dagtop10.php';
/* ?>


    <div class='leftmenu'>
    <img src='<?php echo"$root"; ?>/dagtop5.gif'>

    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg' style='margin-top:5px;'></div>
    <div class='dagtopbg'></div>
    </div>
    <div class='leftbottom'></div>

>


Gebruik code-tags voor het overzichtelijk weergeven van je code[/modedit]
Gewijzigd op 08/10/2010 21:58:19 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:54:01
 

08/10/2010 21:58:29
 
Leon den H

Leon den H

08/10/2010 22:02:16
Quote Anchor link
ik had gezegd, dat ik me er verder in zou verdiepen. Het is voor mij (nu) te complex om daar mee te werken. Of je moet zeggen ik help je wel ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2010 22:51:08
Quote Anchor link
Zet error_reporting aan en laat de cron deze output naar een file schrijven.
 
Leon den H

Leon den H

08/10/2010 22:53:02
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie. Ik heb alles nog een keer geuploaded en het een en ander aangepast. En tot mijn verbazing werkt het weer. Iig bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.