Connect met database invullen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John De Zon

John De Zon

15/06/2014 10:25:14
Quote Anchor link
Wat moet ik hier invullen in welke volgorde?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$con = mysql_connect('---','---','---') or die($error);
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:03:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/06/2014 10:28:01
Quote Anchor link
Kijk eens naar: www.php.net/mysql_connect, de ideale handleiding als je de werking van functies op wilt zoeken.

Welke waardes je precies moet invullen weten, dat weet jij of je webhosting het beste. Want wij weten evenmin je PIN-code. In 98% van de gevallen is de server overigens 'localhost'
Gewijzigd op 15/06/2014 10:34:43 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

15/06/2014 11:10:10
Quote Anchor link
Als je klikt op de link van Aar, zie je gelijk de melding: This extension is deprecated as of PHP 5.5.0, and will be removed in the future. Instead, the MySQLi or PDO_MySQL extension should be used

Kortom: mysql_connect niet (meer) gebruiken.
 
John De Zon

John De Zon

15/06/2014 11:11:09
Quote Anchor link
Ok ik snap het
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.