Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

21/10/2011 22:48:59
Quote Anchor link
ja maar ik kan de php niet zien op mijn pc, tenminste ik zou niet weten hoe.?

Toevoeging op 21/10/2011 23:01:27:

En ik kan zelfs ook niet gewoon op mijn localhost op dit adres: http://localhost
via wamp..
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:36:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 23:23:00
Quote Anchor link
draait WAMPP wel? Zo niet, meldt de error_log nog wat spannends?
Gewijzigd op 21/10/2011 23:23:39 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 23:30:54
Quote Anchor link
ik krijg hem opeens niet meer online, heb hem er even afgegooit, maar krijg hem nu niet meer online..
dit is de error:

could not execute menu item(internal error)
[exception] could not perform service action: de service is niet gestart.

Toevoeging op 21/10/2011 23:36:11:

EDIT:

Nu ben ik al zover dat ik in ieder geval al het localhost scherm krijg, maar wat ik dan moet doen, geen idee. Hoe ik bijvoorbeeld een project toevoeg?
Gewijzigd op 21/10/2011 23:45:58 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 23:54:20
Quote Anchor link
Geen Netbeans nu aanwezig, maar bij het opstarten kan je in het open-scherm een nieuw project aanmaken. Desnoods via Bestand/Nieuw o.i.d....
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 23:56:06
Quote Anchor link
Kan je ook een database eraan linken? Want een php bestand heb ik er al op staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:00:00
Quote Anchor link
Ja? mysql_connect(), mysql_select_db()?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:00:27 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:02:46
Quote Anchor link
oh blijft dat gewoon hetzelfde. oke dankje, dan heb ik nu dus een alternatief gevonden voor netbeans, wat ik nu elders ook via netbeans ga doen, gewoon daar in scripten, en dan save doen, dan staat alsnog op local. Dankje!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:04:46
Quote Anchor link
Tuurlijk blijft dat hetzelfde. NetBeans is een editor, en geen volwaardige webserver.
Gewijzigd op 22/10/2011 00:04:58 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:05:41
Quote Anchor link
Wow, mag ik er even op complimenteren dat netbeans ECHT een goede editor is. niet normaal!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:07:05
Quote Anchor link
Jep, gebruikte ik ook op mijn werk, en was er tevreden over. Daarom raadde ik het aan. Enkele van mijn collega's moesten het nog met Zend Studio doen. ;-)

Helaas heb ik SVN nooit lekker aan de praat gekregen, maar ja, het spul stond nog in de kinderschoenen toen.
Gewijzigd op 22/10/2011 00:08:01 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2011 00:11:01
Quote Anchor link
Zend Studio is toch heerlijk :)
De oude versie dan he (versie 5.5.1). Die vind ik nog steeds het prettigst, komt volgens mij door de rustige vormgeving en prettig lettertype... maar als iemand een betere optie weet hoor ik het graag.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:12:13
Quote Anchor link
Nouja, voor mij (en de andere beginners) lijkt mij netbeans heel erg handig, aangezien alles terplekke wordt uitgelegd.

Toevoeging op 22/10/2011 00:15:46:

En nog even iets tussendoor, wat betekend deze error?

Access denied for user 'MIJN GEBRUIKERSNAAM VAN SITE'@'localhost' (using password: YES)
Gewijzigd op 22/10/2011 00:16:04 door Jerry php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2011 00:16:51
Quote Anchor link
dat betekent dat je wachtwoord niet klopt...
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

22/10/2011 00:17:33
Quote Anchor link
of geen wachtwoord in gevoert hebt terwijl die er wel is
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:18:05
Quote Anchor link
Nou, dat kan niet hoor, want mijn gegevens kloppen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:19:25
Quote Anchor link
Jerry php op 22/10/2011 00:18:05:
Nou, dat kan niet hoor, want mijn gegevens kloppen?

Gelukkig kan MySQL niet liegen.

Toevoeging op 22/10/2011 00:20:09:

Nick van der heijden op 22/10/2011 00:17:33:
of geen wachtwoord in gevoert hebt terwijl die er wel is


Uhu?
Quote:
using password: YES
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:20:33
Quote Anchor link
Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = @mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die("Kan de database niet vinden");

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = mysql_query($query,$connect)
or die(mysql_error());

$gegevens = mysql_fetch_assoc($result);

foreach($gegevens as $value)
{

    echo $value;    
}


?>


Dan krijg ik dit als error:
Access denied for user 'MIJN GEBRUIKERSNAAM'@'localhost' (using password: YES)

En als ik in regel 6 die @ voor de mysql_connect weghaal, krijg ik een hele error met alles erop en eraan ofzo.. een tabel lijkt het wel, met wat gegevens erin ofzo?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:21:29 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:23:34
Quote Anchor link
waarom gebruik je een foreach, en geen while? Dit gaat niet werken, omdat je als het goed is maar 1 record krijgt.

Quote:
En als ik in regel 6 een @ voor de mysql_connect zet, krijg ik een hele error met alles erop en eraan ofzo.. een tabel lijkt het wel, met wat gegevens erin ofzo?

Lijkt me sterk, een @ onderdrukt je error.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:25:48
Quote Anchor link
Ja, dat klopt. maar het gaat me er even nu omdat ik output krijg, want dat lukt me niet eens. Ja, maar die error moet gewoon weg, geen idee wat er mis is
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:27:11
Quote Anchor link
Je gegevens zijn zeker weten fout. Zou kunnen dat je misschien anders geen SELECT-rechten zou kunnen hebben?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:27:50 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.