Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

21/10/2011 22:48:59
Quote Anchor link
ja maar ik kan de php niet zien op mijn pc, tenminste ik zou niet weten hoe.?

Toevoeging op 21/10/2011 23:01:27:

En ik kan zelfs ook niet gewoon op mijn localhost op dit adres: http://localhost
via wamp..
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:40:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 23:23:00
Quote Anchor link
draait WAMPP wel? Zo niet, meldt de error_log nog wat spannends?
Gewijzigd op 21/10/2011 23:23:39 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 23:30:54
Quote Anchor link
ik krijg hem opeens niet meer online, heb hem er even afgegooit, maar krijg hem nu niet meer online..
dit is de error:

could not execute menu item(internal error)
[exception] could not perform service action: de service is niet gestart.

Toevoeging op 21/10/2011 23:36:11:

EDIT:

Nu ben ik al zover dat ik in ieder geval al het localhost scherm krijg, maar wat ik dan moet doen, geen idee. Hoe ik bijvoorbeeld een project toevoeg?
Gewijzigd op 21/10/2011 23:45:58 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 23:54:20
Quote Anchor link
Geen Netbeans nu aanwezig, maar bij het opstarten kan je in het open-scherm een nieuw project aanmaken. Desnoods via Bestand/Nieuw o.i.d....
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 23:56:06
Quote Anchor link
Kan je ook een database eraan linken? Want een php bestand heb ik er al op staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:00:00
Quote Anchor link
Ja? mysql_connect(), mysql_select_db()?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:00:27 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:02:46
Quote Anchor link
oh blijft dat gewoon hetzelfde. oke dankje, dan heb ik nu dus een alternatief gevonden voor netbeans, wat ik nu elders ook via netbeans ga doen, gewoon daar in scripten, en dan save doen, dan staat alsnog op local. Dankje!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:04:46
Quote Anchor link
Tuurlijk blijft dat hetzelfde. NetBeans is een editor, en geen volwaardige webserver.
Gewijzigd op 22/10/2011 00:04:58 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:05:41
Quote Anchor link
Wow, mag ik er even op complimenteren dat netbeans ECHT een goede editor is. niet normaal!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:07:05
Quote Anchor link
Jep, gebruikte ik ook op mijn werk, en was er tevreden over. Daarom raadde ik het aan. Enkele van mijn collega's moesten het nog met Zend Studio doen. ;-)

Helaas heb ik SVN nooit lekker aan de praat gekregen, maar ja, het spul stond nog in de kinderschoenen toen.
Gewijzigd op 22/10/2011 00:08:01 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2011 00:11:01
Quote Anchor link
Zend Studio is toch heerlijk :)
De oude versie dan he (versie 5.5.1). Die vind ik nog steeds het prettigst, komt volgens mij door de rustige vormgeving en prettig lettertype... maar als iemand een betere optie weet hoor ik het graag.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:12:13
Quote Anchor link
Nouja, voor mij (en de andere beginners) lijkt mij netbeans heel erg handig, aangezien alles terplekke wordt uitgelegd.

Toevoeging op 22/10/2011 00:15:46:

En nog even iets tussendoor, wat betekend deze error?

Access denied for user 'MIJN GEBRUIKERSNAAM VAN SITE'@'localhost' (using password: YES)
Gewijzigd op 22/10/2011 00:16:04 door Jerry php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2011 00:16:51
Quote Anchor link
dat betekent dat je wachtwoord niet klopt...
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

22/10/2011 00:17:33
Quote Anchor link
of geen wachtwoord in gevoert hebt terwijl die er wel is
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:18:05
Quote Anchor link
Nou, dat kan niet hoor, want mijn gegevens kloppen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:19:25
Quote Anchor link
Jerry php op 22/10/2011 00:18:05:
Nou, dat kan niet hoor, want mijn gegevens kloppen?

Gelukkig kan MySQL niet liegen.

Toevoeging op 22/10/2011 00:20:09:

Nick van der heijden op 22/10/2011 00:17:33:
of geen wachtwoord in gevoert hebt terwijl die er wel is


Uhu?
Quote:
using password: YES
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:20:33
Quote Anchor link
Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = @mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die("Kan de database niet vinden");

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = mysql_query($query,$connect)
or die(mysql_error());

$gegevens = mysql_fetch_assoc($result);

foreach($gegevens as $value)
{

    echo $value;    
}


?>


Dan krijg ik dit als error:
Access denied for user 'MIJN GEBRUIKERSNAAM'@'localhost' (using password: YES)

En als ik in regel 6 die @ voor de mysql_connect weghaal, krijg ik een hele error met alles erop en eraan ofzo.. een tabel lijkt het wel, met wat gegevens erin ofzo?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:21:29 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:23:34
Quote Anchor link
waarom gebruik je een foreach, en geen while? Dit gaat niet werken, omdat je als het goed is maar 1 record krijgt.

Quote:
En als ik in regel 6 een @ voor de mysql_connect zet, krijg ik een hele error met alles erop en eraan ofzo.. een tabel lijkt het wel, met wat gegevens erin ofzo?

Lijkt me sterk, een @ onderdrukt je error.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:25:48
Quote Anchor link
Ja, dat klopt. maar het gaat me er even nu omdat ik output krijg, want dat lukt me niet eens. Ja, maar die error moet gewoon weg, geen idee wat er mis is
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:27:11
Quote Anchor link
Je gegevens zijn zeker weten fout. Zou kunnen dat je misschien anders geen SELECT-rechten zou kunnen hebben?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:27:50 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.