Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:27:50
Quote Anchor link
Ik ga morgen even kijken. bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:27:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:28:19
Quote Anchor link
Misschien heb je geen SELECT-rechten? Zou ook kunnen.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 15:13:32
Quote Anchor link
Ik heb alle @ weggehaald zoals jullie zeiden, dus hier is mijn code, en helemaal beneden staat het resultaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die(mysql_error());

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = mysql_query($query,$connect)
or die(mysql_error());

$gegevens = mysql_fetch_assoc($result);

foreach($gegevens as $value)
{

    echo $value;    
}


?>


dit krijg ik nu als ik hem open:

Afbeelding
Gewijzigd op 22/10/2011 16:21:42 door Jerry php
 
Victor -

Victor -

22/10/2011 15:25:55
Quote Anchor link
je hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld, of een verkeerde gebruikersnaam. of een gebruikersnaam die geen rechten heeft op de tabel
lees ook gewoon wat Aar vertelt.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 15:26:58
Quote Anchor link
Ja maar dat begrijp ik niet, want als ik hem op mijn ftp zet, doet hij het gewoon goed?
Maar ik kan toch ook niet dit als mysql_connect hebben:

$connect = mysql_connect("localhost","GEBRUIKERSNAAM phpmyadmin","WACHTWOORD phpmyadmin")
Gewijzigd op 22/10/2011 15:39:01 door Jerry php
 
Victor -

Victor -

22/10/2011 15:53:53
Quote Anchor link
jawel?
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 15:55:21
Quote Anchor link
Dus die gegevens kloppen gewoon, de localhost, en dan de username en wachtwoord van een phpmyadmin account, maar die gegevens klopppen echt allemaal, ik weet echt niet wat er aan de hand is..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 19:11:22
Quote Anchor link
rechten!!!

Jerry php op 22/10/2011 15:13:32:
Afbeelding
Gewijzigd op 22/10/2011 19:12:50 door - Ariën -
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 19:23:33
Quote Anchor link
- Aar - op 22/10/2011 19:11:22:
rechten!!!

Jerry php op 22/10/2011 15:13:32:
Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 19:30:38
Quote Anchor link
Aha vandaar, ik dacht dat die uit een kant en klare webserverpakket kwam die half gemod was...

En is het probvleem opgelost? Juiste rechten?
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 22:48:21
Quote Anchor link
Wat bedoel je met rechten? hoe kan ik die veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 22:50:37
Quote Anchor link
phpMyAdmin, de users-table?
Kan ook zo zijn dat de database geen rechten heeft voor jouw user?
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 22:54:51
Quote Anchor link
Oke dit begrijp ik even niet?
Ik hoef toch geen rechten te hebben om die gegevens op te halen? ik bedoel, wat zou ik moeten doen om die gegevens te krijgen als het namelijk wel lukt al ik hem upload op ftp, en niet lukt als ik localhost gebruik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 22:56:06
Quote Anchor link
Elke user heeft zijn eigen rechten.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 22:57:48
Quote Anchor link
Dus hoe zou ik mezelf rechten moeten geven dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/10/2011 23:00:14
Quote Anchor link
Draai je zelf dan wel een database local? En heb je die dezelfde user en password gegeven als bij je host?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 23:00:36
Quote Anchor link
Via phpMyAdmin, als root, kan je eens proberen.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 23:03:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/10/2011 23:00:14:
Draai je zelf dan wel een database local? En heb je die dezelfde user en password gegeven als bij je host?


Dat is dus denk ik het probleem, ik weet niet hoe je die database local krijgt, ik heb namelijk nog niets gedaan, alleen gegevens ingevuld, maar het de database nog gewoon bij mijn dj-jeremy.nl staan, maar ik vond het al zo raar, want hoe kan ik ooit verbinding maken als ik die database niet local heb staan. Hoe doe je dat? Ik heb er namelijk nog nooit mee gewerkt ( op local dan )
Gewijzigd op 22/10/2011 23:03:37 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 23:09:24
Quote Anchor link
Je probeert dus vanaf je eigen PC te connecten met de MySQL van je webhosting, via 'localhost' met daarbij de inloggegevens van de MySQL op je hosting?

Dat zal uiteraard niet werken.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 23:11:42
Quote Anchor link
- Aar - op 22/10/2011 23:09:24:
Je probeert dus vanaf je eigen PC te connecten met de MySQL van je webhosting, via 'localhost' met daarbij de inloggegevens van de MySQL op je hosting?

Dat zal uiteraard niet werken.


Ja dat probeer ik steeds te zeggen. Sorry :( Wat is de oplossing dan?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.