Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:27:50
Quote Anchor link
Ik ga morgen even kijken. bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:22:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:28:19
Quote Anchor link
Misschien heb je geen SELECT-rechten? Zou ook kunnen.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 15:13:32
Quote Anchor link
Ik heb alle @ weggehaald zoals jullie zeiden, dus hier is mijn code, en helemaal beneden staat het resultaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die(mysql_error());

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = mysql_query($query,$connect)
or die(mysql_error());

$gegevens = mysql_fetch_assoc($result);

foreach($gegevens as $value)
{

    echo $value;    
}


?>


dit krijg ik nu als ik hem open:

Afbeelding
Gewijzigd op 22/10/2011 16:21:42 door Jerry php
 
Victor -

Victor -

22/10/2011 15:25:55
Quote Anchor link
je hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld, of een verkeerde gebruikersnaam. of een gebruikersnaam die geen rechten heeft op de tabel
lees ook gewoon wat Aar vertelt.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 15:26:58
Quote Anchor link
Ja maar dat begrijp ik niet, want als ik hem op mijn ftp zet, doet hij het gewoon goed?
Maar ik kan toch ook niet dit als mysql_connect hebben:

$connect = mysql_connect("localhost","GEBRUIKERSNAAM phpmyadmin","WACHTWOORD phpmyadmin")
Gewijzigd op 22/10/2011 15:39:01 door Jerry php
 
Victor -

Victor -

22/10/2011 15:53:53
Quote Anchor link
jawel?
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 15:55:21
Quote Anchor link
Dus die gegevens kloppen gewoon, de localhost, en dan de username en wachtwoord van een phpmyadmin account, maar die gegevens klopppen echt allemaal, ik weet echt niet wat er aan de hand is..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 19:11:22
Quote Anchor link
rechten!!!

Jerry php op 22/10/2011 15:13:32:
Afbeelding
Gewijzigd op 22/10/2011 19:12:50 door - Ariën -
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 19:23:33
Quote Anchor link
- Aar - op 22/10/2011 19:11:22:
rechten!!!

Jerry php op 22/10/2011 15:13:32:
Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 19:30:38
Quote Anchor link
Aha vandaar, ik dacht dat die uit een kant en klare webserverpakket kwam die half gemod was...

En is het probvleem opgelost? Juiste rechten?
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 22:48:21
Quote Anchor link
Wat bedoel je met rechten? hoe kan ik die veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 22:50:37
Quote Anchor link
phpMyAdmin, de users-table?
Kan ook zo zijn dat de database geen rechten heeft voor jouw user?
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 22:54:51
Quote Anchor link
Oke dit begrijp ik even niet?
Ik hoef toch geen rechten te hebben om die gegevens op te halen? ik bedoel, wat zou ik moeten doen om die gegevens te krijgen als het namelijk wel lukt al ik hem upload op ftp, en niet lukt als ik localhost gebruik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 22:56:06
Quote Anchor link
Elke user heeft zijn eigen rechten.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 22:57:48
Quote Anchor link
Dus hoe zou ik mezelf rechten moeten geven dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/10/2011 23:00:14
Quote Anchor link
Draai je zelf dan wel een database local? En heb je die dezelfde user en password gegeven als bij je host?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 23:00:36
Quote Anchor link
Via phpMyAdmin, als root, kan je eens proberen.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 23:03:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/10/2011 23:00:14:
Draai je zelf dan wel een database local? En heb je die dezelfde user en password gegeven als bij je host?


Dat is dus denk ik het probleem, ik weet niet hoe je die database local krijgt, ik heb namelijk nog niets gedaan, alleen gegevens ingevuld, maar het de database nog gewoon bij mijn dj-jeremy.nl staan, maar ik vond het al zo raar, want hoe kan ik ooit verbinding maken als ik die database niet local heb staan. Hoe doe je dat? Ik heb er namelijk nog nooit mee gewerkt ( op local dan )
Gewijzigd op 22/10/2011 23:03:37 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 23:09:24
Quote Anchor link
Je probeert dus vanaf je eigen PC te connecten met de MySQL van je webhosting, via 'localhost' met daarbij de inloggegevens van de MySQL op je hosting?

Dat zal uiteraard niet werken.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 23:11:42
Quote Anchor link
- Aar - op 22/10/2011 23:09:24:
Je probeert dus vanaf je eigen PC te connecten met de MySQL van je webhosting, via 'localhost' met daarbij de inloggegevens van de MySQL op je hosting?

Dat zal uiteraard niet werken.


Ja dat probeer ik steeds te zeggen. Sorry :( Wat is de oplossing dan?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.