connetion timed out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ivo

Ivo

10/10/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Hallo,

via via heb ik begrepen dat het (swift) mail formulier op mijn site niet meer werkt.

Als ik het test krijg ik de volgende foutmelding;

Fatal error:
Uncaught Error of type [Swift_ConnectionException] with message [The SMTP connection failed to start [smtp.strato.com:25]: fsockopen returned Error Number 145 and Error String 'Connection timed out']
@0 Swift::Swift() in /mnt/web8/50/87/51957987/htdocs/test/wagens/post.php on line 119
@1 Swift::connect() in /mnt/web8/50/87/51957987/htdocs/test/wagens/lib/Swift.php on line 109

in /mnt/web8/50/87/51957987/htdocs/test/wagens/lib/Swift/Errors.php on line 99

dit is gebaseerd op de code;
$smtp = new Swift_Connection_SMTP("smtp.strato.com", 25);
$smtp->setUsername("[email protected]");
$smtp->setPassword("xxxxx");

$swift =& new Swift($smtp);

Als ik dit aanpas naar localhost;

$smtp = new Swift_Connection_SMTP("localhost", 25);
$smtp->setUsername("[email protected]");
$smtp->setPassword("xxxxx");

$swift =& new Swift($smtp);

geeft dti weer een nieuwe error;

Fatal error:
Uncaught Error of type [Swift_ConnectionException] with message [The SMTP connection failed to start [localhost:25]: fsockopen returned Error Number 146 and Error String 'Connection refused']
@0 Swift::Swift() in /mnt/web8/50/87/51957987/htdocs/test/wagens/post.php on line 119
@1 Swift::connect() in /mnt/web8/50/87/51957987/htdocs/test/wagens/lib/Swift.php on line 109

in /mnt/web8/50/87/51957987/htdocs/test/wagens/lib/Swift/Errors.php on line 99


Wat gaat er mis? als ik de bovenste instellingen behoud komt er 1 op de 10 mailtjes wel door. de rest geeft connection error aan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:11:21
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

09/11/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Er is mis dat hij een connection time out krijgt.. er is dus iets gewijzigt op je mail server.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Heb je wel de juiste mailserver?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.