contact alleen 2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hmck9ni

Hmck9ni

02/03/2008 16:30:00
Quote Anchor link
Hey ik wil bij contact alleen de naam en email, ik zit te kloten maar het wilt me maar niet lukken :S

Iemand die me kan helpen??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
<?php

[code]<?
// geef e-mail adres op van ontvanger
$mail_ontv = "[email protected]";

// is niet 100% !!!
function checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}


// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

        echo "Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn ";
        echo "dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.<p>";
    }

      
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo "<form method=\"POST\" ACTION=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\">";
      
    // naam
    echo "<tr><td>Naam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"naam\" value=\"" . $_POST['naam'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // mail
    echo "<tr><td>E-mail adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // mail
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"onderwerp\" value=\"" . $_POST['onderwerp'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // mail
    echo "<tr><td>Bericht:</td></tr>";
    echo "<tr><td><TEXTAREA name=\"msggs\" ROWS=\"6\" COLS=\"45\">" . htmlentities($_POST['msggs']) . "</TEXTAREA></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // button
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\"></td></tr>";
      
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}

// versturen naar
else
{      
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
      
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      
    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    $inhoud_mail .= $_SERVER['SCRIPT_URI'] . "\n\n";

    $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['mail'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het ip " . $ip . "\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    // --------------------
    // spambot protectie
    // ------
    // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/340/
    // ------

    
    $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
    
    $headers = stripslashes($headers);
    $headers = str_replace("\n", "", $headers); // Verwijder \n
    $headers = str_replace("\r", "", $headers); // Verwijder \r
    $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
    
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\n", "", $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\r", "", $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
    
    mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers);
    
    echo "<h1>Je e-mail is verstuurd</h1>";
    
    echo "<p>Bedankt voor het versturen van een e-mail. Je zult snel een antwoord ";
    echo "krijgen indien dit nodig is.</p>";
    
    echo "<p>We nemen alles serieus en zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie ";
    echo "die we binnen krijgen. Je e-mail adres zal nooit aan derden worden verstrekt.</p>";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:39:32
 
- SanThe -

- SanThe -

02/03/2008 16:32:00
Quote Anchor link
En wat is nou de vraag?
 
Hmck9ni

Hmck9ni

02/03/2008 16:38:00
Quote Anchor link
Ik wil dat er alleen bij de contact staat, Naam + Email.


Dus die bericht + onderwerp moet weg.


Alleen als ik dat probeer krijg ik steeds een foutmelding :S
 
Hmck9ni

Hmck9ni

02/03/2008 16:44:00
Quote Anchor link
Iemand die me kan helpen, heb het dringend nodig en word schijtziek dat het me niet lukt :s
 
Hmck9ni

Hmck9ni

02/03/2008 16:54:00
Quote Anchor link
anyone please, heb het echt dringend nodig.

**Dit is geen bump**
 
- SanThe -

- SanThe -

02/03/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Nvt nvt

nvt nvt

02/03/2008 17:05:00
Quote Anchor link
en welke foutmelding krijg je dan?
 
Hmck9ni

Hmck9ni

02/03/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Lol sorry SanThe, het spijt me, vergeef je me?


WIE KAN ME NOU HELPEN :D

Aangezien dit geen bump is omdat je een reply hebt gegeven:) :D
 
- SanThe -

- SanThe -

02/03/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Hmck9ni schreef op 02.03.2008 16:38:
Dus die bericht + onderwerp moet weg.

Dan zal mail() niet meer werken.
 
Hmck9ni

Hmck9ni

02/03/2008 17:12:00
Quote Anchor link
Maar hoe krijg ik dan in hemelsnaam een contact met alleen Naam + Onderwerp.

Heb net gezocht op google en www.scriptdb.nl op een contactformulier van naam+Onderwerp, maar daar komt niks bijzonders uit...

Anyone die mischien zoiets voor me kan fixen, of met een andere contactscript kan aanpassen, want heb het echt dringend nodig.

Groeten
Jelle
 
Jouke

jouke

02/03/2008 17:43:00
Quote Anchor link
Als je nou eerst eens ff duidelijk je vraag uitleggd???
Wil je dat de mensen alleen maar hun naam en email invullen of wat?
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

02/03/2008 17:44:00
Quote Anchor link
Je hebt het bericht en onderwerp niet opgegeven als je dat veranderd.
 
Jouke

jouke

02/03/2008 17:45:00
Quote Anchor link
ja idd, en dan kun je ook niks mailen :P
 
Kevichill

Kevichill

02/03/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Je wilt alleen dat de Naam + email van de gene die zeg maar een mail stuurt dat hij alleen z,n naam + email invoert en dan verstuurt ?
 
Henk PHP

Henk PHP

02/03/2008 17:56:00
Quote Anchor link
Je lult iets over een Naam en Onderwerp maar echt een vraag zie ik niet..
 
Jouke

jouke

02/03/2008 20:44:00
Quote Anchor link
nee ik ook niet :P
ik dacht net als kevichill, maar welke bedoel je dan!
 
Kevichill

Kevichill

02/03/2008 21:08:00
Quote Anchor link
volgens mij gaat ie niet meer reageren xD .... en als ie dat wel doet .. WEES EENS DUIDELIJK .. we zijn helaas nog steeds niet helderziend :'(
 
Jouke

jouke

02/03/2008 21:14:00
Quote Anchor link
:P whehe, wie zal ooit een script uit vinden die de toekomst kan voorspellen he kevinchill ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.