contact form fout melding op lijn 54?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

24/01/2017 13:40:56
Quote Anchor link
hallo,
Ik heb deze code in page.php ,ik krijg deze foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected ';' in /mnt/web010/b0/48/56990848/htdocs/WordPress_SecureMode_01/wp-content/themes/garage/page.php on line 54 het code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php


get_header(); ?>


    <div id="primary" class="content-area">
                 <div class="expanded row">
        <main id="main" class="site-main small-4 column">S.Dawidian Hoogvliet</div>  </div>

            <?php
            while ( have_posts() ) : the_post();

                get_template_part( 'template-parts/content', 'page' );

                // If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template.
                if ( comments_open() || get_comments_number() ) :
                    comments_template();
                endif;

            endwhile;
// End of the loop.
            ?>


        </main><!-- #main -->
              
    </div><!-- #primary -->
<?php

*/if( isset($_POST['n']) && isset($_POST['e']) && isset($_POST['t']) && isset($_POST['o']) && isset($_POST['m'] ) ) {
    
   $n = $_POST['n'];
   $e = $_POST['e'];
   $t =$_POST['t'];
   $o =$_POST['o'];  
   $m =nl2br($_POST['m'] );
   $to ="[email protected]";
   $from = $e;
   $subject = 'Contact Form Message';
   $message = '<b>Name:</b> '.$n.' <br><b>Email:</b> '.$e.' <p> '.$t.' </p>  <p>'.$o.' </p> <p>'.$m.'</p>';
   $headers = "From: $from\n";
   $headers .="MIME-Version: 1.0\n";
   $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
  if(mail($to, $subject, $message; $headers) ) {
       echo "success";
   }
else {
      echo "The server Failed to sent the message. Please try again later.";
  }
}

?>

<?php

get_sidebar();
get_footer();
?>


ik krijg foumeldinon line 54 ik heb overal bekijken maar ik kunde geen enkel fout zien,
wat het kan zijn de fout.
lij 54 lijkt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1

dank u wel
johannes
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken en PHP-codes af te sluiten met ?>.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 24/01/2017 14:20:30 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:31:37
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2017 13:51:20
Quote Anchor link
Het enige dat ik kan vinden is dat je php niet afsluit met ?>
 
Johannes davidian

johannes davidian

24/01/2017 14:03:58
Quote Anchor link
dank u wel ,
ik heb van plaats veranderd en afgesloten met ?> maar nu ik krijg foumelding op lijn 57.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
/**
 * The template for displaying all pages.
 *
 * This is the template that displays all pages by default.
 * Please note that this is the WordPress construct of pages
 * and that other 'pages' on your WordPress site may use a
 * different template.
 *
 * @link https://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
 *
 * @package Garage
 */




get_header(); ?>


    <div id="primary" class="content-area">
                 <div class="expanded row">
        <main id="main" class="site-main small-4 column">S.Dawidian Hoogvliet</div>  </div>

            <?php
            while ( have_posts() ) : the_post();

                get_template_part( 'template-parts/content', 'page' );

                // If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template.
                if ( comments_open() || get_comments_number() ) :
                    comments_template();
                endif;

            endwhile;
// End of the loop.
            ?>


        </main><!-- #main -->
              
    </div><!-- #primary -->




<?php

if( isset($_POST['n']) && isset($_POST['e']) && isset($_POST['t']) && isset($_POST['o']) && isset($_POST['m'] ) ) {
    
   $n = $_POST['n'];
   $e = $_POST['e'];
   $t =$_POST['t'];
   $o =$_POST['o'];
   $m =nl2br($_POST['m'] );
   $to ="[email protected]";
   $from = $e;
   $subject = 'Contact Form Message';
   $message = '<b>Name:</b> '.$n.' <br><b>Email:</b> '.$e.' <p> '.$t.' </p> <p>'.$o.' </p> <p> '.$m.'</p>';
   $headers = "From: $from\n";
   $headers .="MIME-Version: 1.0\n";
   $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
  if(mail($to, $subject, $message; $headers) ) {
       echo "success";
   }
else {
      echo "The server Failed to sent the message. Please try again later.";
  }
}

get_sidebar();
get_footer();
?>

ik weet het niet meer waar het probleem is?
dank u wel
johannes
Gewijzigd op 24/01/2017 14:23:25 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/01/2017 14:09:52
Quote Anchor link
Graag code tussen code-tags zetten.

Wat is regel 57?
En wat is de foutmelding? Dezelfde als hierboven?
comment anders die regel eens.
Waarom maak je al die nieuwe variabelen aan; die kun je toch direct in het mailbericht opnemen!?
Zou kiezen voor duidelijke namen voor variabelen/veldnamen ipv 1 enkele letter.
Ik zie dat je eerst $e aanmaakt en daarna $from aanmaakt o.b.v. $e? Waarom?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2017 14:22:07
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/01/2017 13:51:20:
Het enige dat ik kan vinden is dat je php niet afsluit met ?>

En zoiets is ook niet verplicht in PHP, als er niks meer na komt.
(Alleen op PHPhulp wel, omdat de UBB-parser anders moeilijk doet. Dit staat op de lijst om gefixed te worden.)

Na $message staat een onnodige ;
Gewijzigd op 24/01/2017 14:23:04 door - Ariën -
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

24/01/2017 14:22:12
Quote Anchor link
Johannes davidian op 24/01/2017 13:40:56:
hallo,
Ik heb deze code in page.php ,ik krijg deze foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected ';' in /mnt/web010/b0/48/56990848/htdocs/WordPress_SecureMode_01/wp-content/themes/garage/page.php on line 54



Het gaat denk ik niet om de pagina die je hier laat zien. Volgens de error zit de foutmelding in page.php, die je include in de pagina die je hier laat zien op regel 13.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
get_template_part( 'template-parts/content', 'page' );
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2017 14:24:37
Quote Anchor link
Jawel hoor Marlies, als ik de PHP-code in een sandbox uitvoer, krijg ik op lijn 59 de fout te zien. Een punt-komma wat ik net al aangaf ;-)
Gewijzigd op 24/01/2017 14:25:00 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2017 14:26:22
Quote Anchor link
- Ariën - op 24/01/2017 14:22:07:
Na $message staat een onnodige ;


Inderdaad:
if(mail($to, $subject, $message; $headers) ) {

Moet een komma zijn.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

24/01/2017 14:31:15
Quote Anchor link
Sorry voor alle verwijderde berichten, er ging wat verkeerd met aanpassen.

Idd, wat - SanThe - zegt...
 
Johannes davidian

johannes davidian

24/01/2017 15:33:45
Quote Anchor link
dank u wel iedereen;
1-ik heb de lijn $message en daarna verwijderd
2-If(mail($to, $subject, $message; $headers) ) hier in plaats van ; moest komma zijn.

het probleem is opgelost
hartelijk dank iedereen
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.