Contact form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ScrapZz nl

ScrapZz nl

27/05/2011 20:28:55
Quote Anchor link
Hey,

Telkens als ik op verstuur klik geeft hij niks, Wie weet wat is er fout??:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
//Contact script door Kom94 vbspul.eu
if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == post){
    if(!$_POST["naam"]){
        $Send = false;
        $Warn = "Je hebt geen naam opgegeven!";
    }
elseif(!$_POST["mail"] || !ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$_POST["mail"])){
        $Send = false;
        $Want = "Je mail is leeg gelaten of niet corect!";
    }
elseif(!$_POST["bericht"]){
        $Send = false;
        $Warn = "Je hebt je bericht leeg gelaten!";
    }
elseif(!$_POST["onderwerp"]){
        $Send = false;
        $Warn = "Je hebt geen onderwerp gekozen!";
    }
else{
        $Send = true;
    }

    if($Send){
        if(mysql_query("INSERT INTO contact VALUES ('','".$_POST["naam"]."','".$_POST["mail"]."','".$_POST["bericht"]."')")){
            echo"<h1>Sucsesvol verstuurd</h1>Uw bericht is aan gekomen u word zo snel mogelijk geholpen!";
        }
else{
            if{mysql_error()){
                echo"<h1>ERROR</h1> Er is wat fout gegaan:".mysql_error();
            }
else{
                echo"<h1>ERROR</h1>Er is een onbekende fout opgetreden met de bericht in de database te zetten er word een email verstuurd!";
            }

            if(Mail("~ <~>","".$_POST["onderwerp"]."","Het verzenden van de bericht naar de database is mislukt hierbij de bericht via mail:<br/><br/><hr>".nl2br($_POST["bericht"])."","FROM: ".$_POST["naam"]." <".$_POST["mail"].">\nContent-Type: text/plain; charset=\"windows-1251\"\nContent-Transfer-Encoding: 8bit")){
                echo"<hr>Email sucsesvol verstuurd!";
            }
else{
                echo"<hr>De email kon ook niet verstuurd worden probeer opnieuw!";
            }
        }
    }
else{
        echo"<h1>Fout</h1> $Warn <br/><a style='cursor: hand;' onclick='history.go(-1)'>Ga terug</a>";
    }
}
else{
    echo"<h1>Contact</h1>
    <form action='/site/?page=contact/index' method='post'>
    Naam:<br/>
    <input type='text' name='naam' value='$Lid->name'/><br/>
    Email:<br/>
    <input type='text' name='mail' value='$Lid->mail' /><br/>
    Onderwerp:<br/>
    <select name='onderwerp'>
    <option>Maak een keuze:</option>
    "
;
        $Menu = mysql_query("SELECT ID,Naam,Onderwerp FROM contact_options ORDER BY ID DESC");
        while($Item = mysql_fetch_object($Menu)) {
            echo"<option value='$Item->Onderwerp' >$Item->Naam</option>";
        }

    echo"
    </select><br/>
    Bericht:<br/>
    <textarea name='bericht'></textarea><br/><br/>
    <input type='submit' value='Verstuur'/>
    </form>
    <br/><br/><hr>
    Scripted by: Kom94
    "
;
}

?>
Gewijzigd op 27/05/2011 20:35:50 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:28:09
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

27/05/2011 20:51:33
Quote Anchor link
Regel 3. "Post" is een string, aanhalingstekens er om heen :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 20:53:22
Quote Anchor link
Had ik je vorige week toch nog uitgelegd op een ander forum :P? Ik deed zelfs nog de moeite om het met mijn telefoon uit te leggen, met behulp van de cijfertoetsen :P.
Gewijzigd op 27/05/2011 20:53:51 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

27/05/2011 21:03:05
Quote Anchor link
Erik van de Locht op 27/05/2011 20:51:33:
Regel 3. "Post" is een string, aanhalingstekens er om heen :-)


XD was me niet opgevallen arian ik doe het meestal ook wel maar deze was ik vergeten

Edit:
En als nog doet hij niks ;(
Gewijzigd op 27/05/2011 21:04:31 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 21:03:37
Quote Anchor link
Misschien een goede editor gebruiken, dan valt het zeker snel op.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

27/05/2011 21:05:21
Quote Anchor link
- Aar - op 27/05/2011 21:03:37:
Misschien een goede editor gebruiken, dan valt het zeker snel op.


Gebruik notepad++ maar heb vaker las van dat iets niet opval XD
maar nu heb ik het aangepast en als nog doet hij het niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

27/05/2011 21:07:07
Quote Anchor link
Script is lek => sql-injection.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.