Contact formulier - captcha kan worden onderschept

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

18/09/2023 10:39:45
Quote Anchor link
Eens met "je zou https moeten gebruiken"

Maar als je een plugin voor een website maakt, dan kun je niet dergelijke zaken afdwingen. Die liggen op een hoger niveau. Als de gebruiker van de plugin zijn redenen heeft om de site niet op httpS te laten draaien (is ontwikkel-versie, testversie etc) dan is het niet aan een plugin om dat te overrulen.

Je zou kunnen zeggen dat je in je plugin dit probeert te detekteren en dan een melding te geven. (of misschien zelfs niet te werken). Maar als het niet om een duidelijk geval gaat als betalingsmodule, of medische gevens only, dan zou ik het in een plugin niet blokken.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/09/2023 07:52:14
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/09/2023 11:56:36
Quote Anchor link
Anno 2023 denk ik dat je er gewoon vanuit mag (en moet!) gaan, en als voorwaarde mag stellen, dat een website (en dus ook plugin) over https loopt.

Als aanbieder van een plugin wil je zorgen voor een veilige / beveiligde werking en https is daar een voorwaarde voor. Sowieso, als je een contactformulier onbeveiligd wil verzenden, loop je achter de feiten aan.

Kortom, https is dus een vereiste om jouw plugin veilig te laten werken. De verantwoordelijkheid om die veiligheid te waarborgen, ligt bij jou als developer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/09/2023 12:45:22
Quote Anchor link
Zorg er dus voor dat je zelf je eigen vertaling regelt. EEn zorg er voor dat je dan vlaggetjes bovenaan je site heb waarmee je bezoeker kan omschakelen naar de andere taal.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/09/2023 14:51:00
Quote Anchor link
@Ariën ... ik denk dat je in het onjuiste draadje reageert :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/09/2023 14:51:34
Quote Anchor link
Mja...
 

Pagina: « vorige 1 2Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.