Contact formulier error afhandeling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 16:53:59
Quote Anchor link
Heey mensen,

Ik heb een contact formulier op mijn website en die word gecontroleerd met php (voor mensen die javascript uit hebben maar daar gaat het nu niet om), het probleem is alleen dat als alles fout is hij alleen de 1e fout op het scherm weergeeft. Dit is het stuk script dat de invoer controleerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    $s1
=''; $s2=''; $s3=''; $s4=''; $s5=''; $s6='';
    if (strlen($_POST["name"]) == 0){
        echo 'Naam is verplicht.';
        $s1='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["mail"]) == 0){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif(preg_match("^[a-z0-9._-]+@[a-z0-9._-]+.[a-z]{2,6}$", ($_POST["mail"]) )){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

    elseif (($_POST["repeatmail"]) != ($_POST["mail"])){
        echo 'Mail moet worden herhaald';
        $s3='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["message"]) <= 10){
        echo 'Bericht is verplicht en moet langer zijn dan 10 tekens.';
        $s6='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["onderwerp"]) == 0){
        echo 'Onderwerp is verplicht.';
        $s4='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (($_POST["validate"]) != 'woord'){
        echo 'Nee, dat woord staat niet lager';
        $s5='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

?>


Ik snap dat dat komt door de if dat hij gelijk de bovenste pakt maar is dit ook op te lossen?
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:39:33
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

23/02/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Door alles in zijn eigen "If" te plaatsen in plaats van "elseif", want je wilt(neem ik aan) dat die op alles controleert.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:18:56
Quote Anchor link
Bedankt, heb je ook een idee hoe ik de mail kan valideren? ik doe het nu met preg_match maar volgens mij is dat niet echt een goede manier of wel?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

23/02/2012 17:23:11
Quote Anchor link
Met dit script uit PHP KookboekPHP Kookboek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
/**
 * E-mailadres valideren
 *
 * @author Ward van der Put <[email protected]>
 * @license http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 * @version 4
 *
 * @param string $str
 * @return boolean
 */

function is_emailadres($str)
{

    // Een e-mailadres moet een alfanumerieke string zijn
    if (!is_string($str) or is_numeric($str)) {
        return FALSE;
    }

    // Een e-mailadres kan niet korter zijn dan 7 karakters
    // en mag niet langer zijn dan 256 karakters

    if ((strlen($str) < 7) or (strlen($str) > 256)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een inputfilter
     *
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.filter-var.php
     */

    if (!filter_var($str, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een reguliere expressie
     *
     * Deze reguliere expressie accepteert lange TLD's van 6 karakters
     * (bijvoorbeeld .museum) en nieuwe geo TLD's van 7 of 8 karakters
     * (bijvoorbeeld .ottawa, .hamburg en .saarland).
     *
     * @link http://wiki.phpfreakz.nl/Invoer_validatie
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.preg-match.php
     */

    if (!preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,8})$#i', $str)) {
        return FALSE;
    }

    // E-mailadres uitsplitsen in een geïndexeerde array
    $aEmailadres = explode('@', $str);
    // Het e-mailadres moet uit twee onderdelen bestaan:
    // een lokale naam en een hostnaam

    if (count($aEmailadres) != 2) {
        return FALSE;
    }

    // De lokale naam mag niet langer zijn dan 64 karakters
    if (strlen($aEmailadres[0]) > 64) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * DNS voor SMTP
     *
     * Als er een MX-record wordt gevonden, dan is de hostnaam in het
     * e-mailadres bruikbaar voor mail exchange (MX).  Wordt er geen
     * MX-record gevonden, dan moet de hostnaam zelf zijn te vinden met
     * een DNS-lookup.
     *
     * @link http://www.faqs.org/rfcs/rfc2821
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.getmxrr.php
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.gethostbyname.php
     */

    if (getmxrr($aEmailadres[1], &$aMXhosts)) {
        return TRUE;
    }
else {
        $sIPadres = gethostbyname($aEmailadres[1]);
        if ($sIPadres == $aEmailadres[1]) {
            return FALSE;
        }
else {
            return TRUE;
        }
    }
}

?>

en dan kan je het aanroepen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
is_emailadres($_POST["mail"]);
?>

Alle credits gaan naar Ward van der Put.
Gewijzigd op 23/02/2012 17:23:33 door Koen Vlaswinkel
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2012 17:27:09
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:39:54
Quote Anchor link
@koen
Ik heb dat script gebruikt maar als ik nu hoi invul dan word hij ook geacepteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(is_emailadres($_POST["mail"]))
    {

        $r2='<span class="ValidationErrors">Mail is verplicht, in de vorm [email protected]</span>';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

?>


Pas ik hem zo goed toe?

Toevoeging op 23/02/2012 17:41:09:

opgelost, moest nog een ! toevoegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.