Contact formulier graag 2e email adres 1 webmaster 2e ontvanger 2e webmaster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robbert Schniermanni

robbert Schniermanni

15/03/2011 23:30:51
Quote Anchor link
Hoi ik heb dit script een beetje aangepast omdat ik meerder velden en adere velden gebruikt,
Graag zou ik in dit formulier naar 2 mensen willen mailen nu gebeurt dat alleen naar de webmaster en 1 naar de klant.

Graag zou ik dit naar 2 webmasters willen doen wie kan mij helpen.
Ook de redirect werkt niet in dit formulier wie kan mij helpen?Ik kom er niet mee uit.
Script:

Code verwijderd. Enkel relevante code plaatsen! Tevens graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 16/03/2011 15:40:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:03:59
 
- SanThe -

- SanThe -

15/03/2011 23:41:17
Quote Anchor link
Graag alleen relevante code.
 
Michiel Duck

Michiel Duck

15/03/2011 23:56:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$headers
= "From: \"Contact Formulier\" <".$email.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                ?>


Dit is je mail code, verder was ik te lui om door al je code te gaan... maar als je hier dus nog een keer mail() neerzet wordt er nog nog iemand gemaild..
 
Robbert Schniermanni

robbert Schniermanni

16/03/2011 00:07:59
Quote Anchor link
Bednakt voor je snelle reactie ik ga het proberen
Maar waarom redirect het formulier niet hij blijft na het verzenden gewoon staan.
 

16/03/2011 00:10:39
Quote Anchor link
Zie hier mijn rode reactie onderin!

Ik raad je swiftmailer aan. Veel simpeler.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2011 00:13:03
Quote Anchor link
Robbert Schniermanni op 16/03/2011 00:07:59:
Maar waarom redirect het formulier niet hij blijft na het verzenden gewoon staan.


Omdat dat in een else staat misschien?
 
Robbert Schniermanni

robbert Schniermanni

16/03/2011 00:19:48
Quote Anchor link
Het werkt niet krijg van ellerlei foutmeldingen wat doe ik fout
onderstaand de 2 codes

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$cfg['email'] =("ontvanger1.nl");  // Webmaster E-mail
$cfg['email2'] =("ontvanger2.nl");  // doorsturen 2e ontvanger


 if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))
            {
                if(isset($_POST['stuurkopie']))
                {
                    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$email.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                   mail($email2, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                {

Toevoeging op 16/03/2011 00:35:40:

- SanThe - op 16/03/2011 00:13:03:
Robbert Schniermanni op 16/03/2011 00:07:59:
Maar waarom redirect het formulier niet hij blijft na het verzenden gewoon staan.


Omdat dat in een else staat misschien?


Else?

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 16/03/2011 15:42:18 door Bas IJzelendoorn
 
Michiel Duck

Michiel Duck

16/03/2011 02:37:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$message
= "\n\tOnline contact received via Website form:\n\r";
$message .= "\tName: ".$name."\n\r";
$message .= "\tEmail: ".$email."\n\r";
$message .= "\tPhone: ".$phone."\n\r";
$message .= "\tMessage: ".$mess."\n\r";

$headers = "FROM: ".$name." <".$email.">\n\r";

$subject = "Online Contact from Www.YourSite.Com.Au";

if(!($ok = mail($receiver, $subject, $message, $headers))){
            echo '<div style="color: #800000;"><strong>Sorry. Your message ('.$message.') could not be delivered at this point in time. Please try again later. Thank you...</strong></div>';
        }

        else {
            echo '<div style="color: #008000;"><strong>Thank you.<br /> Your message has been forwarded to * and one of our representatives will be in touch with you shortly.<br /><br />Thanks for taking the time to contact us and thanks for visiting our * website...</strong></div>';
?>


Ik gebruik dit stukje altijd. Verder moet je in je form action="" aangeven waar het formulier heen gestuurd moet worden.
 
Thijs X

Thijs X

16/03/2011 03:07:20
Quote Anchor link
Verander de volgende regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))


Naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers) && mail($cfg['email2'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))
Gewijzigd op 16/03/2011 03:09:30 door Thijs X
 
Robbert Schniermanni

robbert Schniermanni

16/03/2011 13:55:47
Quote Anchor link
Bedankt Thijs x de gouden tip het werkt nu weer

Weet jij toevallig ook waarom het formulier niet redirect?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.