Contact formulier - Plaatjes in mail niet weergeven!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Marnix Peters

Marnix Peters

27/06/2007 20:50:00
Quote Anchor link
Ik heb een contact formulier gemaakt, dat ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
Wil je ons wat wijs maken of iets anders, dan kan je het via deze contact formulier kwijt!<br>
Je moet alleen het bericht en de goede gegevens in te vullen! Je krijgt dan binnen 3 dagen mail terug!

<?php

    function sendMail($to, $subject, $mailContent)
    {

        $headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers .= "To: $to \r\n";
        $headers .= "From: HabboWarning.nl <[email protected]>\r\n";
        
        mail($to, $subject, $mailContent, $headers);
    }



// Deze dingen hier onder moet je invullen:
$title = "habbowarning.nl"; // Je site naam!
$emailadres = "[email protected]"; // Vul hier je email in.
$copyright = "nee"; // Wil je copyright op de site? ja of nee ?
?>

<html>
<head>
<title>Contact formulier - <?php echo "".$title.""; ?></title>
</head>
<body>
<?php
if ($_POST['verzend'] != "Verzenden" || !$_POST["naam"] || !$_POST["email"] || !$_POST["onderwerp"] || !$_POST["bericht"]) {
?>

<!-- Copyright habbo-veel => http://habtips.nl/ -->
<font face="Verdana" size="1">
<form method="post" action="<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<?php
if ($_POST['verzend'] && !$naam) {
echo "<font color=\"red\">Je hebt één of meerdere velden niet correct ingevult! <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a></font><br>";
}

?>




Naam: <input type="text" name="naam" value="<?php echo "$naam"; ?>"><br>
E-mail: <input type="text" name="email" value="<?php echo $email ?>"><br>
Onderwerp:      <select name="onderwerp">
        <option value="Vraag over <?php echo "$title"; ?>">Vraag over <?php echo "$title"; ?></option>
    <option value="Klacht">Klacht</option>
    <option value="Overige">Overige</option>
    </select><br>



Bericht: <textarea input cols="30" rows="4" name="bericht"><?php echo $bericht ?></textarea><br>
<input type="submit" value="Verzenden" name="verzend">   <input type="reset" value="Wissen" name="wissen">


  

<?php
} else {
$naam = $_POST["naam"];
$bericht = $_POST["bericht"];
$onderwerp = $_POST["onderwerp"];
$email = $_POST["email"];
$boodschap = "De bezoeker $naam verstuurde dit via uw website:\n\nNaam: ".$naam."\nEmail: ".$email."\nOnderwerp: ".$onderwerp."\nBericht: ".$bericht;
sendMail($emailadres, "Mail van $naam", $boodschap);
$boodschap1 = '<html>
<head>
<title>Email</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<center><br><br><br><body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<table id="Table_01" width="335" height="92" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td rowspan="3">
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_01.png" width="8" height="32" alt=""></td>
        <td>
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_02.png" width="318" height="9" alt=""></td>
        <td rowspan="3">
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_03.png" width="9" height="32" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td width="318" height="12" bgcolor="#70af21"><font size="1"><font face="Verdana" size="1">Teksdt!</td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_05.png" width="318" height="11" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td background="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_06.png" width="8" height="49" alt=""></td>
        <td width="318" height="49"><font face="Verdana" size="1">Tekstie!<br><br><br>Heeey<br><Br>BoeBoe!<br>Wazaa!</td>
        <td background="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_08.png" width="9" height="49" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_09.png" width="8" height="11" alt=""></td>
        <td>
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_10.png" width="318" height="11" alt=""></td>
        <td>
            <img src="http://rtlhabbo.habbo-elements.nl/test/images/index_11.png" width="9" height="11" alt=""></td>
    </tr>
</table>
</body>
</html>'
;
sendMail($email, "Uw reactie", $boodschap1);
echo "<center>Bedankt ".$naam.", Uw email is met succes aangekomen!</center><br><br>";

}

?>

<?php

if ($copyright == ja) {
echo "<center><font face=\"Verdana\" size=\"1\">Copyright ".$title." © Alle rechten voorbehouden! 2007 - 2008!</center>";
}

?>


Maar nu heb ik een probleem..
Ik wil dat hij een layoutje in de mail weergeeft.. Helaas werkt dat nu niet, want hij weergeeft de plaatjes niet..
Ook stuurt hij 4 mails in plaats van 2 (2 voor de Verzender en 2 voor de ontvanger) Weet iemand hoe ik dit verhelp?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:01:08
 
Marnix Peters

Marnix Peters

27/06/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Weet iemand dit please, ben al 3/4 dagen bezig met dit probleem...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

27/06/2007 21:58:00
Quote Anchor link
Hoe wil je html versturen zonder de juiste headers?
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

27/06/2007 22:04:00
Quote Anchor link
De reden waarom hij 4 emails verstuurd kan ik zo hier niet ontdekken, en wat betreft de layout in een e-mail, ik heb me daar niet in verdiept gezien er een opensource project is die mij geheel voorziet in diverse vormen van e-mails en mogelijkheden hoe deze verstuurd dient te worden:

http://phpmailer.sourceforge.net/
 
Kees V

Kees V

27/06/2007 23:29:00
Quote Anchor link
Het script stuurt elke e-mail twee keer. Dat komt omdat in de headers To: $to staat.

Maar mail()-functie doet dat ook al, in de eerste parameter.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

27/06/2007 23:32:00
Quote Anchor link
Goed opgemerkt, ik heb daar helemaal langs heen gekeken.
 
Marnix Peters

Marnix Peters

28/06/2007 09:00:00
Quote Anchor link
En hoe doe ik het nu dat hij plaatjes weergeeft in de email?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

28/06/2007 09:31:00
Quote Anchor link
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
 
Marnix Peters

Marnix Peters

28/06/2007 09:36:00
Quote Anchor link
Ik heb dat vervangen, maar hij weergeeft nog steeds geen plaatjes..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

28/06/2007 11:25:00
Quote Anchor link
Je moet wel de volledige locatie van die plaatjes opgeven (bijv: http://www.wwebsite.nl/plaatje.gif) Een stylesheet kan je ook opgeven door een volledige locatie op te geven. Wanneer je niet een volledige locatie opgeeft, dan moet je hem als attachment meesturen.
 
Marnix Peters

Marnix Peters

28/06/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Maar dit is toch de volledige locatie?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.