contact formulier verzend niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Hans cappon

hans cappon

11/08/2018 00:09:10
Quote Anchor link
@gertjan

Ik heb zelf uit interesse het scriptje van Thomas gedraait.
Het werkt perfect. Op het scherm krijg ik "succes" als melding te zien
en ik ontvang de mail als volgt op mijn mailadres:

1.0
text/plain; charset=iso-8859-1
<[email protected]>
PHP/5.3.1

Getest op mijn locale xampp server.

Dus je zult iets meer moeten laten zien van je script willen we je kunnen helpen.
Gewijzigd op 11/08/2018 00:22:35 door hans cappon
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:05:56
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/08/2018 00:36:09
Quote Anchor link
Quote:
Getest op mijn locale xampp server.

Dan heb je wss wel e.e.a. geconfigureerd t.a.v. SMTP in XAMPP correct?

Maar fijn dat mijn code werkt, had het verder niet eens getest :p.
 
Gertjan spit

gertjan spit

11/08/2018 10:27:46
Quote Anchor link
Hoi Hans Cappon dank voor je bericht. Ik twijfel er ook geen moment aan dat het scriptje van Thomas niet goed is.
Het gaat er alleen om dat het niet werkt bij de hosting, en dat ik niet snap waarom niet. Heb het script van Thomas ook op een andere server geprobeerd waarvan ik zeker weet dat die PHP goed verzend maar ook daar werkt het niet. ben ten einde raad en hoop dat iemand nog een goed idee heeft.

gr Gertjan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2018 11:22:02
Quote Anchor link
Maar wat zie je dan wel?
Je zou minimaal moeten zien dat wel wel of niet gelukt is. Anders zit er in de syntax van je script mogelijk wat mis.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/08/2018 12:28:11
Quote Anchor link
Uh, dat implode gedoe gaat natuurlijk niet werken, die pakt alleen maar de values XD.

Probeer het zo eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$name
= $_POST['name'];
$from = $_POST['email'];
$subject = $_POST['subject'];
$message = $_POST['message'];
$to = '[email protected]'; // @todo dit adres dient correct ingesteld te worden

$headers = array();
$headers['MIME-Version'] = "1.0";
$headers['Content-type'] = "text/plain; charset=iso-8859-1";
$headers['From'] = "{$name} <{$from}>"; // let op: is nu $from ipv $jouw_mail
$headers['Reply-To'] = "{$from}"; // moesten hier wel punthaken staan?
$headers['Subject'] = "{$subject}";
$headers['X-Mailer'] = "PHP/".phpversion();

// for backwards compatibility (PHP < 7.2.0)
function implodeHeaders($in, $linebreak="\r\n") {
    $out = '';
    foreach ($in as $k => $v) {
        // @todo kan ook geen kwaad om hier wat mail header injection controles te doen...
        $out .= $k.': '.$v.$linebreak;
    }

    return $out;
}


// hier controleren we of het "verzenden" slaagt:
if (mail($to, $subject, $message, implodeHeaders($headers))) {
    echo 'succes!';
}
else {
    echo 'er ging iets mis :(';
}

?>

Of wellicht beter, gebruik een library voor het bouwen van mailtjes zoals PHPMailer zodat je al deze problemen niet hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2018 13:41:09
Quote Anchor link
En daarbij is phpMailer ook flexibeler omdat je het kan aansluiten op een andere SMTP-servers of zelfs je Gmail. Plus dat je ook makkelijk kan debuggen via de debug-instelling. Dus je prima te horen krijgen waarom een SMTP-server je mailtje kan weigeren. Uiteraard wil dit alsnog geen bevestiging geven dat de mail daadwerkelijk aankomt, maar het is wel een stap verder in het proces dat wat PHP via mail() bereikt.
 
Hans cappon

hans cappon

11/08/2018 14:10:38
Quote Anchor link
Uiteraard heb ik het nieuwe script van Thomas ook getest op mijn xampp-server en op mijn hosting, met de gegevens form van gertjan, en in beide test werkte het gewoon.

Op beeldscherm verschijnt de "succes melding" en de mailtjes komen binnen met de gegevens uit de form.

Nogmaals je dient met meer informatie te komen om je kunnen helpen.
Of zoals Ariën zegt PHPMailer gebruiken.
 
Gertjan spit

gertjan spit

11/08/2018 16:53:35
Quote Anchor link
Hallo na veel hoofdbrekens ben ik erachter gekomen dat er bij het formulier een main.js bestand bij hoort.
dit bestand heb ik gevonden en het gedeelte van het form in het java script eruit gehaald. en weer geprobeerd. Ik krijg nu van het formulier de melding succes! op een geheel witte pagina en het bericht komt nu keurig binnen. Dus nu werkt het. Ik weet niet of ik het stukje java hier kan posten omdat het een PHP hulp site is. Maar anders hoor ik dit graag. Sorry voor het ongemak dat ik dit niet eerder heb gezien.
Zou graag het main.js script behouden omdat het ook een dank u melding geeft. Maar er zit iets fout wat zorgt voor het niet versturen van dit form.

gr gertjan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2018 16:57:05
Quote Anchor link
je bedoelt dat het een Javascript-code is, en geen Java. Want dat is beiden een andere programmeertaal.
maar wat gaat er nu precies is? je hebt ontdekt dat je formulier (niet het PHP-script) afhankelijk was van de nodige JavaScript. Die heb je nu toegevoegd, dus werkt het toch?
 
Gertjan spit

gertjan spit

12/08/2018 10:45:45
Quote Anchor link
Hoi Arien
Nee de code van Thomas werkt ook bij mij. in het formulier waar het probleem mee is geeft na het invullen en verzenden een dank berichtje. Dit dank berichtje heb ik gevonden in een bestand wat heet main.js en staat in een js map. In de mail.js heb ik een gedeelte gevonden waarbij staat (form)dit gedeelte heb ik verwijderd. en dan verzend het formulier wel met het script van Thomas en krijg ook mail binnen. Plaats ik het gedeelte form weer in de main.js dan werkt het niet meer hij geeft wel het bedankt voor uw mail, maar krijg dan niets binnen in mijn mail programma. Dus het zit hem in dit stukje script in het bestand main.js.
Ik zal het stukje mee sturen misschien dat iemand zegt dit is fout daarom werkt het niet. nogmaals allen bedankt en ik hoor het wel.
gr gertjan

// Contact form
var form = $('#main-contact-form');
form.submit(function(event){
event.preventDefault();
var form_status = $('<div class="form_status"></div>');
$.ajax({
url: $(this).attr('action'),
beforeSend: function(){
form.prepend( form_status.html('<p><i class="fa fa-spinner fa-spin"></i> Email is sending...</p>').fadeIn() );
}
}).done(function(data){
form_status.html('<p class="text-success">Dank voor uw bericht. Wij nemen spoedig contact met u op</p>').delay(3000).fadeOut();
});
});

//Pretty Photo
$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({
social_tools: false
});

//Google Map
var latitude = $('#google-map').data('latitude');
var longitude = $('#google-map').data('longitude');
function initialize_map() {
var myLatlng = new google.maps.LatLng(latitude,longitude);
var mapOptions = {
zoom: 14,
scrollwheel: false,
center: myLatlng
};
var map = new google.maps.Map(document.getElementById('google-map'), mapOptions);
var marker = new google.maps.Marker({
position: myLatlng,
map: map
});
}
google.maps.event.addDomListener(window, 'load', initialize_map);

});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/08/2018 10:54:06
Quote Anchor link
Kan je dit tussen [code] UBB-tags zetten? (Zie veelgestelde vragen)

Heb je de jQuery-file wel geladen?
Heb je anders een voorbeeld die we kunnen bekijken?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.