contact formulier verzend niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Hans cappon

hans cappon

11/08/2018 00:09:10
Quote Anchor link
@gertjan

Ik heb zelf uit interesse het scriptje van Thomas gedraait.
Het werkt perfect. Op het scherm krijg ik "succes" als melding te zien
en ik ontvang de mail als volgt op mijn mailadres:

1.0
text/plain; charset=iso-8859-1
<[email protected]>
PHP/5.3.1

Getest op mijn locale xampp server.

Dus je zult iets meer moeten laten zien van je script willen we je kunnen helpen.
Gewijzigd op 11/08/2018 00:22:35 door hans cappon
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:15:29
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/08/2018 00:36:09
Quote Anchor link
Quote:
Getest op mijn locale xampp server.

Dan heb je wss wel e.e.a. geconfigureerd t.a.v. SMTP in XAMPP correct?

Maar fijn dat mijn code werkt, had het verder niet eens getest :p.
 
Gertjan spit

gertjan spit

11/08/2018 10:27:46
Quote Anchor link
Hoi Hans Cappon dank voor je bericht. Ik twijfel er ook geen moment aan dat het scriptje van Thomas niet goed is.
Het gaat er alleen om dat het niet werkt bij de hosting, en dat ik niet snap waarom niet. Heb het script van Thomas ook op een andere server geprobeerd waarvan ik zeker weet dat die PHP goed verzend maar ook daar werkt het niet. ben ten einde raad en hoop dat iemand nog een goed idee heeft.

gr Gertjan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2018 11:22:02
Quote Anchor link
Maar wat zie je dan wel?
Je zou minimaal moeten zien dat wel wel of niet gelukt is. Anders zit er in de syntax van je script mogelijk wat mis.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/08/2018 12:28:11
Quote Anchor link
Uh, dat implode gedoe gaat natuurlijk niet werken, die pakt alleen maar de values XD.

Probeer het zo eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$name
= $_POST['name'];
$from = $_POST['email'];
$subject = $_POST['subject'];
$message = $_POST['message'];
$to = '[email protected]'; // @todo dit adres dient correct ingesteld te worden

$headers = array();
$headers['MIME-Version'] = "1.0";
$headers['Content-type'] = "text/plain; charset=iso-8859-1";
$headers['From'] = "{$name} <{$from}>"; // let op: is nu $from ipv $jouw_mail
$headers['Reply-To'] = "{$from}"; // moesten hier wel punthaken staan?
$headers['Subject'] = "{$subject}";
$headers['X-Mailer'] = "PHP/".phpversion();

// for backwards compatibility (PHP < 7.2.0)
function implodeHeaders($in, $linebreak="\r\n") {
    $out = '';
    foreach ($in as $k => $v) {
        // @todo kan ook geen kwaad om hier wat mail header injection controles te doen...
        $out .= $k.': '.$v.$linebreak;
    }

    return $out;
}


// hier controleren we of het "verzenden" slaagt:
if (mail($to, $subject, $message, implodeHeaders($headers))) {
    echo 'succes!';
}
else {
    echo 'er ging iets mis :(';
}

?>

Of wellicht beter, gebruik een library voor het bouwen van mailtjes zoals PHPMailer zodat je al deze problemen niet hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2018 13:41:09
Quote Anchor link
En daarbij is phpMailer ook flexibeler omdat je het kan aansluiten op een andere SMTP-servers of zelfs je Gmail. Plus dat je ook makkelijk kan debuggen via de debug-instelling. Dus je prima te horen krijgen waarom een SMTP-server je mailtje kan weigeren. Uiteraard wil dit alsnog geen bevestiging geven dat de mail daadwerkelijk aankomt, maar het is wel een stap verder in het proces dat wat PHP via mail() bereikt.
 
Hans cappon

hans cappon

11/08/2018 14:10:38
Quote Anchor link
Uiteraard heb ik het nieuwe script van Thomas ook getest op mijn xampp-server en op mijn hosting, met de gegevens form van gertjan, en in beide test werkte het gewoon.

Op beeldscherm verschijnt de "succes melding" en de mailtjes komen binnen met de gegevens uit de form.

Nogmaals je dient met meer informatie te komen om je kunnen helpen.
Of zoals Ariën zegt PHPMailer gebruiken.
 
Gertjan spit

gertjan spit

11/08/2018 16:53:35
Quote Anchor link
Hallo na veel hoofdbrekens ben ik erachter gekomen dat er bij het formulier een main.js bestand bij hoort.
dit bestand heb ik gevonden en het gedeelte van het form in het java script eruit gehaald. en weer geprobeerd. Ik krijg nu van het formulier de melding succes! op een geheel witte pagina en het bericht komt nu keurig binnen. Dus nu werkt het. Ik weet niet of ik het stukje java hier kan posten omdat het een PHP hulp site is. Maar anders hoor ik dit graag. Sorry voor het ongemak dat ik dit niet eerder heb gezien.
Zou graag het main.js script behouden omdat het ook een dank u melding geeft. Maar er zit iets fout wat zorgt voor het niet versturen van dit form.

gr gertjan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2018 16:57:05
Quote Anchor link
je bedoelt dat het een Javascript-code is, en geen Java. Want dat is beiden een andere programmeertaal.
maar wat gaat er nu precies is? je hebt ontdekt dat je formulier (niet het PHP-script) afhankelijk was van de nodige JavaScript. Die heb je nu toegevoegd, dus werkt het toch?
 
Gertjan spit

gertjan spit

12/08/2018 10:45:45
Quote Anchor link
Hoi Arien
Nee de code van Thomas werkt ook bij mij. in het formulier waar het probleem mee is geeft na het invullen en verzenden een dank berichtje. Dit dank berichtje heb ik gevonden in een bestand wat heet main.js en staat in een js map. In de mail.js heb ik een gedeelte gevonden waarbij staat (form)dit gedeelte heb ik verwijderd. en dan verzend het formulier wel met het script van Thomas en krijg ook mail binnen. Plaats ik het gedeelte form weer in de main.js dan werkt het niet meer hij geeft wel het bedankt voor uw mail, maar krijg dan niets binnen in mijn mail programma. Dus het zit hem in dit stukje script in het bestand main.js.
Ik zal het stukje mee sturen misschien dat iemand zegt dit is fout daarom werkt het niet. nogmaals allen bedankt en ik hoor het wel.
gr gertjan

// Contact form
var form = $('#main-contact-form');
form.submit(function(event){
event.preventDefault();
var form_status = $('<div class="form_status"></div>');
$.ajax({
url: $(this).attr('action'),
beforeSend: function(){
form.prepend( form_status.html('<p><i class="fa fa-spinner fa-spin"></i> Email is sending...</p>').fadeIn() );
}
}).done(function(data){
form_status.html('<p class="text-success">Dank voor uw bericht. Wij nemen spoedig contact met u op</p>').delay(3000).fadeOut();
});
});

//Pretty Photo
$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({
social_tools: false
});

//Google Map
var latitude = $('#google-map').data('latitude');
var longitude = $('#google-map').data('longitude');
function initialize_map() {
var myLatlng = new google.maps.LatLng(latitude,longitude);
var mapOptions = {
zoom: 14,
scrollwheel: false,
center: myLatlng
};
var map = new google.maps.Map(document.getElementById('google-map'), mapOptions);
var marker = new google.maps.Marker({
position: myLatlng,
map: map
});
}
google.maps.event.addDomListener(window, 'load', initialize_map);

});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/08/2018 10:54:06
Quote Anchor link
Kan je dit tussen [code] UBB-tags zetten? (Zie veelgestelde vragen)

Heb je de jQuery-file wel geladen?
Heb je anders een voorbeeld die we kunnen bekijken?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.