contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

03/10/2010 16:49:53
Quote Anchor link
Ik zit weer eens met probleempje, ik heb me dus een formuliertje gemaakt met PHP, maar volgens mij werkt hij niet.

Na het invullen van de gegevens zou er de tekst 'Het formulier is zojuist verstuurd naar een administrator. Bedankt voor uw vraag.' moeten komen te staan.

Maar dat gebeur dus niet.

Hier mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<html>
<head>
</head>
<body>
<?php

if (isset($_REQUEST['email']))
//Als alles ingevuld is wordt er een email verstuurd
{
    //Versturen van de mail met alle gegevens
$email = $_REQUEST['mail'] ;
$name = $_REQUEST['name'] ;
$mail = $_REQUEST['mail'] ;
$web = $_REQUEST['web'] ;
$subject = $_REQUEST['subject'] ;
$message = $_REQUEST['message'] ;
mail ( "[email protected]", "subject: $subject", $message, "FROM: $email", "name: $name", "site: $web" );
echo "Het formulier is zojuist verstuurd naar een administrator. Bedankt voor uw vraag.";
}

else
//Als formulier nog niet is ingevuld, toon contact formulier
{
    echo "
        <form method='post' action='form.php'>
          <p>
            <label>Naam:
                  <input type='text' name='name' id='name'>
                </label>
          </p>
          <p>
                <label>E-mail:
                  <input type='text' name='mail' id='mail'>
                </label>
    
          </p>
          <p>
                <label>Web:  
                  <input type='text' name='site' id='site'>
                </label>
          </p>
          <p>
                <label>Onderwerp:
                  <input type='text' name='subject' id='subject'>
                </label>
          </p>
          <p>
            <label>Bericht:
                    <textarea name='message' cols='30' rows='10'></textarea>
              </label>
        </p>
          <p>
                <label>
                  <input type='submit' name='sumbit' id='sumbit' value='Verstuur'>
                </label>
          </p>
</form>"
;
}

?>

</body>
</html>


Iemand die weet wat er scheelt aan me script? Dankje!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:57:15
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/10/2010 16:54:42
Quote Anchor link
krijg je foutmeldingen ? Zo nee, dan weet ik denk ik de oplossing,
probeer eens :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') ?>
in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (isset($_REQUEST['email']))
Gewijzigd op 03/10/2010 16:55:17 door Kevin van Leeuwen
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

03/10/2010 18:40:11
Quote Anchor link
ja dat werkt wel, krijg alleen nu deze warning:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mail() expects at most 5 parameters, 6 given in C:\xampp\htdocs\eigen design\Web Design\contact\form.php on line 17


maar ik denk dat ik dit wel krijg verholpen
 
Marc rc is as

Marc rc is as

03/10/2010 18:43:38
Quote Anchor link
Ik weet niet of het iets uitmaakt, maar de name en id van je knop heten "sumbit" ipv submit.

Toevoeging op 03/10/2010 18:51:07:

Hier hadden ze hetzelfde probleem. Met de oplossing.


http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/534423-Warning-mail()-expects-at-most-5-parameters-18-given
Gewijzigd op 03/10/2010 18:56:03 door Marc rc is as
 
Elio vp

Elio vp

03/10/2010 22:20:57
Quote Anchor link
Hey,

Om te beginnen defineer je 2 maal dezelfde request variable..

$email = $_REQUEST['mail'] ;
$mail = $_REQUEST['mail'] ;

Niet echt nodig he..

En doe je script verder eens op deze manier.. dan zal het wel werken

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

$naar
= "[email protected]";
    $datum = date("d.m.Y H:i");
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "Een bericht van " . $_POST['name'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['email'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Weblink: " . $_POST['web'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['subject'] . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het ip " . $ip . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    
    $headers = "Van: " . $_POST['name'] . " <" . $_POST['email'] . ">";
    $headers = stripslashes($headers);
    $headers = str_replace("\n", "", $headers);
    $headers = str_replace("\r", "", $headers);
    $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers));
    
    mail($naar, $headers, $inhoud_mail); ?>


Succes!
Gewijzigd op 03/10/2010 22:24:10 door Elio vp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.