Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »
Bernd

Bernd

24/07/2005 16:54:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik heb een contact formulier script gekregen van iemand maar als ik het test en op verzenden klik krijg ik de foutmelding:

Warning: main(is_email.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/virtual/site89/fst/var/www/html/contact.php on line 87

Fatal error: main(): Failed opening required 'is_email.inc.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/virtual/site89/fst/var/www/html/contact.php on line 87




Dit is het ganse script:



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
// Variabelen:
$naam       = "";    // Naam van de afzender
$emailadres = "";    // E-mailadres van de afzender
$tekst      = "";    // Tekst van het e-mailbericht
$vervuild   = false; // True als het formulier geen fouten bevat
$verzonden  = false; // True als het e-mailbericht is verzonden
$melding    = "";    // String voor (fout)meldingen

// Formulier alleen verwerken als er op een knop met de naam 'submit' is geklikt ...

if (isset($_POST['submit'])) {
    // ... en deze knop de waarde 'Verzenden' heeft:
    if ($_POST['submit'] == "Verzenden") {
        $naam       = $_POST['n'];
        $emailadres = $_POST['e'];
        $tekst      = $_POST['t'];

        // HTML-tags en PHP-code verwijderen:
        $naam       = strip_tags($naam);
        $emailadres = strip_tags($emailadres);
        $tekst      = strip_tags($tekst);

        // Spaties en andere witruimte verwijderen uit de naam en het e-mailadres,
        // maar niet uit de tekst van het bericht:

        $naam       = trim($naam);
        $emailadres = trim($emailadres);

        if (strlen($naam) < 1) {
            $melding  .= "Voer uw <strong>naam</strong> in. ";
            $vervuild  = true;
        }


        if (strlen($emailadres) < 1) {
            $melding  .= "Voer uw <strong>e-mailadres</strong> in. ";
            $vervuild  = true;
        }
else {
            require_once('is_email.inc.php');
            if (!is_email($emailadres)) {
                $melding  .= "<strong>" . htmlentities($emailadres) . "</strong> is geen geldig e-mailadres. ";
                $vervuild  = true;
            }
        }

        
        if (strlen($tekst) < 10) {
            $melding  .= "Voer een <strong>tekst</strong> in. ";
            $vervuild  = true;
        }


        // E-mailbericht verzenden als de gegevens niet vervuild zijn:
        if (!$vervuild) {
            // Constante voor het e-mailadres van de ontvanger:
            define("AAN", "[email protected]");
            // Constante voor het onderwerp:
            define("ONDERWERP", "Contactformulier");
            // Headers met de naam en het e-mailadres van de gebruiker:
            $headers  = "From: \"$naam\" <$emailadres>\r\n";
            $headers .= "Reply-To: \"$naam\" <$emailadres>\r\n";
            // Naam en e-mailadres toevoegen aan de tekst:
            $tekst .= "\r\n\r\n$naam";
            $tekst .= "\r\n<$emailadres>";
            if (mail(AAN, ONDERWERP, $tekst, $headers)) {
                $verzonden  = true;
                $melding    = "Hartelijk dank voor uw reactie. ";
                $melding   .= "U ontvangt binnen twee werkdagen antwoord. ";
            }
else {
                $verzonden  = false;
                $melding    = "Uw bericht kon niet worden verzonden. ";
                $melding   .= "Wijzig het e-mailadres of probeer het later nog een keer. ";
            }
        }
    }
}


// Standaardtekst voor instructies instellen als er geen foutmeldingen zijn:
if ($melding == "") {
    $melding  = "Voer eerst uw naam en uw e-mailadres in. ";
    $melding .= "Typ daarna uw e-mailbericht in het grote vak en klik op Verzenden.";
}

?>


<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $melding; ?>
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// Formulier weergeven als de gegevens vervuild zijn
// of het e-mailbericht niet verzonden is:

if ($vervuild or !$verzonden) {
    $naam       = htmlentities($naam);
    $emailadres = htmlentities($emailadres);
    $tekst      = htmlentities($tekst);
    }

?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>
" method="post">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2">
<tr>
<td width="20%"><label for="n"><span style="text-decoration: underline">N</span>aam:</label></td>
<td width="80%"><input accesskey="n" id="n" name="n" size="56" type="text" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam; ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td nowrap><label for="e"><span style="text-decoration: underline">E</span>-mailadres:</label></td>
<td><input accesskey="e" id="e" name="e" type="text" size="56" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $emailadres; ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<label for="t"><span style="text-decoration: underline">T</span>ekst van uw e-mailbericht:</label>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><textarea accesskey="t" cols="60" id="t" name="t" rows="12">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $tekst; ?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="right">
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Verzenden"> &nbsp;
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Wissen">
</td>
</tr>
</table>
</form>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:31:28
 
Bernd

Bernd

24/07/2005 16:55:00
Quote Anchor link
DIT:

require_once('is_email.inc.php');

Is lijn 87.

Alvast bedankt!

Groeten,

Bernd.
 
Jelmer -

Jelmer -

24/07/2005 17:19:00
Quote Anchor link
Engels is niet moeilijk...
'File not found' betekent 'bestand niet gevonden'. En omdat hij require ipv include gebruikt, krijg je nog een error dat een bestand dat van heel veel belang niet kon worden geopend en dat hij daarom maar stopt.

Oplossing: is_email.inc.php in de goede directorie zetten.
 
Bernd

Bernd

24/07/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Ok bedankt Jelmer!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.