Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:24:55
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil de e-mail aanpassen die bij mijn contactformulier wordt verzonden naar mij.
Want nu komt er gewoon het bericht en ik wil het aanpassen naar:

Beste iemand op je website heeft contact proberen opnemen. En een afbeelding.
Hoe moet ik dit doen?

PHP Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message=$_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>



**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:03 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:36:45
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 12:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message=$_REQUEST ['message'];
is het bericht dat verstuurd wordt.

Dit kun je toch aanpassen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. <img src='http://www.website.nl/image.jpg' />" . $_REQUEST ['message'];
Gewijzigd op 14/06/2014 12:33:09 door Shamrock Modelbouw
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:33:21
Quote Anchor link
Hartelijk dank!

Toevoeging op 14/06/2014 12:59:51:

Maar ik bots nu op een ander probleem. Met de afbeelding.
Ik heb mijn code aangepast naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


En dan krijg ik de email:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg </img> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Test

**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:20 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:11:18
Quote Anchor link
Wat dacht je ervan om de HTMLcode van je img af te sluiten met /> ?
</img> bestaat niet volgens de specificaties.
Gewijzigd op 14/06/2014 13:12:49 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:12:38
Quote Anchor link
hoe zou ik dat dan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:13:26
Quote Anchor link
Zie mijn post ^
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:16:01
Quote Anchor link
met een spatie achter de link?


Toevoeging op 14/06/2014 13:21:36:

Weet er misschien iemand raad op deze vraag?
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/probleem-met-footer/95186/
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:24:00
Quote Anchor link
Je sluit bij deze je <img> niet, wat -Aar- bedoeld is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'> Beste,.....
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:25:16
Quote Anchor link
ok
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:37:18
Quote Anchor link
Dus als je de volgende code goed afsluit dan krijg je je afbeelding mee in je mail.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


Dit moet de afbeelding aan je laten zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 13:43:38
Quote Anchor link
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:45:31
Quote Anchor link
Voor alle duidelijkheid is dit mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>


En is dit nog steeds de email die ik op mijn mac ontvang:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Testbericht

Hopelijk weet iemand mij raad.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:19 door - Ariën -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 13:58:39
Quote Anchor link
Je moet wel aangeven dat het een HTML email is zoals Santhe al aangaf, juiste headers meegegeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:19:57
Quote Anchor link
Wat je nu hebt is geen html maar gewoon tekst.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:21:23
Quote Anchor link
Welke headers moet ik dan aanpassen? Kan iemand die doorsturen?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:22:57
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/06/2014 13:43:38:
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 14:25:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$headers = 'From: $name<$email>'. "\r\n";
$headers .= 'Return-path: $email'. "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8'. "\r\n";

$subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
mail("[email protected]", $subject, $message, $headers);
echo "Bericht verzonden!";
Gewijzigd op 03/04/2017 18:54:06 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:32:48
Quote Anchor link
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:37:29
Quote Anchor link
*Knip* op 14/06/2014 14:32:48:
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.

Nee dat kan niet, dit is phpHULP geen phpMAAKMIJNCODE. Er zijn nu diverse goede antwoorden gegeven waar je iets mee kunt doen. Je moet proberen (wat je nauwelijks hebt gedaan kwa tijden) en laat anders de code zien die je nu hebt.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:40 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:45:29
Quote Anchor link
De body van de mail moet valid html zijn.
http://validator.w3.org/

En de headers voor de mail vind je achter mijn linkje hierboven.
Let vooral op de From.
Die is bij Shamrock Modelbouw ook niet correct.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 15:03:20
Quote Anchor link
Ok dit is de code die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $headers = "From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("**knip**@icloud.com", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>
Gewijzigd op 03/04/2017 18:52:24 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.