Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:01:51
Quote Anchor link
Het is lang gelden maar zoals ik van jullie de tip heb gekregen ben ik begonnen aan de hand van deze video een formulier te bouwen lekker om te beginnen het gaat om deze video: https://www.youtube.com/watch?v=g_r4a-DXA7c

en dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php

function validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if(error != '')
        echo $error;
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>


Ik krijg deze foutmelding: Notice: Use of undefined constant error - assumed 'error' in on line 40 als ik de foutmelding wil testen maar volgens mij is het goed wie is er bereid mij van een klein beetje uitleg te voorzien?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:02:43
 
Randy vsf

Randy vsf

20/11/2015 17:08:23
Quote Anchor link
regel 40 error moet zijn $error.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:19:18
Quote Anchor link
Ik zag het direct na het posten ben niet blond wel super dom!

Bedankt ik laat het topic open omdat ik een vraag heb over uitbreidingen die later komen

Toevoeging op 20/11/2015 21:05:04:

Kunnen jullie mij verder helpen? Ik heb het formulier af met de bijbehorende PHP mailer maar krijg een voor mij niet te verklaren fout op lijn 14: Parse error: syntax error, unexpected '$mail' (T_VARIABLE) in contact.php on line 14 [/B]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='[email protected]'
    
    $mail->addAddress = ('[email protected]', 'Ruben van Heteren');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    

    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body    = $message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>
[/php]
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:15:41
Quote Anchor link
Wat is er niet aan te verklaren dan? Er mist duidelijk een ; op de voorgaande regel.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:24:53
Quote Anchor link
Heb de ; op lijn 13 toegevoegd daar had je gelijk maar blijf de fout houden!
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 21:32:47
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress = ('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


Beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


addAddress() is een functie, geen variabele.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:14:06 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:48:47
Quote Anchor link
Het verzenden werkt nu naar behoren maar wat kan het zijn dat de gene die het formulier invult hier geen kopie van ontvangt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:57:23
Quote Anchor link
Dat klopt, dat gebeurt in dit script nergens.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:01:12
Quote Anchor link
Daar is de ->AddCC() functie voor.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:02:35 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:08:08
Quote Anchor link
Dat dacht ik al daarom ziet het er bij mij nu zo uit (excuses voor het niet melden)

Maar toch krijg ik hem niet.

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC('$mail');

Toevoeging op 20/11/2015 22:09:16:

He wat vervelend zit hier steeds meer persoonlijke gegevens te dumpen.

Kunnen die nog worden weggehaald?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:10:59
Quote Anchor link
Er staat een edit-knop bij je berichten. Het mailadres in Eddy's bericht heb ikzelf even verwijderd.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:12:56 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:14:50
Quote Anchor link
oke heel veel dank! Is mijn code wel goed en moet ik gewoon lang wachten tot de berichten aankomen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:19:15
Quote Anchor link
Meeste mailservers leveren binnen een minuut de mails af.
PhpMailer kent ook een debug-functie. Zet die eens aan. Misschien loopt er wel iets spaak?
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 22:31:57
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC('$mail');
?>


Goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC($mail);
?>


Door de enkele haakjes stuur je het naar adres $mail en niet naar wat in $mail staat...
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 23:07:32
Quote Anchor link
Nieuwe code:

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC($email);

Volgens mij goed probleem het werkt niet. ook niet in ongewenst
Gewijzigd op 21/11/2015 10:16:59 door Rubensky PHP starter
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 23:24:53
Quote Anchor link
Geen meldingen van PHPMailer zelf? Debug al aangezet?

$email en $name wel goed?
Onderste is weer $mail (zonder e)... klopt dat?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 10:21:14
Quote Anchor link
Die was ik vergeten super dom natuurlijk daarom ben ik ook eerst maar even gaan slapen!

alleen levert ook dit niet het gewenste resultaat waar kan je de meldingen van PHP mailer zien of de Debug aanzetten? Kan daar niets over vinden waar dient deze voor? En hoe zet ik deze aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 11:59:14
Quote Anchor link
->SMTPDebug op 1 zetten.
Zie ook: http://phpmailer.worxware.com/?pg=examplebsmtp
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 13:39:33
Quote Anchor link
Nu werkt hij alleen nog in de ongewenst maar dit komt omdat ik het SPF record nog niet heb aangepast! Dus dat gaat lukken.

Nu heb ik een vak telefoon toegevoegd met controle dat werkt allemaal allen wordt nu de inhoud van dit vak niet meegezonden met de mail wat doe ik mis gezien mijn PHP code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $phone->phone = $phone;
    $mail->Body   = message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($phone == '')
        $error = 'U hebt geen telefoonnummer ingevoerd';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 13:54:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$phone->phone

Huh? Begrijp je wel wat je hier doet?

En op lijn 22 'message'?

Alle gegevens die ingevoerd worden moet wel in de $mail->Body worden gezet.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:12:48
Quote Anchor link
dat heb ik geprobeerd alleen toen kreeg ik een fout ik had het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body   = $message, $phone;


Nu heb ik het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body  =     $phone;
    $mail->Body   = $message;


Alleen nog zonder resultaat
Gewijzigd op 21/11/2015 14:13:39 door Rubensky PHP starter
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.