Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 14:29:25
Quote Anchor link
Je overschrijft je Body.
Doe het eens zo:

$mail->Body= $message;
$mail->Body.= $phone;
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:10:15
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:39:31
Quote Anchor link
Oke dat werkt maar kan je me even uitleggen? die . gebruik je voor een 2de body. De 3de doe je dan door $mail->Body..? wat betekent die . eigenlijk precies?

2 hoe krijg je alles onder elkaar in zo'n mail? Je kan lastig even een <br> toevoegen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 14:46:57
Quote Anchor link
Als je HTML-headers gebruikt kan je prima <br> gebruiken. Anders gebruik je je \n als linebreak.

Die punt is om variabelen aan elkaar te koppelen. Gewoon na de eerste steeds met een enkele punt.
Probeer maar eens.....
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 20:47:36
Quote Anchor link
Ik heb al veel van jullie mogen leren! De volgende vraag dan maar:

Ik typ het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
         $error = '<font color=\"green\"> U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven </font>';


En ik krijg de melding in het groen. Hoe kan dat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 20:52:13
Quote Anchor link
Omdat dat ook in de HTML-code staat? Green = Groen. ;-)

Font is overigens verouderd. Kijk liever naar CSS.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 21:06:24
Quote Anchor link
o Sorry had er red van gemaakt maar dan krijg ik hem ook groen was het in de kopie vergeten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 21:13:05
Quote Anchor link
Er moet geen \ voor je double-quote staan voor escaping. Je gebruikt namelijk al een single-quoted echo.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

23/11/2015 09:27:13
Quote Anchor link
Iedereen die aan dit steeds langer wordende topic meewerkt wil ik zeer hartelijk danken door jullie reacties wordt het mij steeds duidelijker en leer ik er veel van.

De volgende vraag dan maar: over heel het internet kom ik kilometers lange pagina's met code tegen om aan je formulier de optie toe te voegen om een bijlage mee te sturen.

Weet er iemand net zo;n handige tutorial als die ik hier heb gekregen voor het formulier maken alleen dan voor het toevoegen van een bijlage?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2015 09:48:27
Quote Anchor link
Er is genoeg informatie te vinden op internet over het mailen van bijlages, zoals: http://webcheatsheet.com/php/send_email_text_html_attachment.php

Ikzelf zou dan liever naar PHPmailer grijpen die dat met een paar regels mogelijk maakt.
Gewijzigd op 23/11/2015 09:54:15 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

23/11/2015 14:39:54
Quote Anchor link
Ik gebruik de PHP mailer dus dat is geregeld :) ik ga eens kijken of ik de regels kan ontcijferen die gelden voor de PHP mailer ik ga maar eens kijken of ik er ook nog wat van begrijp want dat is natuurlijk wel het doel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2015 16:10:48
Quote Anchor link
Simple as pie:

$mail->AddAttachment("documents/pdf_order_576575.pdf");
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 15:01:57
Quote Anchor link
Dank zover was ik gisteren ook gekomen. (ja met jullie hulp gaat het er nog eens van komen dat ik dingen zelf uit vind.

Ik heb nu de code zoals ik denk dat hij moet.

HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type ="file" name="upload">


PHP
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $upload, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='van adres';
    
    $mail->addAddress ('adres naar');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->AddAttachment = $upload;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '')
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> ';
    
        if ($message ==  '')
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font> ';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$upload = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $uload = $_POST['upload'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $upload, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


Alleen wordt nu de bijlage nog niet meegezonden. De mail wordt verder zonder fouten verzonden. Ik heb volgens mij de finish in zicht.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/11/2015 15:31:28
Quote Anchor link
Bevat je formuliertag het attribuut/de eigenschap enctype="multipart/form-data"? Anders wordt er uberhaupt niets ge-upload.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 15:40:49
Quote Anchor link
ja
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/11/2015 15:48:02
Quote Anchor link
Oh, je uploads zitten ook in $_FILES he, niet in $_POST.

Daarnaast worden je uploads tijdelijk (voor de duur van het script) in een directory gezet. Als je dit bestand als attachment wilt meesturen zul je deze uit deze tijdelijke folder moeten vissen via $_FILES['upload']['tmp_name']. Als het script klaar is met uitvoering wordt dit bestand verwijderd van deze tijdelijke locatie, voor die tijd zul je hier dus iets mee moeten doen. Ofwel meesturen als attachment, ofwel verplaatsen naar een meer permanente bestemming.

Dit soort bestanden zul je wel voorzichtig moeten behandelen, want deze kunnen virussen/trojans bevatten. Het is een goede gewoonte om nooit "user input" te vertrouwen.
Gewijzigd op 24/11/2015 15:49:06 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 16:20:30
Quote Anchor link
Regel 19 mag weg, die slaat nergens op. Er is geen class die je met $name instantieert.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 16:26:43
Quote Anchor link
Mag ik zeggen dat ik echt geen snars van snap! Moet ik een map aanmaken op de server waar ik ze tijdelijk inzet?

Kan je een stukje van de sluier oplichten met een deel van het script?
Gewijzigd op 24/11/2015 17:01:20 door Rubensky PHP starter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 18:14:03
Quote Anchor link
Bestanden uploaden met PHP is niet echt geheel eenvoudig, tenzij je het behoorlijk goed doorhebt, en wat de valkuilen zijn die Thomas in zijn laatste alinea aanhaalt.

Standaard parkeert PHP de uploads in een aparte /tmp directory waar je meestal geen toegang tot hebt. Daarna kan je deze in je eigen directory schrijven met move_uploaded_files. Let dan heel goed op de extenties en mimetypes, en controleer in het geval van afbeeldingen of deze met getimagesize of deze geen FALSE retourneert.

Een kwaad exe-bestand met een trojan is anders snel genoeg geuploadt als iemand misbruik van je formulier maakt. Helaas gebeurt het nog te vaak dat dergelijke beheerderstools onbeveiligd en onbeschermd zijn en misbruikt worden.

Okee, net als PHPmailer heb je ook speciale classes die uplaoden vergemakkelijker, zoals de uploadclass op http://www.verot.net. Deze kan ook meteen op diverse wijze afbeeldingen resizen, croppen, watermerken etc...
Leuk voor beginners, maar ik raad wel aan om je alsnog eens te verdiepen in de werking van uploads via PHP (zie de Table of Contents).
Gewijzigd op 24/11/2015 18:17:53 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 19:38:24
Quote Anchor link
We gaan ons er eens in verdiepen want aan onveilige formulieren hebben we niets dank voor zover
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 13:11:28
Quote Anchor link
ik kom met een veel gemakkelijkere vraag het is me al uitgelegd maar op de 1 of andere manier wil het niet lukken.

Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if ($phone == '') \n  // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '') \n //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  


(ik weet dat de font de oude manier is maar dat pas ik nog aan! )

De mail kan nu worden verzonden alleen worden het telefoonnummer en het bericht aan elkaar geplakt in de mail die ik ontvang dit wil ik natuurlijk onder elkaar. wat doe ik verkeerd?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.