Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:01:51
Quote Anchor link
Het is lang gelden maar zoals ik van jullie de tip heb gekregen ben ik begonnen aan de hand van deze video een formulier te bouwen lekker om te beginnen het gaat om deze video: https://www.youtube.com/watch?v=g_r4a-DXA7c

en dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php

function validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if(error != '')
        echo $error;
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>


Ik krijg deze foutmelding: Notice: Use of undefined constant error - assumed 'error' in on line 40 als ik de foutmelding wil testen maar volgens mij is het goed wie is er bereid mij van een klein beetje uitleg te voorzien?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:49:28
 
Randy vsf

Randy vsf

20/11/2015 17:08:23
Quote Anchor link
regel 40 error moet zijn $error.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:19:18
Quote Anchor link
Ik zag het direct na het posten ben niet blond wel super dom!

Bedankt ik laat het topic open omdat ik een vraag heb over uitbreidingen die later komen

Toevoeging op 20/11/2015 21:05:04:

Kunnen jullie mij verder helpen? Ik heb het formulier af met de bijbehorende PHP mailer maar krijg een voor mij niet te verklaren fout op lijn 14: Parse error: syntax error, unexpected '$mail' (T_VARIABLE) in contact.php on line 14 [/B]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='[email protected]'
    
    $mail->addAddress = ('[email protected]', 'Ruben van Heteren');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    

    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body    = $message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>
[/php]
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:15:41
Quote Anchor link
Wat is er niet aan te verklaren dan? Er mist duidelijk een ; op de voorgaande regel.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:24:53
Quote Anchor link
Heb de ; op lijn 13 toegevoegd daar had je gelijk maar blijf de fout houden!
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 21:32:47
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress = ('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


Beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


addAddress() is een functie, geen variabele.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:14:06 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:48:47
Quote Anchor link
Het verzenden werkt nu naar behoren maar wat kan het zijn dat de gene die het formulier invult hier geen kopie van ontvangt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:57:23
Quote Anchor link
Dat klopt, dat gebeurt in dit script nergens.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:01:12
Quote Anchor link
Daar is de ->AddCC() functie voor.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:02:35 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:08:08
Quote Anchor link
Dat dacht ik al daarom ziet het er bij mij nu zo uit (excuses voor het niet melden)

Maar toch krijg ik hem niet.

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC('$mail');

Toevoeging op 20/11/2015 22:09:16:

He wat vervelend zit hier steeds meer persoonlijke gegevens te dumpen.

Kunnen die nog worden weggehaald?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:10:59
Quote Anchor link
Er staat een edit-knop bij je berichten. Het mailadres in Eddy's bericht heb ikzelf even verwijderd.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:12:56 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:14:50
Quote Anchor link
oke heel veel dank! Is mijn code wel goed en moet ik gewoon lang wachten tot de berichten aankomen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:19:15
Quote Anchor link
Meeste mailservers leveren binnen een minuut de mails af.
PhpMailer kent ook een debug-functie. Zet die eens aan. Misschien loopt er wel iets spaak?
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 22:31:57
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC('$mail');
?>


Goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC($mail);
?>


Door de enkele haakjes stuur je het naar adres $mail en niet naar wat in $mail staat...
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 23:07:32
Quote Anchor link
Nieuwe code:

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC($email);

Volgens mij goed probleem het werkt niet. ook niet in ongewenst
Gewijzigd op 21/11/2015 10:16:59 door Rubensky PHP starter
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 23:24:53
Quote Anchor link
Geen meldingen van PHPMailer zelf? Debug al aangezet?

$email en $name wel goed?
Onderste is weer $mail (zonder e)... klopt dat?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 10:21:14
Quote Anchor link
Die was ik vergeten super dom natuurlijk daarom ben ik ook eerst maar even gaan slapen!

alleen levert ook dit niet het gewenste resultaat waar kan je de meldingen van PHP mailer zien of de Debug aanzetten? Kan daar niets over vinden waar dient deze voor? En hoe zet ik deze aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 11:59:14
Quote Anchor link
->SMTPDebug op 1 zetten.
Zie ook: http://phpmailer.worxware.com/?pg=examplebsmtp
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 13:39:33
Quote Anchor link
Nu werkt hij alleen nog in de ongewenst maar dit komt omdat ik het SPF record nog niet heb aangepast! Dus dat gaat lukken.

Nu heb ik een vak telefoon toegevoegd met controle dat werkt allemaal allen wordt nu de inhoud van dit vak niet meegezonden met de mail wat doe ik mis gezien mijn PHP code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $phone->phone = $phone;
    $mail->Body   = message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($phone == '')
        $error = 'U hebt geen telefoonnummer ingevoerd';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 13:54:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$phone->phone

Huh? Begrijp je wel wat je hier doet?

En op lijn 22 'message'?

Alle gegevens die ingevoerd worden moet wel in de $mail->Body worden gezet.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:12:48
Quote Anchor link
dat heb ik geprobeerd alleen toen kreeg ik een fout ik had het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body   = $message, $phone;


Nu heb ik het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body  =     $phone;
    $mail->Body   = $message;


Alleen nog zonder resultaat
Gewijzigd op 21/11/2015 14:13:39 door Rubensky PHP starter
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.