contactformulier met bijlage?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Altin

Altin

05/07/2007 16:40:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben deze contact formulier http://dikkie.net/2007/07/02/werchter-metallica/ aan het gebruiken op mijn site, maar ik zou het willen uitbreiden met een bestand uploaden als bijlage.

Kan iemand zeggen hoe je dat moet doen? Ik weet niet of het op dezelfde manier wordt gedaan als een bestand gewoon uploaden, want het moet naar de email komen...

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

17/10/2021 23:16:49
 
- -

- -

05/07/2007 16:53:00
Quote Anchor link
In de script-lib staan enkele contact formulieren met bijlage functie, moet je die even doornemen.
 
Altin

Altin

05/07/2007 17:34:00
Quote Anchor link
Ja ik had deze gevonden, http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/262/ , maar die doet het op zich al niet.

Het zegt wel dat 't is verzonden, en ik krijg een mail binnen, maar je kan het bestand niet openen (het heeft geen naam en geen extensie).

Ik heb ook nog de deze gevonden: http://www.finalwebsites.com/snippets.php?id=36
Maar ik snap niet goed hoe ik hem moet toepassen op wat ik al heb (en ik heb al veel veranderd aan het formulier, dus ik zou graag daarop voortbouwen).
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.