contactformulier PC extreme

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »
Crystalic K

crystalic K

05/11/2010 14:03:12
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik heb een contactformulier gedownload bij PCExtreme en dat werkt naar behoren, behalve dat de naam en het emailadres van de afzender niet meegezonden worden. Hierdoor weet je niet er een bericht heeft gestuurd en kan je niet reageren.

Ik zou heel blij zijn als iemand mij hiermee kan helpen waardoor het wel gaat werken.

Volgens de provider is het een vereiste dat het emailadres verbonden aan de website waar het contactformulier staat wordt gebruikt. Hieronder volgt het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
/*
*
* $to
*   E-mailadres ontvanger bericht
*
* $from
*   E-mailadres van de website waarop het formulier staat
*   Dit is niet het e-mailadres van degene die het formulier invult
*
* $replyto
*   E-mailadres van degene die het formulier invult
*
* $subject
*   Onderwerp van bericht
*
* $message
*   Inhoud van bericht
*
*
* Documentatie
*   http://www.php.net/function.mail
*
*
*/


if ($_POST)
{

$to       = "[email protected]";  
$from     = "[email protected]";  
$replyto  = $_POST['naam'] . " <" . $_POST['emailadres'] . ">";    
$subject  = "Wilt u contact met mij opnemen?";    
$message  = $_POST['message'];  
$headers  = "From: "        . $from . "\n";    
$headers .= "Return-path: " . $return-path . "\n";    
$headers .= "Reply-to: "    . $replyto . "\n";    
if (mail($to, $subject, $message, $headers))  
{

 echo "<p>Succesvol verzonden!</p>";  
 }

 else    
 {
 echo "<p>Verzenden mislukt!</p>";  
 }
 }

 ?>


<form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>" method="POST">

&nbsp&nbsp Naam:<br />      
&nbsp&nbsp <input type="text" name="naam"><br />
  

&nbsp&nbsp E-mailadres:<br />
&nbsp&nbsp <input type="text" name="emailadres"><br />  
  
&nbsp&nbsp Bericht:<br />  
&nbsp&nbsp <textarea name="message" rows="5" cols="30" wrap="yes"></textarea><br />

&nbsp&nbsp <input type="submit" value="Versturen">

</form>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 05/11/2010 14:11:51 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:59:11
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

05/11/2010 14:16:04
Quote Anchor link
Dit script is wel gevaarlijk!

- er zit geen anti-spam beveiliging in en er wordt ook niet gecontroleerd of er een veld uberhaupt wordt ingevuld. Mijn tip is om te gaan kijken naar een ander mail formulier. Kijk anders even naar php swiftmailer.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

05/11/2010 14:18:32
Quote Anchor link
Slecht script maar zo als gezegt dit script is niet veilig.
Gewijzigd op 05/11/2010 14:21:03 door Joey Drieling
 
Justin S

Justin S

05/11/2010 14:39:21
Quote Anchor link
Het is geen goed script en het script is vrij makkelijk zelf te schrijven, zelfs met beperkte PHP kennis.

Bouw een formulier in HTML en voorzie de input velden van een name die daarbij past.
Vervolgens ga je als volgt te werk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
    
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        // Als er op submit is gedrukt voert hij dit uit.

        if(empty($_POST['veldnaam']))
            {

                // Veld is leeg, geef een error o.i.d.
            }
        else
            {
                // Veld1 is niet leeg, controleer volgend veld met dezelfde constructie
                if(empty($_POST['veld2']))
                    {

                        //error
                    }
                else
                    {
                        // Alle velden gecontroleerd, verzenden:
                        $to            =    '[email protected]';
                        $from        =    'From: '.$_POST['naam'].'<'.$_POST['email'].'>';
                        $subject        =    'Bericht van website';
                        $message    =    "Dit is een bericht \r\n";
                        // met een \r geef je het einde van een regel aan, met \n maak je een nieuwe regel.
                        // Nu ga je verzenden:

                        if(mail($to, $subject, $message, $from))
                            {

                                // Geslaagd en verzonden, geef melding
                                echo 'verzonden!';
                            }

                        else
                            {
                                // Niet verzonden, geef error message
                            }
                    }
            }
    }


?>



Dit is geen werkbaar script maar slechts hoe je het moet doen, je zult deze zelf moeten uitbreiden enz, bijvoorbeeld niet alle velden worden hier gecontroleerd, daarvoor plaats je in elke else een if/else controle statement!
Gewijzigd op 05/11/2010 14:39:44 door Justin S
 
Crystalic K

crystalic K

06/11/2010 13:25:36
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties, ik schrok er wel van. Dat zal wel even zoeken worden naar een nieuw script. Maar voor de volledigheid : moet ik dan ook zoeken naar een script dat het emailadres van de waar de site wordt gehost bevat, naast de geadresseerde en de ontvanger?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2010 13:41:57
Quote Anchor link
@Justin: Jouw headers zijn niet correct.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Ron Vos

Ron Vos

06/11/2010 15:00:27
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb een kant en klaar contactformulier voor je, alleen te groot om hier te plaatsen.
Je kunt hem als .pdf downloaden via de volgende link: http://ronvos.nl/contactform.pdf

Deze werkt gegarandeerd :-)

Vriendelijke groeten

Ron Vos
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2010 15:30:09
Quote Anchor link
@Ron: Ook jouw headers zijn niet correct. Tevens is je html niet valid en zitten er kleine foutjes in de php-code.
 
Ron Vos

Ron Vos

06/11/2010 15:32:55
Quote Anchor link
Trouwens

In dit script kun je elke afzender opnemen die je wilt, in de praktijk gebruik ik altijd [email protected], maar dat kan alles zijn wat je wilt...
Suc7

Toevoeging op 06/11/2010 15:37:24:

Ik weet het SanThe, maar hij werkt feilloos en ik heb afgeleerd om me te veel in details te verdiepen, zit al veeeeeel te lang achter die laptop elke dag en soms 's nachts :-)

Groetjes

Ron
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2010 15:38:15
Quote Anchor link
De From komt altijd van de website zelf of van de eigenaar van de site. In Reply-to komt de klant te staan.
 
Ron Vos

Ron Vos

06/11/2010 16:51:41
Quote Anchor link
@SanThe

Bedoel ik uiteraard :-))

Kan iemand mij helpen met het volgende topic ?.
Heb nog geen enkele reactie mogen ontvangen en ik ben juist zo blij met dit forum, in het verleden ben ik HEEEEL fijn geholpen...

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/eregreplace-naar-pregreplace/74175/last/

Toevoeging op 06/11/2010 16:54:05:

@Santhe

Probeer anders even het contacformulier op www.mirtos.nl, dan kun je zien hoe het in de praktijk werkt...
 
Crystalic K

crystalic K

08/11/2010 19:08:46
Quote Anchor link
@Ron, Sorry ik kan je daar niet bij helpen.

Verder heb ik het contactformulier van Ron Vos gedownload, de juiste emailadressen ingevuld, ook bij de From en alle velden. Ik heb het online gezet maar als ik het dan invul en verstuur dan krijg ik de melding : Please fill in all fields.Go Back

Ik weet niet wat ik moet veranderen om het werkend te krijgen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/11/2010 19:43:21
Quote Anchor link
Weggooien, het is verouderd....
Helaas...
 
Justin S

Justin S

08/11/2010 21:55:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/11/2010 13:41:57:
@Justin: Jouw headers zijn niet correct.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders


Het was slechts een werkwijze hoe je iets opzet :-)..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.