Contactformulier werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

18/11/2015 10:39:07
Quote Anchor link
Ik heb een template gekocht waar een contact form bij zat. Zelf wil ik mn eigen mailscript erin zetten, maar nu werkt de validatie niet meer en verstuurd die niks. Ziet iemand hoe dat komt?

Mijn Contactpagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
<form class="contact-form" id="contact-form" method="post" action="contact_form/contact_form.php">
                <
div class="row">
                    <
fieldset class="column column-1-2">
                        <
input class="text-input" name="name" type="text" placeholder="Naam *">
                        <
input class="text-input" name="email" type="text" placeholder="Email *">
                        <
input class="text-input" name="phone" type="text" placeholder="Telefoonnummer">
                        <
input class="text-input" name="subject" type="text" placeholder="Onderwerp">
                    <
/fieldset>
                    <
fieldset class="column column-1-2">
                        <
textarea name="message" placeholder="Bericht *"></textarea>
                    <
/fieldset>
                <
/div>
                <
div class="row margin-top-30">
                    <
div class="column column-1-2">
                        <
p>We nemen zo snel mogelijk contact met je op.</p>
                    <
/div>
                    <
div class="column column-1-2 align-right">
                        <
input type="hidden" name="action" value="contact_form" />
                        <
div class="row margin-top-20 padding-bottom-20">
                            <
a class="more submit-contact-form" href="#" title="SEND MESSAGE"><span>VERSTUUR</span></a>
                        <
/div>
                    <
/div>
                <
/div>
            <
/form>
?>


Het script wat ik wil gebruiken (verstuurd een mail naar de verzender en de ontvanger)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
<?

[code]<?PHP
require '../PHPMailer/PHPMailerAutoload.php';
$isValid = true;
if(isset($_POST['name']) && isset($_POST['subject']) && isset($_POST['email']) && isset($_POST['message']))
{

    $name = $_POST['name'];
    $subject = 'Er is een contact aanvraag op website: '.$_POST['subject'];
    $email = $_POST['email'];
    $message = $_POST['message'];
    $phone = $_POST['phone']
    $mail = new PHPMailer;
    $mail->From = $email;
    $mail->FromName = $name;
    $mail->addAddress("[email protected]");     // Add a recipient
    $mail->isHTML(true);                      // Set email format to HTML
    $mail->Subject = $subject;
    $texts = 'Er is een aanvraag op de website van website<br /> <br />
    <b>Naam:</b> '
.$name.'<br />
    <b>E-mail adres:</b> '
.$email.'<br />
    <b>Onderwerp:</b> '
.$subject.'<br />
    <b>Vragen / Opmerkingen:</b> '
.$message.'<br /><br /><br />
    '
;

    $handtekening = '
    <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" style="font-family:calibri;color: #5C5C5C; font-size:10pt;line-height:22px;">
    <tr>
    <td width="160" valign="top" style="font-family:calibri;padding-left:10px;padding-top:20px;">
    [contents]
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="160" valign="top" style="font-family:calibri;padding-left:10px;padding-top:20px;">
    <br><br>Met vriendelijke groet,<br><br>
    Helpdesk<br>
    <b>Website</b><br>
    <p></p>
    </td>
    </tr>
    </table>
    <table height="120" border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" style="font-family:calibri;color: #5C5C5C; font-size:10pt;line-height:22px;">
    <tr>
    <td width="250" valign="top" style="font-family:calibri;padding-left:10px;padding-top:20px;border-top: 1px #000000 dotted; border-bottom: 1px #000000 dotted;">
    E:&nbsp;&nbsp;
    <a href="mailto:[email protected]" style="font-family:calibri;color: #5C5C5C; text-decoration: none; border-bottom: 1px #5C5C5C dotted;">[email protected]</a><br>
    T:&nbsp;&nbsp;
    <a href="tel:0181851859" style="font-family:calibri;color: #5C5C5C; text-decoration: none; border-bottom: 1px #5C5C5C dotted;">(0181) 851 859</a><br>
    W:&nbsp;&nbsp;
    <a href="http://website.nl" style="font-family:calibri;color: #5C5C5C; text-decoration: none; border-bottom: 1px #5C5C5C dotted;" target="_blank">www.website.nl</a><br>
    </td>
    <td align="right" style="font-family:calibri;padding-right:10px;padding-top:5px;border-top: 1px #000000 dotted; border-bottom: 1px #000000 dotted;">
    <a href="http://website.nl/" target="_blank" title="Ga naar website">
    <img src="http://www.website.nl" alt="Ga naar website" style="font-family:calibri;text-align:right;margin:0px;padding:10px 0 10px 0;" border="0" width="232">
    </a>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2" style="font-family:calibri;color:#a3a3a3;font-size:11px;margin-top:6px;line-height:14px;">
    <br>Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. website staat door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Voor informatie over website raadpleegt u <a href="http://website.nl" style="font-family:calibri;color: #5C5C5C; text-decoration: none; border-bottom: 1px #5C5C5C dotted;" target="_BLANK">website</a>.<br><br>
    </td>
    </tr>
    </table>'
;

    $contents = preg_replace('/\[contents]/',$texts, $handtekening);
    $mail->msgHTML($contents);
    $mail->AltBody = $texts;
    if(!$mail->send())
    {

        $isValid = false;
    }


    $mail = new PHPMailer;
    $mail->From = '[email protected]';
    $mail->FromName = 'website';
    $mail->addAddress($email);     // Add a recipient
    $mail->isHTML(true);           // Set email format to HTML
    $mail->Subject = 'Bedankt voor uw aanvraag bij website';
    $texts = 'Geachte heer/mevrouw '.$naam.',<br /><br />
    Hartelijk dank voor uw aanvraag bij website<br />
    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.<br /><br />
    Uw gegevens worden nooit aan derden ter hand gesteld.
    '
;
    $contents = preg_replace('/\[contents]/',$texts, $handtekening);
    $mail->msgHTML($contents);
    $mail->AltBody = $texts;
    if(!$mail->send()) {
    $isValid = false;
    }
    }
else
    {
        $isValid = false;
    }


    $array = array(
    'isValid' => $isValid
    );

    echo json_encode($array);

?>


Stuk javascript:

<?

//contact form
    if($(".contact-form").length)
    {

        $(".contact-form").each(function(){
            $(this)[0].reset();
        });

        $(".submit-contact-form").on("click", function(event){
            event.preventDefault();
            $("#contact-form").submit();
        });
    }

    $(".contact-form").submit(function(event){
        event.preventDefault();
        var
data = $(this).serializeArray();
        var
self = $(this);
        //if($(this).find(".total-cost").length)
        //    data.push({name: 'total-cost', value: $(this).find(".total-cost").val()});

        self.find(".block").block({
            message: false,
            overlayCSS: {
                opacity:'0.3',
                "backgroundColor": "#FFF"
            }
        });

        
        $.ajax({
            url: self.attr("action"),
            data: data,
            type: "post",
            dataType: "json",
            success: function(json){
                self.find(".submit-contact-form, [name='submit'], [name='name'], [name='email'], [name='message']").qtip('destroy');
                if(typeof(json.isOk)!="undefined" && json.isOk)
                {

                    if(typeof(json.submit_message)!="undefined" && json.submit_message!="")
                    {

                        self.find(".submit-contact-form").qtip(
                        {

                            style: {
                                classes: 'ui-tooltip-success'
                            },
                            content: {
                                text: json.submit_message
                            },
                            position: {
                                my: "right center",
                                at: "left center"
                            }
                        }).
qtip('show');
                        self[0].reset();
                        self.find(".cost-slider-input").trigger("change");
                        self.find(".cost-dropdown").selectmenu("refresh");
                        self.find("input[type='text'], textarea").trigger("focus").trigger("blur");
                    }
                }

                else
                {
                    if(typeof(json.submit_message)!="undefined" && json.submit_message!="")
                    {

                        self.find(".submit-contact-form").qtip(
                        {

                            style: {
                                classes: 'ui-tooltip-error'
                            },
                            content: {
                                text: json.submit_message
                            },
                            position: {
                                my: "right center",
                                at: "left center"
                            }
                        }).
qtip('show');
                    }

                    if(typeof(json.error_name)!="undefined" && json.error_name!="")
                    {

                        self.find("[name='name']").qtip(
                        {

                            style: {
                                classes: 'ui-tooltip-error'
                            },
                            content: {
                                text: json.error_name
                            },
                            position: {
                                my: "bottom center",
                                at: "top center"
                            }
                        }).
qtip('show');
                    }

                    if(typeof(json.error_email)!="undefined" && json.error_email!="")
                    {

                        self.find("[name='email']").qtip(
                        {

                            style: {
                                classes: 'ui-tooltip-error'
                            },
                            content: {
                                text: json.error_email
                            },
                            position: {
                                my: "bottom center",
                                at: "top center"
                            }
                        }).
qtip('show');
                    }

                    if(typeof(json.error_message)!="undefined" && json.error_message!="")
                    {

                        self.find("[name='message']").qtip(
                        {

                            style: {
                                classes: 'ui-tooltip-error'
                            },
                            content: {
                                text: json.error_message
                            },
                            position: {
                                my: "bottom center",
                                at: "top center"
                            }
                        }).
qtip('show');
                    }
                }

                self.find(".block").unblock();
            }
        });
    });

?>



Dit is het oude script wat bij het template zat:

Deze werkt wel met het validatie script, alleen verstuurd die maar een mail, en pakt hij niet het emailadres wat wordt ingevoerd in het email veld.

<?php
error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
require_once("config.php");
if(isset($_POST["action"]) && $_POST["action"]=="contact_form")
{

    //contact form
    require_once("../phpMailer/class.phpmailer.php");
    $result = array();
    $result["isOk"] = true;
    if($_POST["name"]!="" && $_POST["name"]!=_def_name && $_POST["email"]!="" && $_POST["email"]!=_def_email && preg_match("#^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@[a-zA-Z0-9-]+(\.[a-zA-Z0-9-]+)*(\.[a-zA-Z]{2,4})$#", $_POST["email"]) && ($_POST["form_type"]=="appointment" || ($_POST["form_type"]!="appointment" && $_POST["message"]!="" && $_POST["message"]!=_def_message)))
    {

        $values = array(
            "name" => $_POST["name"],
            "email" => $_POST["email"],
            "phone" => ($_POST["phone"]!=_def_phone ? $_POST["phone"] : ""),
            "message" => $_POST["message"],
            "message_appointment" => $_POST["message_appointment"],
            "subject" => $_POST["subject"]
        );

        if((bool)ini_get("magic_quotes_gpc"))
            $values = array_map("stripslashes", $values);
        $values = array_map("htmlspecialchars", $values);
        
        $form_data = "";
        foreach($_POST as $key=>$value)
        {

            if(array_key_exists($key . "-label", $_POST))
            {

                if(array_key_exists($key . "-name", $_POST))
                {

                    if(!empty($value))
                        $form_data .= "<br>" . $_POST[$key . "-label"] . " " . $_POST[$key . "-name"] . " (" . $value . ")";
                }

                else
                {
                    if(!empty($value))
                        $form_data .= "<br>" . $_POST[$key . "-label"] . " " . $value;
                }
            }
        }


        $mail=new PHPMailer();

        $mail->CharSet='UTF-8';

        $mail->SetFrom($values["email"], $values["name"]);
        $mail->AddAddress(_to_email, _to_name);

        $smtp=_smtp_host;
        if(!empty($smtp))
        {

            $mail->IsSMTP();
            $mail->SMTPAuth = true;
            $mail->Host = _smtp_host;
            $mail->Username = _smtp_username;
            $mail->Password = _smtp_password;
            if((int)_smtp_port>0)
            $mail->Port = (int)_smtp_port;
            $mail->SMTPSecure = _smtp_secure;
        }


        $mail->Subject = (isset($values["subject"]) && $values["subject"]!="" && $values["subject"]!=_subject_email ? $values["subject"] : _subject_email);
        $mail->MsgHTML(include("../contact_form/template.php"));

        if($mail->Send())
            $result["submit_message"] = _msg_send_ok;
        else
        {
            $result["isOk"] = false;
            $result["submit_message"] = _msg_send_error;
        }
    }

    else
    {
        $result["isOk"] = false;
        if($_POST["name"]=="" || $_POST["name"]==_def_name)
            $result["error_name"] = _msg_invalid_data_name;
        if($_POST["email"]=="" || $_POST["email"]==_def_email || !preg_match("#^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@[a-zA-Z0-9-]+(\.[a-zA-Z0-9-]+)*(\.[a-zA-Z]{2,4})$#", $_POST["email"]))
            $result["error_email"] = _msg_invalid_data_email;
        if($_POST["message"]=="" || $_POST["message"]==_def_message)
            $result["error_message"] = _msg_invalid_data_message;
    }

    echo @json_encode($result);
    exit();
}

?>



Dit is het config bestand wat erbij zit.

<?php
define('_from_name', 'Website');
define('_from_email', '[email protected]');

define('_to_name', '');
define('_to_email', '[email protected]');

define('_smtp_host', '');
define('_smtp_username', '');
define('_smtp_password', '');
define('_smtp_port', '');
define('_smtp_secure', ''); //ssl or tls

define('_subject_email', 'Website: Contactaanvraag');

define('_def_name', 'Uw Naam *');
define('_def_email', 'Uw Emailadres *');
define('_def_phone', 'Uw Telefoonnummer');
define('_def_message', 'Bericht *');
define('_def_message_appointment', 'Aanvullende informatie');

define('_msg_invalid_data_name', 'Voer een naam in.');
define('_msg_invalid_data_email', 'Voer een geldig emailadres in.');
define('_msg_invalid_data_message', 'Voer een bericht in.');


define('_msg_send_ok', 'Bedankt voor uw bericht!');
define('_msg_send_error', 'Dit bericht kan niet worden verzonden.');
?>
Gewijzigd op 18/11/2015 11:00:34 door Snelle Jaap
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:01:36
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/11/2015 11:31:10
Quote Anchor link
Quote:
maar nu werkt de validatie niet meer

Waar blijkt dit uit?
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

18/11/2015 11:36:23
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 18/11/2015 11:31:10:
Quote:
maar nu werkt de validatie niet meer

Waar blijkt dit uit?


Doordat hij niets meer submit. Zelfs het stuk .preventdefault word niet in de console getoond. Dus hij pakt heel het JS deel niet meer.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/11/2015 12:16:23
Quote Anchor link
Ben je nagegaan of de JavaScript ergens breekt? Als alles via JavaScript verloopt en er zit ergens een fout dan loopt het hele proces waarschijnlijk spaak.

Indien er geen syntax fouten zijn:
- include je je jQuery library eerst?
- ik zie geen $().ready(function() { ... }) blok waar je (inline) JavaScript in staat? Zorg altijd dat je code in een dergelijk blok staat.

Dit zul je dan stap voor stap moeten debuggen, het feit dat je niet bij je preventdefault lijkt te komen wil waarschijnlijk zeggen dat er iets structureel mis zit.
Gewijzigd op 18/11/2015 12:17:09 door Thomas van den Heuvel
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

18/11/2015 13:03:38
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 18/11/2015 12:16:23:
Ben je nagegaan of de JavaScript ergens breekt? Als alles via JavaScript verloopt en er zit ergens een fout dan loopt het hele proces waarschijnlijk spaak.

Indien er geen syntax fouten zijn:
- include je je jQuery library eerst?
- ik zie geen $().ready(function() { ... }) blok waar je (inline) JavaScript in staat? Zorg altijd dat je code in een dergelijk blok staat.

Dit zul je dan stap voor stap moeten debuggen, het feit dat je niet bij je preventdefault lijkt te komen wil waarschijnlijk zeggen dat er iets structureel mis zit.

Ik heb het send probleem opgelost. Het lag aan het verkeerd includen van PHPmailer. Dus het versturen werkt nu. Alleen niet met de validatie. Ziet iemand wat er niet klopt? Waarschijnlijk iets met benamingen van het sendscript en ajax script.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.