contactformulier werkt opeens niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 15:26:09
Quote Anchor link
Hallo

ik heb een vraag, een maat van mij heeft een website en daar staat een simpel contactformulier op. Het formulier heeft altijd gewerkt maar nu werkt hij niet meer. Het gekke is dat er geen aanpassingen zijn geweest. Opeens zonder verklaring werkt het niet meer. Kan iemand hier een reden bedenken waarom dit is?

Ik twijfel er niet aan dat iemand het weet!

de code zal ik zo eff netejs posten moet eff een goede applicatie vinden op me werk!

het gaat om de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38

            <script type="text/javascript" src="js/form-validation.js"></script>
            <form id="contactForm" action="#" method="post">
              <h3 class="heading">Neem vrijblijvend contact op</h3>
              <p> Heeft u een vraag stel hem dan gerust!
              Wij zullen altijd een reactie terug sturen. U kunt het onderstaande formulier
              gebruiken of telefonisch contact opnemen.
              </p>
              
              <fieldset>
                <div> <input name="name" id="name" class="form-poshytip" title="Wat is uw volledige naam?"
                    type="text">
                  <label>Naam</label> </div>
                <div> <input name="email" id="email" class="form-poshytip" title="Wat is uw email adres?"
                    type="text">
                  <label>Email</label> </div>
                <div> <input name="web" id="web" class="form-poshytip" title="Wat is uw onderwerp?"
                    type="text">
                  <label>Onderwerp</label> </div>
                <div> <textarea name="comments" id="comments" rows="5" cols="20"
                    class="form-poshytip"
                    title="Stel uw vraag alstublieft"></textarea>
                </div>
                <!-- send mail configuration --> <input value="[email protected]"
                  name="to"
                  id="to"
                  type="hidden">
                <input value="Enter the subject here" name="subject" id="subject"
                  type="hidden">
                <input value="send-mail.php" name="sendMailUrl" id="sendMailUrl" type="hidden">
                <!-- ENDS send mail configuration -->
                <p><input value="Verstuur" name="submit" id="submit" type="button">
                  <span id="error" class="warning">Bericht</span></p>
              </fieldset>
            </form>
            <p id="sent-form-msg" class="success">Het formulier is succesvol
              verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!</p>
            <!-- ENDS form --> </div>
Gewijzigd op 22/05/2013 15:31:31 door Ray de graaf
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:09:02
 
- Mark -

- Mark -

22/05/2013 15:32:36
Quote Anchor link
Waar is het PHP gedeelte dat de E-mail verstuurt? Hier kunnen we niet veel mee helaas.

PS. regel 47 is niet helemaal correct ingevuld. Er wordt nu een email verstuurt naar [email protected] en niet naar [email protected] als je op die link klikt.
 
Marvin H

Marvin H

22/05/2013 15:35:16
Quote Anchor link
Wat werkt er niet meer, komt er een foutmelding?

En een ander puntje:
Ik zie dat via dit contactformulier heel makkelijk is om spam te versturen, gezien de geadresseerde in de broncode staat. Je kan nu zo [email protected] aanpassen naar [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ik zou dit aanpassen en het to: veld in een variable vastzetten in de send-mail.php
Gewijzigd op 22/05/2013 15:35:44 door Marvin H
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:02:18
Quote Anchor link
- Mark - op 22/05/2013 15:32:36:
Waar is het PHP gedeelte dat de E-mail verstuurt? Hier kunnen we niet veel mee helaas.

PS. regel 47 is niet helemaal correct ingevuld. Er wordt nu een email verstuurt naar [email protected] en niet naar [email protected] als je op die link klikt.


bedankt voor de snelle reactie! pas 47 aan

dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
/**
* Author: Luis Zuno
* Email: [email protected]
* URL: http://www.luiszuno.com
* Version: 1.0.0
**/

//vars

$subject = $_POST['subject'];
$to = explode(',', $_POST['to'] );

$from = $_POST['email'];

//data
$msg = "NAME: "  .$_POST['name']    ."<br>\n";
$msg .= "EMAIL: "  .$_POST['email']    ."<br>\n";
$msg .= "WEBSITE: "  .$_POST['web']    ."<br>\n";
$msg .= "COMMENTS: "  .$_POST['comments']    ."<br>\n";

//Headers
$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n";
$headers .= "From: <".$from. ">" ;


//send for each mail
foreach($to as $mail){
   mail($mail, $subject, $msg, $headers);
}


?>
Gewijzigd op 22/05/2013 16:02:48 door ray de graaf
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:06:11
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik dit gewoon direct weggooien, een een goede (laten) bouwen waar je:

- Controleert met if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") [ of je formulier verstuurd is.
- Goede foutafhandeling
- Mailheader injection tegengaan, nu kan iedereen de headers van je mail aanpassen, waradoor er zelf op geautomatiseerde wijze spam vanaf jouw formulier kan worden verstuurd.
- phpMailer of Swiftmailer gebruiken.
- Foutafhandeling geven of de mail succesvol aan de mailserver is afgeleverd. het is geen 100% garantie dat de mail verstuurd is, maar ik raad het zeker aan.
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:06:31
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 22/05/2013 15:35:16:
Wat werkt er niet meer, komt er een foutmelding?

En een ander puntje:
Ik zie dat via dit contactformulier heel makkelijk is om spam te versturen, gezien de geadresseerde in de broncode staat. Je kan nu zo [email protected] aanpassen naar [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ik zou dit aanpassen en het to: veld in een variable vastzetten in de send-mail.php



zou het kunnen dat de oorzaak als volgt is:

het script is misbruikt voor spam mails.. het emailadress staat op een blacklist... de emails komen niet meer aan..??

als je direct een mail stuurt met hotmail ofzo dan werkt het wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:14:16
Quote Anchor link
Tja, dan raad ik aan om het toch eens goed te beveiligen en totaal te herzien.
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:16:39
Quote Anchor link
- Aar - op 22/05/2013 16:14:16:
Tja, dan raad ik aan om het toch eens goed te beveiligen en totaal te herzien.


Ik heb dit script niet gemaakt, ik ga een nieuwe maken. Maar zou het wel kunnen zijn dat de reden dat het niets meer verstuurd is dat hij niet veilig was en daardoor misbruikt is voor spam?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:21:10
Quote Anchor link
Dat zou mogelijk kunnen. Vraag je hostingpartij eens, misschien hebben ze een gedeeltelijke blokkade toegepast?
 
Marvin H

Marvin H

22/05/2013 16:34:13
Quote Anchor link
Het kan ook mogelijk zijn dat er updates zijn uitgevoerd op de server, waardoor mail() of sendmail niet meer werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.