contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

11/05/2018 15:22:34
Quote Anchor link
Beste mensen,

Kan iemand mij helpen, ik ben al dagen bezig om het contactformulier goed te krijgen.
Het formulier wordt vanaf de website netjes verzonden naar de mail maar het ingevulde telefoonnummer komt niet door. Ik zou er graag nog een paar velden aan toe willen voegen maar zit helemaal klem.

Zo komt de mail aan vanaf het contactformulier:

You have been contacted by Hanny Kiesling with regards to , their
additional message is as follows.

"Dit is mijn berichttekst"

You can contact Hanny Kiesling via email, [email protected] or
via phone


Hopelijk kan iemand mij helpen :(

Alvast bedankt.
Hanny Kiesling





Dit is de php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
<?php
if(!$_POST) exit;
// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone   = $_POST['phone'];
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";

//$address = "[email protected]";

$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
//Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You\'ve been contacted by ' . $name . '.';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body = "You have been contacted by $name with regards to $subject, their additional message is as follows." . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content = "\"$comments\"" . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply = "You can contact $name via email, $email or via phone $phone";
$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers = "From: \"$name\" <$email>" . PHP_EOL;
$headers .= "Reply-To: $email" . PHP_EOL;
$headers .= "MIME-Version: 1.0" . PHP_EOL;
$headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8" . PHP_EOL;
$headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable" . PHP_EOL;

if(mail($address, $e_subject, $msg, $headers)) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";
}
else {
    echo 'ERROR!';
}





<
form id="contactform" action="contact.php" name="contactform" method="post">
<
header class="form-header">
<
h3>Contact Form</h3>
<
div class="post-body-form text-center">
<
p>In order to provide better service to you, PetVet Veterinary<br> Clinic
It is working with the appointment system. Please fill in the<br> following form completely.</p>
<
/div>
<
fieldset class="row-fluid appoform">
<
div class="col-md-12">
<
label class="sr-only">Your name</label>
<
input type="text" name="name" id="name" class="form-control" placeholder="Naam *">
<
/div>
<
div class="col-md-12">
<
label class="sr-only">Email address</label>
<
input type="email" name="email" id="email" class="form-control" placeholder="Email *">
<
/div>
<
div class="col-md-12">
<
label class="sr-only">Phone</label>
<
input type="text" name="phone" id="phone" class="form-control" placeholder="Telefoon">
<
/div>    
<
div class="col-md-12">
<
textarea class="form-control" name="comments" id="comments" rows="6" placeholder="Extra notes.."> </textarea>
<
/div>
<
div class="col-md-12">
<
button type="submit" value="SEND" id="submit" class="btn btn-primary btn-block">Send Message</button>
<
/div>
<
/fieldset>
 <
/form>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:35:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2018 15:39:11
Quote Anchor link
Als ik eerlijk mag zeggen vind ik dit script merkwaardig opgebouwd, waarbij ik liever zou zeggen: "Terug naar de tekentafel."

Kijk anders eens naar dit script:
https://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/

Die is veel veiliger, logischer, en beter aan te passen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/05/2018 15:58:04
Quote Anchor link
Los daarvan (enige verouderde/onlogische constructies) zou er eigenlijk geen reden moeten zijn waarom $phone niet opgenomen wordt in het e-mailbericht, behalvewellicht vanwege wordwrap(), zit je toevallig aan de 70 karakters? Je zou met behulp van var_dump() van $_POST eens kunnen kijken of alles goed verstuurd wordt vanuit het formulier om eea uit te sluiten.
Gewijzigd op 11/05/2018 16:55:11 door Thomas van den Heuvel
 
Jan te Pas

Jan te Pas

11/05/2018 17:55:27
Quote Anchor link
$e_reply = "You can contact $name via email, $email or via phone $phone";
Zou je eens kunnen veranderen in
$e_reply = 'You can contact $name via email, '.$email.' or via phone '.$phone;
Is het proberen waard.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

11/05/2018 21:20:21
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties maar ik ben er niet verder mee gekomen :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2018 21:23:01
Quote Anchor link
Ik zie zelf ook geen reden waarom $phone leeg zou zijn? Misschien is deze niet ingevuld?
Zoals Thomas al zei:
Quote:
Je zou met behulp van var_dump() van $_POST eens kunnen kijken of alles goed verstuurd wordt vanuit het formulier om eea uit te sluiten.


Er valt dus genoeg aan te debuggen. maar ik geef toe: Dit huidige contactscript is echt een plakbandconstructie van wat scripts
Gewijzigd op 11/05/2018 21:24:06 door - Ariën -
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

11/05/2018 22:18:15
Quote Anchor link
Bovenin staat "if(!$_POST) exit;". Dus als dit 1 bestand is, dan is het formulier wat je daaronder ziet niet het formulier wat je in moet vullen om hier terecht te komen.

Maar dan mist er ook een "?>" net boven de "<form ...", dus misschien zit ik wel naar wat knip- & plakwerk te kijken ...

In ieder geval: als dit daadwerkelijk 1 bestand is, dan moet je eens kijken in de HTML van het formulier van waaruit je de POST doet. Mogelijk staat daarin geen veld met name="phone" (of is het verkeerd gespeld).
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

11/05/2018 22:22:26
Quote Anchor link
Ik heb het script bij een webtemplate gekregen die ik gekocht heb. Met de html kan ik goed uit de weg maar met php niet.

In HTML staat het er zo in:

<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Phone</label>
<input type="text" name="phone" id="phone" class="form-control" placeholder="Telefoon">
</div>
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

11/05/2018 22:27:08
Quote Anchor link
Maarrr ... staat dat stuk HTML (het formulier) ook onder dat stuk PHP, of zijn dat twee aparte bestanden? Dump in beide gevallen eens alles wat je hebt (1 of 2 bestanden) helemaal compleet. Want dat stuk PHP wat hierboven staat kan zo niet werken. Dan is het net als zoeken met het licht uit ...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/05/2018 02:07:11
Quote Anchor link
Verander deze regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$e_reply
= "You can contact $name via email, $email or via phone $phone";
?>


eens in dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$e_reply
  = 'You can contact ' . $name . ' via:' . PHP_EOL;
$e_reply .= 'email: ' . $email . PHP_EOL;
$e_reply .= 'phone: ' . $phone;
?>
Gewijzigd op 12/05/2018 02:19:23 door Ozzie PHP
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

12/05/2018 11:33:13
Quote Anchor link
Ik heb dit allemaal aangepast en formulier wordt netjes verzonden maar nog steeds met leeg veld voor telefoon en subject.

HTML en php zijn apart geupload.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

12/05/2018 11:42:56
Quote Anchor link
Subject komt niet voor in het contact formulier.

Na wat technische en stylistische aanpassingen wordt het formulier verzonden en komt het aan.

Met een beetje aandacht voor detail en wat nadenken kom je een heel end.
Gewijzigd op 12/05/2018 11:43:53 door Adoptive Solution
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

12/05/2018 14:04:01
Quote Anchor link
Alweer een paar uur bezig geweest om het goed te krijgen, ook heb ik subject toegevoegd in de html en het formulier komt netjes aan maar nog steeds zonder telefoonnummer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2018 14:52:03
Quote Anchor link
Zoals er is gezegd. Staat deze ook in de POST-array die je met print_r kan uitlezen?
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

12/05/2018 15:07:25
Quote Anchor link
Bedoel je dit ? Ik begrijp het niet helemaal:

$name = $_POST['name'];
$email = $_POST['email'];
$phone = $_POST['phone'];
$subject = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify = $_POST['verify'];
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2018 15:29:03
Quote Anchor link
Nee, ik bedoel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

12/05/2018 15:36:46
Quote Anchor link
Nee die staat er niet bij, moet ik die ergens plaatsen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

if(!$_POST) exit;

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone   = $_POST['phone'];
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}



// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";

//$address = "[email protected]";

$address = "[email protected]";


// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."

// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You\'ve been contacted by ' . $name . '.';


// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body = "You have been contacted by $name with regards to $subject, their additional message is as follows." . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content = "\"$comments\"" . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply = "You can contact $name via email, $email or via phone $phone";

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers = "From: $email" . PHP_EOL;
$headers .= "Reply-To: $email" . PHP_EOL;
$headers .= "MIME-Version: 1.0" . PHP_EOL;
$headers .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8" . PHP_EOL;
$headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable" . PHP_EOL;

if(mail($address, $e_subject, $msg, $headers)) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {

    echo 'ERROR!';

}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2018 15:53:29
Quote Anchor link
Ja, lijn 75.
Als alles goed is moet je een PHP-array zien.

Maar ik blijf erbij dat dit geen geweldig script is.
Gewijzigd op 12/05/2018 15:54:53 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

12/05/2018 22:59:48
Quote Anchor link
Ik ben nog uren bezig geweest maar het lukt me nog steeds niet om alle gegevens binnen te krijgen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2018 23:05:11
Quote Anchor link
Ik en de anderen geven graag advies, maar we zouden het waarderen als je er wat mee deed. Met enkel berichten in de trant van 'Het lukt niet!' komen we niet veel verder.
Gewijzigd op 12/05/2018 23:05:30 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/05/2018 14:41:03
Quote Anchor link
Wat we proberen te zeggen is: we kunnen uit het bovenstaande zo gauw niet afleiden wat er fout zou kunnen gaan met het "phone" veld. Daarom is het zaak dat we stap voor stap door het formulier en de verwerking ervan heengaan omdat we om een of andere onbekende reden niet kunnen uitgaan van normale operatie. Dit maakt het voor ons ook (extra) moeilijk omdat het voor ons niet direct duidelijk is waarom dit niet zou werken (of het is iets heel simpels wat we allemaal om een of andere reden hebben gemist :p).

Nu is het zo dat je aan het begin een formulier hebt wat je invult en aan het einde zou er een e-mailbericht uit moeten rollen met een veld wat niet wordt weergegeven. Het is niet handig, te meer omdat met de verzending van e-mail zelf van alles mis kan gaan, om elke keer helemaal aan de finishlijn te constateren dat er onderweg blijkbaar iets mis ging. Wat je dan beter kunt doen is daarvoor een of meer meetpunten installeren (zoals de var_dump) zodat we kunnen constateren of het "phone" veld in eerste instantie correct het e-mailbericht in gaat. Zodat we makkelijk dingen kunnen uitsluiten.

Mogelijk gaat er een proces nog met de code aan de haal, of is de HTML die uiteindelijk wordt uitgespuugd zodanig dat het "phone" veld om een of andere manier niet meer werkt. Mogelijk is er een conflict met andere onderdelen van de site en/of zit er bijvoorbeeld JavaScript in het webtemplate of ander onderdeel wat dit veld onklaar maakt.

Daarom is het zaak om wat (grondige) waarheidsvinding te gaan doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de HTML-broncode die uiteindelijk wordt gegenereerd. Zit er iets vreemds in het formulier of in het HTML-document in zijn geheel? Zonee, ga je naar stap twee: kijk wat de PHP-zijde ontvangt uit het formulier door de inhoud van het formulier ($_POST) weer te geven op het scherm op de hierboven beschreven wijze. Als daar geen "phone" veld tussen zit dan gaat er dus tussen verzenden en ontvangen/verwerken van het formulier iets mis. Maar dat houdt dus ook in dat je op dat moment het e-mail onderdeel volledig buiten beschouwing kunt laten omdat daar het probleem vooralsnog niet zit.

Vervolgens moet de PHP-code gerepareerd worden waarna je de hele flow opnieuw test.

Het makkelijkste is dus gewoon een stapsgewijze aanpak waarbij je bij elke stap controleert wat de "toestand van de data" is zodat je heel snel van grof naar fijn kunt gaan waarbij je inzoomt op de veroorzaker van de fout.
Gewijzigd op 13/05/2018 14:48:46 door Thomas van den Heuvel
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.