contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 15:55:20
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Thomas. Ik ben de hele dag weer aan het zoeken waar het fout gaat en kwam er achter dat vragen over dit probleem steeds in ditzelfde php-script opduikt.

Er zit inderdaad een javascript bij het template, ik had er phone:$("#phone").val() aan toegevoegd maar dat hielp niet. Ondertussen zit ik steeds tutorials te volgen op youtube maar die zijn zo verschillend. Het valt me niet mee als php-leek.
Dit is het javascript.

jQuery(document).ready(function(){$("#contactform").submit(function(){var e=$(this).attr("action");return $("#message").slideUp(750,function(){$("#message").hide(),$("#submit").after('<img src="images/loading.gif" class="loader" />').attr("disabled","disabled"),$.post(e,{name:$("#name").val(),email:$("#email").val(),comments:$("#comments").val(),verify:$("#verify").val()},function(e){document.getElementById("message").innerHTML=e,$("#message").slideDown("slow"),$("#contactform img.loader").fadeOut("slow",function(){$(this).remove()}),$("#submit").removeAttr("disabled"),null!=e.match("success")&&$("#contactform").slideUp("slow")})}),!1})});
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:46:14
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/05/2018 16:10:55
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.

Wel even deze regel aanpassen :

$address = "[email protected]";

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php

if (!$_POST) {
    header('Location: .');
    exit();
}

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone    = ( $_POST['phone'] <> '' ? $_POST['phone'] : 'n/a' );
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";


$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You have been contacted by "' . $name . '"';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body     = 'You have been contacted by "' . $name . '" with regards to "' . $subject . '".' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content  = 'Their additional message is as follows : ' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content .= '"' . $comments . '"' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply    = 'You can contact "' . $name . '" via email : ' . $email . ' or via phone : ' . $phone;

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers  = 'From: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'Reply-To: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-type: text/plain; charset=utf-8' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-Transfer-Encoding: quoted-printable' . PHP_EOL;

// show what is sent
echo '$address = ' . $address . '<br />
$e_subject     = '
. $e_subject . '<br />
$msg           = '
. $msg . '<br />
$headers       = '
. $headers;
//exit();

if( mail( $address, $e_subject, $msg, $headers ) ) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {
    echo 'ERROR!';
}
?>
Gewijzigd op 13/05/2018 16:13:28 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2018 16:11:03
Quote Anchor link
Met zo'n brei aan spaghetti-code zou ik er ook niet uitkomen ;-)

Ik heb het even ontrafeld voor je.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
jQuery(document).ready(function() {
    $("#contactform").submit(function() {
        var e = $(this).attr("action");
        return $("#message").slideUp(750, function() {
            $("#message").hide(), $("#submit").after('<img src="images/loading.gif" class="loader" />').attr("disabled", "disabled"), $.post(e, {
                name: $("#name").val(),
                email: $("#email").val(),
                comments: $("#comments").val(),
                verify: $("#verify").val()
            }, function(e) {
                document.getElementById("message").innerHTML = e, $("#message").slideDown("slow"), $("#contactform img.loader").fadeOut("slow", function() {
                    $(this).remove()
                }), $("#submit").removeAttr("disabled"), null != e.match("success") && $("#contactform").slideUp("slow")
            })
        }), !1
    })
});
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 16:16:11
Quote Anchor link
Oei dat is beter leesbaar :) Heb ik het goed gezien moet er dan toch phone: $("#phone").val(),
bij moet komen ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2018 16:20:46
Quote Anchor link
Ja, dat klopt inderdaad.

Maar je kan ook alle velden van je formulier in één keer meenemen met:
$.post(e, $("#contactform").serialize() );

Uitleg over de $.post functie van jQuery vind je op: https://api.jquery.com/jquery.post/
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 16:33:17
Quote Anchor link
Vriendelijk bedankt, ik ga ermee aan de slag :)

Toevoeging op 13/05/2018 22:56:44:

Bedankt voor het aangepaste script Adoptive Solution. Ik heb het emailadres aangepast en ik heb de javascript aangepast.

Helaas komt de mail zo binnen:

You have been contacted by "Hanny Kiesling" with regards to "".

Their additional message is as follows :

" dit is mijn ingevulde tekst."

You can contact "Hanny Kiesling" via email : [email protected]
or via phone : n/a



Ook komt er extra tekst op de website bij de verzendmelding:

$address = [email protected]
$e_subject = You have been contacted by "Hanny Kiesling"
$msg = You have been contacted by "Hanny Kiesling" with regards to "". Their additional message is as follows : " dit is mijn ingevulde tekst." You can contact "Hanny Kiesling" via email : [email protected] or via phone : n/a
$headers = From: "Hanny Kiesling" Reply-To: "Hanny Kiesling" MIME-Version: 1.0 Content-type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Email Sent Successfully.
Thank you Hanny Kiesling, your message has been submitted to us.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 09:26:23
Quote Anchor link
Klinkt als niet uitgevoerde PHP doordat je mogelijk een PHP-tag mist of de code niet in een .php-bestand hebt staan.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/05/2018 09:43:58
Quote Anchor link
Als je regels 70-75 weghaalt is het "probleem" opgelost.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

14/05/2018 09:45:31
Quote Anchor link
Ik heb de code opnieuw geupload in php en bij het invullen van het formulier krijg ik nu de melding
Attention! Please enter your message.


Toevoeging op 14/05/2018 09:46:29:

Okee adoptive solution ga ik doen.

Toevoeging op 14/05/2018 09:56:03:

Ik heb de regels weggehaald en het script opnieuw geupload en als ik het nu helemaal invul krijg ik de melding:
Attention! Please enter your message.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 10:27:45
Quote Anchor link
Dan is er iets met het comentaar-veld.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

14/05/2018 22:31:32
Quote Anchor link
Zit het probleem misschien dan tussen content en comments ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 22:35:56
Quote Anchor link
Zoals al eerder gezegd is: Kijk eens met print_r() naar je POST-waardes. Dit als altijd een goede leidraad.
Gewijzigd op 14/05/2018 22:36:18 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 10:02:25
Quote Anchor link
Ik heb print_r() toegepast en krijg de volgende melding als ik het formulier wil verzenden:

Array ( [name] => Hanny Kiesling => [email protected] [phone] => 657105239 )
Gewijzigd op 15/05/2018 10:34:23 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 10:35:28
Quote Anchor link
Dan zijn dit de enige twee velden die verstuurd zijn.
Kan je jouw relevante code laten zien?
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 10:49:56
Quote Anchor link
Dit is de php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

if (!$_POST) {
    header('Location: .');
    exit();
}

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone    = ( $_POST['phone'] <> '' ? $_POST['phone'] : 'n/a' );
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";


$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You have been contacted by "' . $name . '"';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body     = 'You have been contacted by "' . $name . '" with regards to "' . $subject . '".' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content  = 'Their additional message is as follows : ' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content .= '"' . $comments . '"' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply    = 'You can contact "' . $name . '" via email : ' . $email . ' or via phone : ' . $phone;

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers  = 'From: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'Reply-To: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-type: text/plain; charset=utf-8' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-Transfer-Encoding: quoted-printable' . PHP_EOL;


if( mail( $address, $e_subject, $msg, $headers ) ) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {
    echo 'ERROR!';
}
?>


-------------------------------------------------------------------------------------------
En dit is de html:

<div id="message"></div>

<form id="contactform" action="contact.php" name="contactform" method="post">
<header class="form-header">
<h3>Contact Form</h3>
</header>
<div class="post-body-form text-center">
<p>In order to provide better service to you please fill in the<br> following form completely.</p>
</div>
<fieldset class="row-fluid appoform">
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Your name</label>
<input type="text" name="name" id="name" class="form-control" placeholder="Naam *"></div>
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Email address</label>
<input type="email" name="email" id="email" class="form-control" placeholder="Email *"></div>
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Phone number</label>
<input type="text" name="phone" id="phone" class="form-control" placeholder="Telefoon"></div> <div class="col-md-12">
<textarea class="form-control" name="comments" id="comments" rows="6" placeholder="tekst"> </textarea></div>
<div class="col-md-12">
<button type="submit" value="SEND" id="submit" class="btn btn-primary btn-block">Send Message</button>
</div>
</fieldset>
</form>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:02:03
Quote Anchor link
Dan heb je denk ik gewoon niks ingevuld.

Overigens hebben we ook code-tags voor in het forum. Dat maakt de boel beter leesbaarder.

Maar ik blijf erbij dat dit script niet echt veilig en handig in gebruik is:
- Waarom zou je je script bij een validatiemelding moeten stoppen met exit of die(). Nog mooier zou het zijn om de melding bij je formulier te tonen.
- Je controle op een mailadres ondersteunt bijv. geen [email protected], en kan veel simpeler met filter_var() in PHP.
- Geen controle bij de headers, header-injection is mogelijk en dus gevoelig om te worden misbruikt voor spammers!! Gevaar voor je hosting die hun mailserver op een blacklist kunnen zien gaan. Mails van hun andere klanten kunnen daardoor in de spam-box belanden.
- Verkeerd gebruik van de From header. Deze is altijd vast, en vaak een mailadres binnen je domein.
- Controle op get_magic_quotes_gpc() is echt niet meer nodig, tenzij je een PHP van 7 jaar oud draait ofzo.

Aan het begin van dit topic heb ik een beter alternatief geplaatst, waar je beter naar kan kijken. Want als je dit huidige script zou moeten oplappen, dan kan je net zo goed opnieuw kunnen beginnen.
Gewijzigd op 15/05/2018 11:08:15 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 11:13:52
Quote Anchor link
Okee, dat klinkt niet echt goed dan moet ik een nieuw formulier zien te maken.
Heel erg bedankt voor de medewerking.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:18:11
Quote Anchor link
Het formulier is niet zozeer het probleem, maar de afhandeling.
Aan het begin van dit topic heb ik een veiliger alternatief geplaatst.

Edit: Ik zou het formulier dan wel niet in je echo plaatsen, omdat dat best onhandig werkt. Misschien moet ik dit script eens een keer gaan 'forken' tot een beter script.
Gewijzigd op 15/05/2018 11:24:41 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 11:45:57
Quote Anchor link
Ik heb het formulier aan het begin van de topic nog proberen aan te passen maar dat lukte niet helaas.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:47:52
Quote Anchor link
Dat kan, dan gaat er vermoedelijk *iets* mis.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.