contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 15:55:20
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Thomas. Ik ben de hele dag weer aan het zoeken waar het fout gaat en kwam er achter dat vragen over dit probleem steeds in ditzelfde php-script opduikt.

Er zit inderdaad een javascript bij het template, ik had er phone:$("#phone").val() aan toegevoegd maar dat hielp niet. Ondertussen zit ik steeds tutorials te volgen op youtube maar die zijn zo verschillend. Het valt me niet mee als php-leek.
Dit is het javascript.

jQuery(document).ready(function(){$("#contactform").submit(function(){var e=$(this).attr("action");return $("#message").slideUp(750,function(){$("#message").hide(),$("#submit").after('<img src="images/loading.gif" class="loader" />').attr("disabled","disabled"),$.post(e,{name:$("#name").val(),email:$("#email").val(),comments:$("#comments").val(),verify:$("#verify").val()},function(e){document.getElementById("message").innerHTML=e,$("#message").slideDown("slow"),$("#contactform img.loader").fadeOut("slow",function(){$(this).remove()}),$("#submit").removeAttr("disabled"),null!=e.match("success")&&$("#contactform").slideUp("slow")})}),!1})});
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:29:15
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/05/2018 16:10:55
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.

Wel even deze regel aanpassen :

$address = "[email protected]";

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php

if (!$_POST) {
    header('Location: .');
    exit();
}

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone    = ( $_POST['phone'] <> '' ? $_POST['phone'] : 'n/a' );
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";


$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You have been contacted by "' . $name . '"';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body     = 'You have been contacted by "' . $name . '" with regards to "' . $subject . '".' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content  = 'Their additional message is as follows : ' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content .= '"' . $comments . '"' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply    = 'You can contact "' . $name . '" via email : ' . $email . ' or via phone : ' . $phone;

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers  = 'From: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'Reply-To: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-type: text/plain; charset=utf-8' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-Transfer-Encoding: quoted-printable' . PHP_EOL;

// show what is sent
echo '$address = ' . $address . '<br />
$e_subject     = '
. $e_subject . '<br />
$msg           = '
. $msg . '<br />
$headers       = '
. $headers;
//exit();

if( mail( $address, $e_subject, $msg, $headers ) ) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {
    echo 'ERROR!';
}
?>
Gewijzigd op 13/05/2018 16:13:28 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2018 16:11:03
Quote Anchor link
Met zo'n brei aan spaghetti-code zou ik er ook niet uitkomen ;-)

Ik heb het even ontrafeld voor je.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
jQuery(document).ready(function() {
    $("#contactform").submit(function() {
        var e = $(this).attr("action");
        return $("#message").slideUp(750, function() {
            $("#message").hide(), $("#submit").after('<img src="images/loading.gif" class="loader" />').attr("disabled", "disabled"), $.post(e, {
                name: $("#name").val(),
                email: $("#email").val(),
                comments: $("#comments").val(),
                verify: $("#verify").val()
            }, function(e) {
                document.getElementById("message").innerHTML = e, $("#message").slideDown("slow"), $("#contactform img.loader").fadeOut("slow", function() {
                    $(this).remove()
                }), $("#submit").removeAttr("disabled"), null != e.match("success") && $("#contactform").slideUp("slow")
            })
        }), !1
    })
});
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 16:16:11
Quote Anchor link
Oei dat is beter leesbaar :) Heb ik het goed gezien moet er dan toch phone: $("#phone").val(),
bij moet komen ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2018 16:20:46
Quote Anchor link
Ja, dat klopt inderdaad.

Maar je kan ook alle velden van je formulier in één keer meenemen met:
$.post(e, $("#contactform").serialize() );

Uitleg over de $.post functie van jQuery vind je op: https://api.jquery.com/jquery.post/
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 16:33:17
Quote Anchor link
Vriendelijk bedankt, ik ga ermee aan de slag :)

Toevoeging op 13/05/2018 22:56:44:

Bedankt voor het aangepaste script Adoptive Solution. Ik heb het emailadres aangepast en ik heb de javascript aangepast.

Helaas komt de mail zo binnen:

You have been contacted by "Hanny Kiesling" with regards to "".

Their additional message is as follows :

" dit is mijn ingevulde tekst."

You can contact "Hanny Kiesling" via email : [email protected]
or via phone : n/a



Ook komt er extra tekst op de website bij de verzendmelding:

$address = [email protected]
$e_subject = You have been contacted by "Hanny Kiesling"
$msg = You have been contacted by "Hanny Kiesling" with regards to "". Their additional message is as follows : " dit is mijn ingevulde tekst." You can contact "Hanny Kiesling" via email : [email protected] or via phone : n/a
$headers = From: "Hanny Kiesling" Reply-To: "Hanny Kiesling" MIME-Version: 1.0 Content-type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Email Sent Successfully.
Thank you Hanny Kiesling, your message has been submitted to us.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 09:26:23
Quote Anchor link
Klinkt als niet uitgevoerde PHP doordat je mogelijk een PHP-tag mist of de code niet in een .php-bestand hebt staan.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/05/2018 09:43:58
Quote Anchor link
Als je regels 70-75 weghaalt is het "probleem" opgelost.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

14/05/2018 09:45:31
Quote Anchor link
Ik heb de code opnieuw geupload in php en bij het invullen van het formulier krijg ik nu de melding
Attention! Please enter your message.


Toevoeging op 14/05/2018 09:46:29:

Okee adoptive solution ga ik doen.

Toevoeging op 14/05/2018 09:56:03:

Ik heb de regels weggehaald en het script opnieuw geupload en als ik het nu helemaal invul krijg ik de melding:
Attention! Please enter your message.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 10:27:45
Quote Anchor link
Dan is er iets met het comentaar-veld.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

14/05/2018 22:31:32
Quote Anchor link
Zit het probleem misschien dan tussen content en comments ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 22:35:56
Quote Anchor link
Zoals al eerder gezegd is: Kijk eens met print_r() naar je POST-waardes. Dit als altijd een goede leidraad.
Gewijzigd op 14/05/2018 22:36:18 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 10:02:25
Quote Anchor link
Ik heb print_r() toegepast en krijg de volgende melding als ik het formulier wil verzenden:

Array ( [name] => Hanny Kiesling => [email protected] [phone] => 657105239 )
Gewijzigd op 15/05/2018 10:34:23 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 10:35:28
Quote Anchor link
Dan zijn dit de enige twee velden die verstuurd zijn.
Kan je jouw relevante code laten zien?
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 10:49:56
Quote Anchor link
Dit is de php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

if (!$_POST) {
    header('Location: .');
    exit();
}

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone    = ( $_POST['phone'] <> '' ? $_POST['phone'] : 'n/a' );
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";


$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You have been contacted by "' . $name . '"';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body     = 'You have been contacted by "' . $name . '" with regards to "' . $subject . '".' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content  = 'Their additional message is as follows : ' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content .= '"' . $comments . '"' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply    = 'You can contact "' . $name . '" via email : ' . $email . ' or via phone : ' . $phone;

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers  = 'From: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'Reply-To: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-type: text/plain; charset=utf-8' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-Transfer-Encoding: quoted-printable' . PHP_EOL;


if( mail( $address, $e_subject, $msg, $headers ) ) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {
    echo 'ERROR!';
}
?>


-------------------------------------------------------------------------------------------
En dit is de html:

<div id="message"></div>

<form id="contactform" action="contact.php" name="contactform" method="post">
<header class="form-header">
<h3>Contact Form</h3>
</header>
<div class="post-body-form text-center">
<p>In order to provide better service to you please fill in the<br> following form completely.</p>
</div>
<fieldset class="row-fluid appoform">
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Your name</label>
<input type="text" name="name" id="name" class="form-control" placeholder="Naam *"></div>
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Email address</label>
<input type="email" name="email" id="email" class="form-control" placeholder="Email *"></div>
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Phone number</label>
<input type="text" name="phone" id="phone" class="form-control" placeholder="Telefoon"></div> <div class="col-md-12">
<textarea class="form-control" name="comments" id="comments" rows="6" placeholder="tekst"> </textarea></div>
<div class="col-md-12">
<button type="submit" value="SEND" id="submit" class="btn btn-primary btn-block">Send Message</button>
</div>
</fieldset>
</form>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:02:03
Quote Anchor link
Dan heb je denk ik gewoon niks ingevuld.

Overigens hebben we ook code-tags voor in het forum. Dat maakt de boel beter leesbaarder.

Maar ik blijf erbij dat dit script niet echt veilig en handig in gebruik is:
- Waarom zou je je script bij een validatiemelding moeten stoppen met exit of die(). Nog mooier zou het zijn om de melding bij je formulier te tonen.
- Je controle op een mailadres ondersteunt bijv. geen [email protected], en kan veel simpeler met filter_var() in PHP.
- Geen controle bij de headers, header-injection is mogelijk en dus gevoelig om te worden misbruikt voor spammers!! Gevaar voor je hosting die hun mailserver op een blacklist kunnen zien gaan. Mails van hun andere klanten kunnen daardoor in de spam-box belanden.
- Verkeerd gebruik van de From header. Deze is altijd vast, en vaak een mailadres binnen je domein.
- Controle op get_magic_quotes_gpc() is echt niet meer nodig, tenzij je een PHP van 7 jaar oud draait ofzo.

Aan het begin van dit topic heb ik een beter alternatief geplaatst, waar je beter naar kan kijken. Want als je dit huidige script zou moeten oplappen, dan kan je net zo goed opnieuw kunnen beginnen.
Gewijzigd op 15/05/2018 11:08:15 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 11:13:52
Quote Anchor link
Okee, dat klinkt niet echt goed dan moet ik een nieuw formulier zien te maken.
Heel erg bedankt voor de medewerking.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:18:11
Quote Anchor link
Het formulier is niet zozeer het probleem, maar de afhandeling.
Aan het begin van dit topic heb ik een veiliger alternatief geplaatst.

Edit: Ik zou het formulier dan wel niet in je echo plaatsen, omdat dat best onhandig werkt. Misschien moet ik dit script eens een keer gaan 'forken' tot een beter script.
Gewijzigd op 15/05/2018 11:24:41 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 11:45:57
Quote Anchor link
Ik heb het formulier aan het begin van de topic nog proberen aan te passen maar dat lukte niet helaas.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:47:52
Quote Anchor link
Dat kan, dan gaat er vermoedelijk *iets* mis.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.