contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 15:55:20
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Thomas. Ik ben de hele dag weer aan het zoeken waar het fout gaat en kwam er achter dat vragen over dit probleem steeds in ditzelfde php-script opduikt.

Er zit inderdaad een javascript bij het template, ik had er phone:$("#phone").val() aan toegevoegd maar dat hielp niet. Ondertussen zit ik steeds tutorials te volgen op youtube maar die zijn zo verschillend. Het valt me niet mee als php-leek.
Dit is het javascript.

jQuery(document).ready(function(){$("#contactform").submit(function(){var e=$(this).attr("action");return $("#message").slideUp(750,function(){$("#message").hide(),$("#submit").after('<img src="images/loading.gif" class="loader" />').attr("disabled","disabled"),$.post(e,{name:$("#name").val(),email:$("#email").val(),comments:$("#comments").val(),verify:$("#verify").val()},function(e){document.getElementById("message").innerHTML=e,$("#message").slideDown("slow"),$("#contactform img.loader").fadeOut("slow",function(){$(this).remove()}),$("#submit").removeAttr("disabled"),null!=e.match("success")&&$("#contactform").slideUp("slow")})}),!1})});
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:27:46
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/05/2018 16:10:55
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.

Wel even deze regel aanpassen :

$address = "[email protected]";

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php

if (!$_POST) {
    header('Location: .');
    exit();
}

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone    = ( $_POST['phone'] <> '' ? $_POST['phone'] : 'n/a' );
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";


$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You have been contacted by "' . $name . '"';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body     = 'You have been contacted by "' . $name . '" with regards to "' . $subject . '".' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content  = 'Their additional message is as follows : ' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content .= '"' . $comments . '"' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply    = 'You can contact "' . $name . '" via email : ' . $email . ' or via phone : ' . $phone;

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers  = 'From: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'Reply-To: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-type: text/plain; charset=utf-8' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-Transfer-Encoding: quoted-printable' . PHP_EOL;

// show what is sent
echo '$address = ' . $address . '<br />
$e_subject     = '
. $e_subject . '<br />
$msg           = '
. $msg . '<br />
$headers       = '
. $headers;
//exit();

if( mail( $address, $e_subject, $msg, $headers ) ) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {
    echo 'ERROR!';
}
?>
Gewijzigd op 13/05/2018 16:13:28 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2018 16:11:03
Quote Anchor link
Met zo'n brei aan spaghetti-code zou ik er ook niet uitkomen ;-)

Ik heb het even ontrafeld voor je.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
jQuery(document).ready(function() {
    $("#contactform").submit(function() {
        var e = $(this).attr("action");
        return $("#message").slideUp(750, function() {
            $("#message").hide(), $("#submit").after('<img src="images/loading.gif" class="loader" />').attr("disabled", "disabled"), $.post(e, {
                name: $("#name").val(),
                email: $("#email").val(),
                comments: $("#comments").val(),
                verify: $("#verify").val()
            }, function(e) {
                document.getElementById("message").innerHTML = e, $("#message").slideDown("slow"), $("#contactform img.loader").fadeOut("slow", function() {
                    $(this).remove()
                }), $("#submit").removeAttr("disabled"), null != e.match("success") && $("#contactform").slideUp("slow")
            })
        }), !1
    })
});
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 16:16:11
Quote Anchor link
Oei dat is beter leesbaar :) Heb ik het goed gezien moet er dan toch phone: $("#phone").val(),
bij moet komen ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2018 16:20:46
Quote Anchor link
Ja, dat klopt inderdaad.

Maar je kan ook alle velden van je formulier in één keer meenemen met:
$.post(e, $("#contactform").serialize() );

Uitleg over de $.post functie van jQuery vind je op: https://api.jquery.com/jquery.post/
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

13/05/2018 16:33:17
Quote Anchor link
Vriendelijk bedankt, ik ga ermee aan de slag :)

Toevoeging op 13/05/2018 22:56:44:

Bedankt voor het aangepaste script Adoptive Solution. Ik heb het emailadres aangepast en ik heb de javascript aangepast.

Helaas komt de mail zo binnen:

You have been contacted by "Hanny Kiesling" with regards to "".

Their additional message is as follows :

" dit is mijn ingevulde tekst."

You can contact "Hanny Kiesling" via email : [email protected]
or via phone : n/a



Ook komt er extra tekst op de website bij de verzendmelding:

$address = [email protected]
$e_subject = You have been contacted by "Hanny Kiesling"
$msg = You have been contacted by "Hanny Kiesling" with regards to "". Their additional message is as follows : " dit is mijn ingevulde tekst." You can contact "Hanny Kiesling" via email : [email protected] or via phone : n/a
$headers = From: "Hanny Kiesling" Reply-To: "Hanny Kiesling" MIME-Version: 1.0 Content-type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Email Sent Successfully.
Thank you Hanny Kiesling, your message has been submitted to us.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 09:26:23
Quote Anchor link
Klinkt als niet uitgevoerde PHP doordat je mogelijk een PHP-tag mist of de code niet in een .php-bestand hebt staan.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/05/2018 09:43:58
Quote Anchor link
Als je regels 70-75 weghaalt is het "probleem" opgelost.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

14/05/2018 09:45:31
Quote Anchor link
Ik heb de code opnieuw geupload in php en bij het invullen van het formulier krijg ik nu de melding
Attention! Please enter your message.


Toevoeging op 14/05/2018 09:46:29:

Okee adoptive solution ga ik doen.

Toevoeging op 14/05/2018 09:56:03:

Ik heb de regels weggehaald en het script opnieuw geupload en als ik het nu helemaal invul krijg ik de melding:
Attention! Please enter your message.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 10:27:45
Quote Anchor link
Dan is er iets met het comentaar-veld.
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

14/05/2018 22:31:32
Quote Anchor link
Zit het probleem misschien dan tussen content en comments ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2018 22:35:56
Quote Anchor link
Zoals al eerder gezegd is: Kijk eens met print_r() naar je POST-waardes. Dit als altijd een goede leidraad.
Gewijzigd op 14/05/2018 22:36:18 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 10:02:25
Quote Anchor link
Ik heb print_r() toegepast en krijg de volgende melding als ik het formulier wil verzenden:

Array ( [name] => Hanny Kiesling => [email protected] [phone] => 657105239 )
Gewijzigd op 15/05/2018 10:34:23 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 10:35:28
Quote Anchor link
Dan zijn dit de enige twee velden die verstuurd zijn.
Kan je jouw relevante code laten zien?
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 10:49:56
Quote Anchor link
Dit is de php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

if (!$_POST) {
    header('Location: .');
    exit();
}

// Email address verification, do not edit.
function isEmail($email) {
    return(preg_match("/^[-_.[:alnum:]]+@((([[:alnum:]]|[[:alnum:]][[:alnum:]-]*[[:alnum:]])\.)+(ad|ae|aero|af|ag|ai|al|am|an|ao|aq|ar|arpa|as|at|au|aw|az|ba|bb|bd|be|bf|bg|bh|bi|biz|bj|bm|bn|bo|br|bs|bt|bv|bw|by|bz|ca|cc|cd|cf|cg|ch|ci|ck|cl|cm|cn|co|com|coop|cr|cs|cu|cv|cx|cy|cz|de|dj|dk|dm|do|dz|ec|edu|ee|eg|eh|er|es|et|eu|fi|fj|fk|fm|fo|fr|ga|gb|gd|ge|gf|gh|gi|gl|gm|gn|gov|gp|gq|gr|gs|gt|gu|gw|gy|hk|hm|hn|hr|ht|hu|id|ie|il|in|info|int|io|iq|ir|is|it|jm|jo|jp|ke|kg|kh|ki|km|kn|kp|kr|kw|ky|kz|la|lb|lc|li|lk|lr|ls|lt|lu|lv|ly|ma|mc|md|me|mg|mh|mil|mk|ml|mm|mn|mo|mp|mq|mr|ms|mt|mu|museum|mv|mw|mx|my|mz|na|name|nc|ne|net|nf|ng|ni|nl|no|np|nr|nt|nu|nz|om|org|pa|pe|pf|pg|ph|pk|pl|pm|pn|pr|pro|ps|pt|pw|py|qa|re|ro|ru|rw|sa|sb|sc|sd|se|sg|sh|si|sj|sk|sl|sm|sn|so|sr|st|su|sv|sy|sz|tc|td|tf|tg|th|tj|tk|tm|tn|to|tp|tr|tt|tv|tw|tz|ua|ug|uk|um|us|uy|uz|va|vc|ve|vg|vi|vn|vu|wf|ws|ye|yt|yu|za|zm|zw)$|(([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5])\.){3}([0-9][0-9]?|[0-1][0-9][0-9]|[2][0-4][0-9]|[2][5][0-5]))$/i",$email));
}


if (!defined("PHP_EOL")) define("PHP_EOL", "\r\n");

$name     = $_POST['name'];
$email    = $_POST['email'];
$phone    = ( $_POST['phone'] <> '' ? $_POST['phone'] : 'n/a' );
$subject  = $_POST['subject'];
$comments = $_POST['comments'];
$verify   = $_POST['verify'];

if(trim($name) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! You must enter your name.</div>';
    exit();
}
else if(trim($email) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter a valid email address.</div>';
    exit();
}
else if(!isEmail($email)) {
    echo '<div class="error_message">Attention! You have enter an invalid e-mail address, try again.</div>';
    exit();
}


if(trim($comments) == '') {
    echo '<div class="error_message">Attention! Please enter your message.</div>';
    exit();
}


if(get_magic_quotes_gpc()) {
    $comments = stripslashes($comments);
}


// Configuration option.
// Enter the email address that you want to emails to be sent to.
// Example $address = "[email protected]";


$address = "[email protected]";

// Configuration option.
// i.e. The standard subject will appear as, "You've been contacted by John Doe."
// Example, $e_subject = '$name . ' has contacted you via Your Website.';


$e_subject = 'You have been contacted by "' . $name . '"';

// Configuration option.
// You can change this if you feel that you need to.
// Developers, you may wish to add more fields to the form, in which case you must be sure to add them here.


$e_body     = 'You have been contacted by "' . $name . '" with regards to "' . $subject . '".' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content  = 'Their additional message is as follows : ' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_content .= '"' . $comments . '"' . PHP_EOL . PHP_EOL;
$e_reply    = 'You can contact "' . $name . '" via email : ' . $email . ' or via phone : ' . $phone;

$msg = wordwrap( $e_body . $e_content . $e_reply, 70 );

$headers  = 'From: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'Reply-To: "' . $name . '" <' . $email . '>'. PHP_EOL;
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-type: text/plain; charset=utf-8' . PHP_EOL;
$headers .= 'Content-Transfer-Encoding: quoted-printable' . PHP_EOL;


if( mail( $address, $e_subject, $msg, $headers ) ) {

    // Email has sent successfully, echo a success page.

    echo "<fieldset>";
    echo "<div id='success_page'>";
    echo "<h1>Email Sent Successfully.</h1>";
    echo "<p>Thank you <strong>$name</strong>, your message has been submitted to us.</p>";
    echo "</div>";
    echo "</fieldset>";

}
else {
    echo 'ERROR!';
}
?>


-------------------------------------------------------------------------------------------
En dit is de html:

<div id="message"></div>

<form id="contactform" action="contact.php" name="contactform" method="post">
<header class="form-header">
<h3>Contact Form</h3>
</header>
<div class="post-body-form text-center">
<p>In order to provide better service to you please fill in the<br> following form completely.</p>
</div>
<fieldset class="row-fluid appoform">
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Your name</label>
<input type="text" name="name" id="name" class="form-control" placeholder="Naam *"></div>
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Email address</label>
<input type="email" name="email" id="email" class="form-control" placeholder="Email *"></div>
<div class="col-md-12">
<label class="sr-only">Phone number</label>
<input type="text" name="phone" id="phone" class="form-control" placeholder="Telefoon"></div> <div class="col-md-12">
<textarea class="form-control" name="comments" id="comments" rows="6" placeholder="tekst"> </textarea></div>
<div class="col-md-12">
<button type="submit" value="SEND" id="submit" class="btn btn-primary btn-block">Send Message</button>
</div>
</fieldset>
</form>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:02:03
Quote Anchor link
Dan heb je denk ik gewoon niks ingevuld.

Overigens hebben we ook code-tags voor in het forum. Dat maakt de boel beter leesbaarder.

Maar ik blijf erbij dat dit script niet echt veilig en handig in gebruik is:
- Waarom zou je je script bij een validatiemelding moeten stoppen met exit of die(). Nog mooier zou het zijn om de melding bij je formulier te tonen.
- Je controle op een mailadres ondersteunt bijv. geen [email protected], en kan veel simpeler met filter_var() in PHP.
- Geen controle bij de headers, header-injection is mogelijk en dus gevoelig om te worden misbruikt voor spammers!! Gevaar voor je hosting die hun mailserver op een blacklist kunnen zien gaan. Mails van hun andere klanten kunnen daardoor in de spam-box belanden.
- Verkeerd gebruik van de From header. Deze is altijd vast, en vaak een mailadres binnen je domein.
- Controle op get_magic_quotes_gpc() is echt niet meer nodig, tenzij je een PHP van 7 jaar oud draait ofzo.

Aan het begin van dit topic heb ik een beter alternatief geplaatst, waar je beter naar kan kijken. Want als je dit huidige script zou moeten oplappen, dan kan je net zo goed opnieuw kunnen beginnen.
Gewijzigd op 15/05/2018 11:08:15 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 11:13:52
Quote Anchor link
Okee, dat klinkt niet echt goed dan moet ik een nieuw formulier zien te maken.
Heel erg bedankt voor de medewerking.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:18:11
Quote Anchor link
Het formulier is niet zozeer het probleem, maar de afhandeling.
Aan het begin van dit topic heb ik een veiliger alternatief geplaatst.

Edit: Ik zou het formulier dan wel niet in je echo plaatsen, omdat dat best onhandig werkt. Misschien moet ik dit script eens een keer gaan 'forken' tot een beter script.
Gewijzigd op 15/05/2018 11:24:41 door - Ariën -
 
Hanny Kiesling

Hanny Kiesling

15/05/2018 11:45:57
Quote Anchor link
Ik heb het formulier aan het begin van de topic nog proberen aan te passen maar dat lukte niet helaas.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2018 11:47:52
Quote Anchor link
Dat kan, dan gaat er vermoedelijk *iets* mis.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.