contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »
Jack maessen

jack maessen

31/01/2010 23:28:00
Quote Anchor link
hallo,

ik heb een contactformulier gedownload en krijg de volgende errors:


Deprecated: Function ereg() is deprecated in C:\wamp\www\contact.php on line 6

Notice: Undefined variable: sub in C:\wamp\www\contact.php on line 21

Notice: Undefined variable: uwemail in C:\wamp\www\contact.php on line 22
Uw bericht is succesvol verzonden
Er zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.
Ga terug


kan iemaqnd me helpen wat hier fout aan is en hoe ik dat kan verhelpen? Ik heb zelf niet zoveel verstand van php...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
if(!empty($_POST['Submit']))
{

if(strlen($_POST['name']) == 0)
    {
$error_msg ="- Voer astublieft uw naam in!<br>"; }
if(!ereg("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[*@([a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$", $_POST['uwemail']))
    {
$error_msg .="- Voer astublieft een geldig email adres in!<br>"; }
if(strlen($_POST['field']) ==0)
    {
$error_msg .="- Geen bericht ingevuld!<br>"; }
    
if(!empty($error_msg))
    {

    //Een van de velden werd niet goed ingevuld
    echo "<b>Contact webmaster kon niet worden uitgevoerd door volgende redenen:</b><br><br>";
    echo $error_msg;
    echo "<br>Klik alstublieft op <a href=javascript:history.back(1)>Ga terug</a> en vul alle velden in.<br><br>";
    }

else
    {
    $recipient = "[email protected]"; //Het email adres van de persoon die vragen moet ontvangen.
    $subject = $sub; //Subject van de mail.
    $header = "From: " . $uwemail . "\n";
    $mail_body = "Contact script werd op " . date("d-m-Y") . " om " . date("H:i") . " uur uitgevoerd.\n";
    $mail_body .= "De volgende persoon vulde het contact formulier in:\n\n";
    $mail_body .= "Naam: " . $_POST['name'] . "\n";
    $mail_body .= "E-mailadres: " . $_POST['uwemail'] . "\n\n";
    $mail_body .= "Bericht:\n";
    $mail_body .= $_POST['field'];
    $mail_body .= "\n\n -- Einde van het contact bericht --";
    mail($recipient, $subject, $mail_body, $header);
    echo "<b>Uw bericht is succesvol verzonden</b><br>Er zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.</b><br>";
    echo "<a class=\"main\" href='javascript:history.back(1)'>Ga terug</a>";
    }
}

else
{
?>


<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST" name="contact">
  <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
      <td><br>
        <table width="40%" height="250" border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0">
          <tr>
            <td height="2">&nbsp;</td>
            <td height="2"><font size="1"><strong>(Velden met een * zijn verplicht)</strong></font></td>
            <td height="2">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td height="2">Naam : </td>
            <td height="2" colspan="2"> <input type="text" name="name" size="40">
              <font size="2">* </font></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height="2">Email adres :</td>
            <td height="2" colspan="2"> <input type="text" name="uwemail" size="40">
              <font size="2"> * </font></td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="321" class="Kleiner"> Onderwerp :</td>
            <td colspan="2"> <input type="text" name="sub" size="40"> </td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="100" class="Kleiner">Bericht :</td>
            <td width="100" rowspan="2"> <textarea name="field" wrap="VIRTUAL" cols="60" rows="10"></textarea>
              <font size="2">&nbsp; </font></td>
            <td width="257"><font size="2">*</font></td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="100" class="Kleiner">&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="100">&nbsp;</td>
            <td colspan="2"> <div align="left">
                <input type="Submit" name="Submit" value="Verzenden">
              </div></td>
          </tr>
        </table>
        <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="100%">
          <tr>
            <td>&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
      </td>
    </tr>
  </table>
</form>

<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:49:56
 
Jack maessen

jack maessen

31/01/2010 23:34:00
Quote Anchor link
oh ja....bij de mail staat er : geen onderwerp; nu heb ik in regel 27 toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_body .= "Onderwerp: " . $_POST['sub'] . "\n\n";


hierop krijg ik een pars error op regel 27...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.