container loopt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

23/07/2011 20:26:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een een container en daar twee divjes in, maar de container loopt niet door, zie foto.

Hoe kan ik er voor zorgen dat ie wel door loopt? Want de div nieuws en sidebar moeten er in en footer moet er helemaal onder

http://img715.imageshack.us/img715/9926/59499254.jpg

CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
div.container{
background-color: #101314;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
width: 1000px;
 }

div.nieuws{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: left;
width: 630px;
 }
 
div.sidebar{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: right;
width: 290px;
 }

div.footer{
background-color: #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
padding-top: 10px;
width: 1000px;
 }


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<body>

<div class="container">
<div class="nieuws">Tekst</div>

<div class="sidebar">
Tekst
</div>

</div>

<div class="footer">
Copyright text
</div>

</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:39:37
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 20:33:40
Quote Anchor link
Volgens mij moet je je div container height auto meegeven, dan zou het moeten werken.

Kijk anders hierna. misschien zit hier iets tussen; http://www.gigadesign.be/2006/07/layout-met-100-hoogte/
Gewijzigd op 23/07/2011 20:34:35 door John Acid
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/07/2011 20:40:55
Quote Anchor link
Voeg aan de css van div.container toe:

overflow: auto;
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 14:53:35
Quote Anchor link
Bedankt! Het is gelukt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 14:58:54
Quote Anchor link
Hoe heb je het opgelost?
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:10:25
Quote Anchor link
Jou manier Ozzie!

Toevoeging op 24/07/2011 16:15:44:

Ik heb nog iets :$

Ik heb verschillende stekst boxjes maar ze lopen niet onder elkaar

http://img813.imageshack.us/img813/1324/vraag.jpg

Dus div.content moet links staan (onder elkaar doorlopen) en div.sidebar moet rechts staan (onder elkaar doorlopen)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="container">
<div class="content"><h1>Nieuws</h1></div>
<div class="sidebar">Tekst</div>
<div class="content">Tekst</div>
<div class="sidebar"><h1>Chat</h1><br>Tekst</div>

</div>


CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
div.content{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 610px;
float: left;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.sidebar{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 310px;
float: right;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.container{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
overflow: auto;
width: 1000px;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #101314;
behavior: url(/PIE.htc);
}
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:23:07
Quote Anchor link
Je moet dan die 2 blokken aan de linkerkant in een aparte container zetten, bijvoorbeeld container_left en de 2 blokken aan de rechterkant zet je ook in een aparte container, bijvoorbeeld container_right. Deze beide containers geef je dan de juiste breedte width: 610px; en width: 310px; en allebei een float: left; zodat ze naast elkaar komen staan.
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:27:57
Quote Anchor link
Oke, dat ga ik even proberen!

Toevoeging op 24/07/2011 16:48:42:

Alles is gelukt! jullie zijn super heel erg bedankt!!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:59:33
Quote Anchor link
graag gedaan :)
 
Zie Foto

Zie Foto

04/08/2011 22:24:30
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem...

CSS code => http://www.plaatscode.be/141188/
Afbeelding => http://i54.tinypic.com/15wb61z.png

Alvast bedankt,
GerrieOnline
 
Joakim Broden

Joakim Broden

05/08/2011 00:02:04
Quote Anchor link
Manier 1 (aanrader):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.main:after {
    content: ".";
    display: block;
    clear: both;  
    height: 0;
    overflow: hidden;
}

Een container om .menu en .content zetten met class main en deze css in je css zetten.

Manier 2:
Een container om .menu en .content zetten en een overflow: hidden; mee geven

Manier 3 afrader:
een div achter .content zetten met een clear: both;
Gewijzigd op 05/08/2011 00:03:38 door Joakim Broden
 
Zie Foto

Zie Foto

05/08/2011 00:33:45
Quote Anchor link
Bedankt Oetzie cookie =D
Nu ziet de site er beter uit
 
Zie Foto

Zie Foto

27/08/2011 18:59:57
Quote Anchor link
Oei.. in IE werkt dit niet.

CSS Code:

.content:after {
content:".";
display:block;
clear:both;
height:0;
overflow:hidden;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.