container loopt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

23/07/2011 20:26:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een een container en daar twee divjes in, maar de container loopt niet door, zie foto.

Hoe kan ik er voor zorgen dat ie wel door loopt? Want de div nieuws en sidebar moeten er in en footer moet er helemaal onder

http://img715.imageshack.us/img715/9926/59499254.jpg

CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
div.container{
background-color: #101314;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
width: 1000px;
 }

div.nieuws{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: left;
width: 630px;
 }
 
div.sidebar{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: right;
width: 290px;
 }

div.footer{
background-color: #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
padding-top: 10px;
width: 1000px;
 }


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<body>

<div class="container">
<div class="nieuws">Tekst</div>

<div class="sidebar">
Tekst
</div>

</div>

<div class="footer">
Copyright text
</div>

</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:32:23
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 20:33:40
Quote Anchor link
Volgens mij moet je je div container height auto meegeven, dan zou het moeten werken.

Kijk anders hierna. misschien zit hier iets tussen; http://www.gigadesign.be/2006/07/layout-met-100-hoogte/
Gewijzigd op 23/07/2011 20:34:35 door John Acid
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/07/2011 20:40:55
Quote Anchor link
Voeg aan de css van div.container toe:

overflow: auto;
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 14:53:35
Quote Anchor link
Bedankt! Het is gelukt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 14:58:54
Quote Anchor link
Hoe heb je het opgelost?
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:10:25
Quote Anchor link
Jou manier Ozzie!

Toevoeging op 24/07/2011 16:15:44:

Ik heb nog iets :$

Ik heb verschillende stekst boxjes maar ze lopen niet onder elkaar

http://img813.imageshack.us/img813/1324/vraag.jpg

Dus div.content moet links staan (onder elkaar doorlopen) en div.sidebar moet rechts staan (onder elkaar doorlopen)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="container">
<div class="content"><h1>Nieuws</h1></div>
<div class="sidebar">Tekst</div>
<div class="content">Tekst</div>
<div class="sidebar"><h1>Chat</h1><br>Tekst</div>

</div>


CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
div.content{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 610px;
float: left;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.sidebar{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 310px;
float: right;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.container{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
overflow: auto;
width: 1000px;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #101314;
behavior: url(/PIE.htc);
}
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:23:07
Quote Anchor link
Je moet dan die 2 blokken aan de linkerkant in een aparte container zetten, bijvoorbeeld container_left en de 2 blokken aan de rechterkant zet je ook in een aparte container, bijvoorbeeld container_right. Deze beide containers geef je dan de juiste breedte width: 610px; en width: 310px; en allebei een float: left; zodat ze naast elkaar komen staan.
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:27:57
Quote Anchor link
Oke, dat ga ik even proberen!

Toevoeging op 24/07/2011 16:48:42:

Alles is gelukt! jullie zijn super heel erg bedankt!!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:59:33
Quote Anchor link
graag gedaan :)
 
Zie Foto

Zie Foto

04/08/2011 22:24:30
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem...

CSS code => http://www.plaatscode.be/141188/
Afbeelding => http://i54.tinypic.com/15wb61z.png

Alvast bedankt,
GerrieOnline
 
Joakim Broden

Joakim Broden

05/08/2011 00:02:04
Quote Anchor link
Manier 1 (aanrader):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.main:after {
    content: ".";
    display: block;
    clear: both;  
    height: 0;
    overflow: hidden;
}

Een container om .menu en .content zetten met class main en deze css in je css zetten.

Manier 2:
Een container om .menu en .content zetten en een overflow: hidden; mee geven

Manier 3 afrader:
een div achter .content zetten met een clear: both;
Gewijzigd op 05/08/2011 00:03:38 door Joakim Broden
 
Zie Foto

Zie Foto

05/08/2011 00:33:45
Quote Anchor link
Bedankt Oetzie cookie =D
Nu ziet de site er beter uit
 
Zie Foto

Zie Foto

27/08/2011 18:59:57
Quote Anchor link
Oei.. in IE werkt dit niet.

CSS Code:

.content:after {
content:".";
display:block;
clear:both;
height:0;
overflow:hidden;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.