Container naar rechts in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 19:33:58
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een probleempje met mijn site..
In Chrome en Firefox werkt mijn website prima,
en op de meeste resoluties ook in IE
maar op sommige computers (zo ook die van mij) zet IE de site waar ik mee bezig ben niet goed in het midden..
kan iemand me hierbij helpen?

de site is:
KLIKKLIK

alvast bedankt!
Gewijzigd op 29/01/2011 19:38:19 door Jason van der Zeeuw
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 11:27:49
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/01/2011 19:37:47
Quote Anchor link
In mijn IE (8) geen problemen

offtopic: Ik zou dat linkje van administrator ergens verborgen onderin zetten
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 19:39:33
Quote Anchor link
@tobias, echt vreemd dat hij het bij sommigen wel doet!

Dat linkje van administrator word gewijzigd.. goeie tip!
 
Tikkes C

Tikkes C

29/01/2011 19:44:09
Quote Anchor link
Let op met session_id's door te geven...onveilig!
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 19:47:43
Quote Anchor link
daar ga ik nog wat aan doen :$(A)
maar niemand een idee om mijn site goed te positioneren?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/01/2011 21:13:44
Quote Anchor link
Oh jawel hoor, haal je pagina's maar eens door de w3org validator html en css
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 21:21:24
Quote Anchor link
ok css is nu validated.. zelfde probleem..
 
- SanThe -

- SanThe -

29/01/2011 21:30:28
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw op 29/01/2011 21:21:24:
ok css is nu validated.. zelfde probleem..


HTML: Result: 41 Errors, 62 warning(s)
CSS : Fouten (2) Waarschuwingen (2)
Gewijzigd op 29/01/2011 21:30:55 door - SanThe -
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 21:32:46
Quote Anchor link
ja, die css stelt zich gewoon aan.. om die
opacity:0.9
en filter:alpha

en die html errors doen er ook niet toe dat is even een oplossing, omdat ik gewoon een link stuur naar: id=1
en dan een bepaalde tekst meegeef en dan zegt hij dat die niet bestaat..

dit heeft niks te maken met de positie van de website.. alles werkt verder..
ik wil alleen de site goed in het midden krijgen in IE op alle computers.



Toevoeging op 29/01/2011 21:33:09:

hoe zou ik die css anders moeten doen!
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/01/2011 21:38:17
Quote Anchor link
Oh als jij vindt dat het niet terzake doet, dan moet je hier ook niet komen met de verwachting dat jouw probleem wordt opgelost.

Alleen met valid html/css kan je tot een oplossing komen.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 21:40:04
Quote Anchor link
ik bedoel het niet zo..
maar ik snap niet hoe ik mijn css valid krijg met die opacity erin..
want zo zou het toch goed moeten zijn?
en die irritante session ID's in mijn adresbalk snap ik ook niks van :S..
 
- SanThe -

- SanThe -

29/01/2011 21:45:29
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw op 29/01/2011 21:40:04:
en die irritante session ID's in mijn adresbalk snap ik ook niks van :S..


& moet zijn &
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 21:48:01
Quote Anchor link
maar die hele SESSION gegevens bedoel ik :S ik snap niet hoe die in mijn adresbalk komt?

Toevoeging op 29/01/2011 21:48:51:

?page=beheer&PHPSESSID=1809bd6c83a52b5f6190b0aefc2490fe

zoals dat ...
 
- SanThe -

- SanThe -

29/01/2011 21:51:06
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw op 29/01/2011 21:48:01:
maar die hele SESSION gegevens bedoel ik :S ik snap niet hoe die in mijn adresbalk komt?

Toevoeging op 29/01/2011 21:48:51:

?page=beheer&PHPSESSID=1809bd6c83a52b5f6190b0aefc2490fe

zoals dat ...


- SanThe - op 29/01/2011 21:45:29:
Jason van der Zeeuw op 29/01/2011 21:40:04:
en die irritante session ID's in mijn adresbalk snap ik ook niks van :S..


& moet zijn &



?page=beheer => & <= PHPSESSID=1809bd6c83a52b5f6190b0aefc2490fe
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/01/2011 21:52:09
Quote Anchor link
zie php settings.

En ik heb z'n vermoeden dat er nog wel meer php settings fout staan....
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 21:54:00
Quote Anchor link
@SanThe die link staat niet in mijn script..
ik weet niet waar die gegenereerd word..!

ik snap wat je bedoelt maar ik wil die PHPSESSID helemaal niet meegeven..
ik snap niet waarom die dat doet..

@Noppes
welke php gegevens?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/01/2011 22:34:46
Quote Anchor link
php.ini file


; trans sid support is disabled by default.
; Use of trans sid may risk your users security.
; Use this option with caution.
; - User may send URL contains active session ID
; to other person via. email/irc/etc.
; - URL that contains active session ID may be stored
; in publically accessible computer.
; - User may access your site with the same session ID
; always using URL stored in browser's history or bookmarks.
; http://php.net/session.use-trans-sid
session.use_trans_sid = 0
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 22:36:32
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 29/01/2011 22:34:46:
php.ini file


ik ben hier nogal nieuw mee, waar kan ik die vinden?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/01/2011 22:43:35
Quote Anchor link
overal en nergens.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

29/01/2011 22:49:36
Quote Anchor link
ik nam aan ergens op mijn server..? maar daar kan ik hem niet vinden...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

30/01/2011 11:51:11
Quote Anchor link
Als je wilt weten waar deze staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


en dan zoek je op: Configuration File Path
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.