Content kopiëren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »
Peter dhc

peter dhc

13/07/2010 12:16:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een uploader gemaakt: http://powarimages.netii.net/uploader.php
Nu zou ik graag willen dat de URL naar je afbeelding wordt gekopiëerd naar je klembord, zodra je achter het textvak (eigenlijk een input tag) op iets als Kopiëren klikt.
Ik neem aan dat dit met javascript, of flash moet oid.? Maar is daar een script van? Ik heb al op google gezocht, maar dat is allemaal voor textvakken.
Mijn code van de uploader:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
//define a maxim size for the uploaded images in Kb
 define ("MAX_SIZE","10000");

//This function reads the extension of the file. It is used to determine if the file  is an image by checking the extension.
 function getExtension($str) {
         $i = strrpos($str,".");
         if (!$i) { return ""; }
         $l = strlen($str) - $i;
         $ext = substr($str,$i+1,$l);
         return $ext;
 }


//This variable is used as a flag. The value is initialized with 0 (meaning no error  found)  
//and it will be changed to 1 if an errro occures.  
//If the error occures the file will not be uploaded.

 $errors=0;
//checks if the form has been submitted
 if(isset($_POST['Submit']))
 {

     //reads the name of the file the user submitted for uploading
     $image=$_FILES['image']['name'];
     //if it is not empty
     if ($image)
     {

     //get the original name of the file from the clients machine
         $filename = stripslashes($_FILES['image']['name']);
     //get the extension of the file in a lower case format
          $extension = getExtension($filename);
         $extension = strtolower($extension);
     //if it is not a known extension, we will suppose it is an error and will not  upload the file,  
    //otherwise we will do more tests

 if (($extension != "jpg") && ($extension != "jpeg") && ($extension != "png") && ($extension != "gif"))
         {

        //print error message
             echo '<h1>Verkeerde extensie!</h1>';
             $errors=1;
         }

         else
         {
//get the size of the image in bytes
 //$_FILES['image']['tmp_name'] is the temporary filename of the file
 //in which the uploaded file was stored on the server

 $size=filesize($_FILES['image']['tmp_name']);

//compare the size with the maxim size we defined and print error if bigger
if ($size > MAX_SIZE*50000000)
{

    echo '<h1>U heeft de maximale grootte overschreden!</h1>';
    $errors=1;
}

 
//we will give an unique name, for example the time in unix time format
$image_name=time().'.'.$extension;
//the new name will be containing the full path where will be stored (images folder)
$newname="images/".$image_name;
//we verify if the image has been uploaded, and print error instead
$copied = copy($_FILES['image']['tmp_name'], $newname);
if (!$copied)
{

    echo '<h1>Kopiëren mislukt!</h1>';
    $errors=1;
}}}}


//If no errors registred, print the success message
 if(isset($_POST['Submit']) && !$errors)
 {

          $filedir = "http://powarimages.netii.net/"
?>

<h1>Uw bestand is succesvol geupload.</h1><br>
<table>
<tr><td>URL:</td><td><input type="text" size="45" readonly='readonly' value="<?=$filedir?><?=$newname?>"/></td></tr><br>
<tr><td>Preview:</td><td><a href="<?=$filedir?><?=$newname?>" alt="Ga naar uw afbeelding"><img height="100" width="100" border="2" src="<?=$filedir?><?=$newname?>" alt="Uw afbeelding"></a></td><tr></table><fieldset class="uploader">
<p align="center"><b>Upload meer</b></p>
<?php
 }

 ?>


 <!--next comes the form, you must set the enctype to "multipart/frm-data" and use an input type "file" -->
 <form name="newad" method="post" enctype="multipart/form-data"  action="">
<table>
     <tr><td><input size="45" type="file" name="image"></td></tr>
     <tr><td><input name="Submit" type="submit" value="Upload afbeelding"></td></tr></fieldset>
</table>    
 </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:22:59
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

13/07/2010 15:12:08
Quote Anchor link
Hoi,

Kijk hier eens: hierzo. Misschien heb je daar wat aan.
De code, voor het gemak:

function copyToClipboard(text)
{
if (window.clipboardData) // IE
{
window.clipboardData.setData("Text", text);
}
else
{
unsafeWindow.netscape.security.PrivilegeManager.enablePrivilege("UniversalXPConnect");
const clipboardHelper = Components.classes["@mozilla.org/widget/clipboardhelper;1"].getService(Components.interfaces.nsIClipboardHelper);
clipboardHelper.copyString(text);
}
}
Gewijzigd op 13/07/2010 15:12:30 door Cornel van der Heiden
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

13/07/2010 15:47:42
Quote Anchor link
Dat zal niet werken.
De code die jij geeft is bedoelt voor een GreaseMonkeyscript en werkt alleen in IE en FF.
(unsafeWindow -> GM; const, Components -> FF).

Een flash bestand zou beter werken als alternatief voor die else-constructie:
http://www.jeffothy.com/weblog/clipboard-copy/
 
Peter dhc

peter dhc

13/07/2010 17:50:46
Quote Anchor link
En hoe integreer ik dat in mijn script?
Gewijzigd op 13/07/2010 21:13:45 door peter dhc
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.