#content op elke pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

22/08/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hallo ik heb een DIV met id="content" Maar niet alle links zijn met #content op het einde. is het dan toch mogelijk om om steeds bij #content de pagina te laten zien zodat je niet steeds zelf hoeft te scrollen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:23:16
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/08/2009 14:42:00
Quote Anchor link
Dat werkt niet met een <div id="content">, maar met een <a name="content">.
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

22/08/2009 14:48:00
Quote Anchor link
Het werkt anders bij mij wel met een <div id="content"></div> en dan in de URL bar #content op het einde. Dat werkt wel bij mij!?
 
GaMer B

GaMer B

22/08/2009 14:51:00
Quote Anchor link
Jezpur was een beetje in de war ;)

EDIT: Een #content soort actie is alleen na te bootsen met JavaScript. Deze actie is immers een client-side manier van weergeven (een feature van de browser).

EDIT 2: Zoek maar op javascript smooth scrolling
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

22/08/2009 14:52:00
Quote Anchor link
ahh okéé, maar is het mogelijk? wat ik wil?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.