Content Stretch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

15/06/2010 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Phphulp,

Voor mijn probleem is waarschijnlijk een hele makkelijke oplossing.
Ik kom er alleen zelf niet uit.

ik heb de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<html>
<head>
<title>-</title>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link href="include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">


</head>
<body>




<div id="center">
<center>

<table id="layout" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="5" background="images/index_01.jpg" width="800" height="20" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="3" rowspan="2" background="images/index_02.jpg" width="252" height="111" alt=""></td>
        
        <td background="images/index_03.jpg" width="380" height="87" alt=""></td>
        
        <td rowspan="2" background="images/index_04.jpg" width="168" height="111" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_05.jpg" width="380" height="24" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_06.jpg" width="174" height="25" alt=""></td>
        <td colspan="3" rowspan="10" background="images/index_07.jpg" class="content" width="626" height="100%" alt="">
        
        <div id="pages">
        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque at ipsum vitae enim mollis rutrum sit amet in dolor. Duis lobortis molestie iaculis. Proin turpis justo, eleifend a imperdiet id, accumsan in mauris. Nunc sit amet neque neque. Etiam ultricies luctus consequat. In hac habitasse platea dictumst. Integer mattis augue ante, a venenatis nibh. Donec quam felis, tempus non rutrum vel, euismod in eros. Nulla facilisi. Vivamus at dolor nec magna malesuada pulvinar a eu nisl. Sed justo nisl, cursus id ultrices et, condimentum vitae neque. Duis condimentum, lacus eget egestas mollis, lectus lorem scelerisque massa, vel scelerisque turpis turpis eu nisl. Maecenas lacus arcu, lobortis in posuere vel, faucibus quis dui.

Donec tempor laoreet varius. Morbi vitae tellus tellus, quis volutpat ante. Nam egestas euismod rhoncus. Fusce consectetur massa non eros bibendum ultrices. Nullam a nisi non purus rhoncus luctus ac non erat. Cras fermentum sapien et ipsum vestibulum vestibulum. Proin elit nisi, pharetra non pellentesque nec, dictum in odio. Donec vitae metus sapien. Phasellus eu ante ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
    
        </div>
        
        </td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td rowspan="7" background="images/index_08.jpg" width="11" height="191" alt=""></td>
        <td>
            <a href="" ><img src="images/home.jpg" width="163" height="28" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/praktijk.jpg" width="163" height="29" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/fysio.jpg" width="163" height="26" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/route.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/links.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/contact.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_15.jpg" width="163" height="33" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_16.jpg" width="174" height="77" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_17.jpg" width="174" height="176" alt=""></td>
    </tr>
    
    
    <tr>
        <td background="images/spacer.gif" width="11" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="163" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="78" height="1" alt=""></td>
        
    </tr>
    
</table>
 </center>

</div>
</body>
</html>



Nou ben ik al niet zo'n ster in html, de <td> met de Lorum Ipsum text erin is voor de content, nou wil ik zorgen dat die stretcht, maar het menu moet zo blijven, mijn vraag, weten jullie hier iets voor, als je meer informatie nodig hebt hoor ik het graag.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:16:14 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:24:49
 
Milo S

Milo S

15/06/2010 17:26:33
Quote Anchor link
ik heb er de geweldige oplossing voor!

Gooi dit script van je computer en maak hem opnieuw met div's en css, een tabel is hier namelijk niet voor.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 17:30:46
Quote Anchor link
Ik vindt je vraag nogal onduidelijk. Wat ik begrijp en heb getest zonder je css bestand, is dat de content in het midden staat en je deze bovenaan de pagina wilt hebben. je hebt je height="100%" gezet en dat zou in principe niet het probleem zijn. Maar je geeft ook een class (content) mee op regel 37. misschien dat er in die class wel een hoogte staat waardoor hij het niet pakt.

Ik adviseer je alle hoogtes breedtes en dergelijk allemaal in je style.css bestand te zetten en daarbij te kijken naar de text-align, vertical-align.

Edit:

Het is inderdaad wat Milo zegt. in principe probeer je altijd zoveel mogelijk tabellen en div's uit elkaar te houden.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:32:18 door Bas IJzelendoorn
 
Yordi B

Yordi B

16/06/2010 12:44:38
Quote Anchor link
nou in ieder geval alvast bedankt :)

dan ga ik weer aan de slag met div's
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.