Content Stretch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

15/06/2010 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Phphulp,

Voor mijn probleem is waarschijnlijk een hele makkelijke oplossing.
Ik kom er alleen zelf niet uit.

ik heb de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<html>
<head>
<title>-</title>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link href="include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">


</head>
<body>




<div id="center">
<center>

<table id="layout" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="5" background="images/index_01.jpg" width="800" height="20" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="3" rowspan="2" background="images/index_02.jpg" width="252" height="111" alt=""></td>
        
        <td background="images/index_03.jpg" width="380" height="87" alt=""></td>
        
        <td rowspan="2" background="images/index_04.jpg" width="168" height="111" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_05.jpg" width="380" height="24" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_06.jpg" width="174" height="25" alt=""></td>
        <td colspan="3" rowspan="10" background="images/index_07.jpg" class="content" width="626" height="100%" alt="">
        
        <div id="pages">
        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque at ipsum vitae enim mollis rutrum sit amet in dolor. Duis lobortis molestie iaculis. Proin turpis justo, eleifend a imperdiet id, accumsan in mauris. Nunc sit amet neque neque. Etiam ultricies luctus consequat. In hac habitasse platea dictumst. Integer mattis augue ante, a venenatis nibh. Donec quam felis, tempus non rutrum vel, euismod in eros. Nulla facilisi. Vivamus at dolor nec magna malesuada pulvinar a eu nisl. Sed justo nisl, cursus id ultrices et, condimentum vitae neque. Duis condimentum, lacus eget egestas mollis, lectus lorem scelerisque massa, vel scelerisque turpis turpis eu nisl. Maecenas lacus arcu, lobortis in posuere vel, faucibus quis dui.

Donec tempor laoreet varius. Morbi vitae tellus tellus, quis volutpat ante. Nam egestas euismod rhoncus. Fusce consectetur massa non eros bibendum ultrices. Nullam a nisi non purus rhoncus luctus ac non erat. Cras fermentum sapien et ipsum vestibulum vestibulum. Proin elit nisi, pharetra non pellentesque nec, dictum in odio. Donec vitae metus sapien. Phasellus eu ante ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
    
        </div>
        
        </td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td rowspan="7" background="images/index_08.jpg" width="11" height="191" alt=""></td>
        <td>
            <a href="" ><img src="images/home.jpg" width="163" height="28" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/praktijk.jpg" width="163" height="29" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/fysio.jpg" width="163" height="26" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/route.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/links.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/contact.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_15.jpg" width="163" height="33" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_16.jpg" width="174" height="77" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_17.jpg" width="174" height="176" alt=""></td>
    </tr>
    
    
    <tr>
        <td background="images/spacer.gif" width="11" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="163" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="78" height="1" alt=""></td>
        
    </tr>
    
</table>
 </center>

</div>
</body>
</html>



Nou ben ik al niet zo'n ster in html, de <td> met de Lorum Ipsum text erin is voor de content, nou wil ik zorgen dat die stretcht, maar het menu moet zo blijven, mijn vraag, weten jullie hier iets voor, als je meer informatie nodig hebt hoor ik het graag.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:16:14 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:58:22
 
Milo S

Milo S

15/06/2010 17:26:33
Quote Anchor link
ik heb er de geweldige oplossing voor!

Gooi dit script van je computer en maak hem opnieuw met div's en css, een tabel is hier namelijk niet voor.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 17:30:46
Quote Anchor link
Ik vindt je vraag nogal onduidelijk. Wat ik begrijp en heb getest zonder je css bestand, is dat de content in het midden staat en je deze bovenaan de pagina wilt hebben. je hebt je height="100%" gezet en dat zou in principe niet het probleem zijn. Maar je geeft ook een class (content) mee op regel 37. misschien dat er in die class wel een hoogte staat waardoor hij het niet pakt.

Ik adviseer je alle hoogtes breedtes en dergelijk allemaal in je style.css bestand te zetten en daarbij te kijken naar de text-align, vertical-align.

Edit:

Het is inderdaad wat Milo zegt. in principe probeer je altijd zoveel mogelijk tabellen en div's uit elkaar te houden.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:32:18 door Bas IJzelendoorn
 
Yordi B

Yordi B

16/06/2010 12:44:38
Quote Anchor link
nou in ieder geval alvast bedankt :)

dan ga ik weer aan de slag met div's
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.