Continu verversen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »
Max van den Bosch

Max van den Bosch

14/11/2010 19:52:18
Quote Anchor link
Ik wil een chat op mijn website zetten, die continu ververst. Ik heb wat meegenomen over polling en push, maar ik snap er geen ene biet van...

:)
Kan iemand me helpen met een functie ofzo?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:04:12
 
Jasper DS

Jasper DS

14/11/2010 20:06:46
Quote Anchor link
ik denk dat dit lukt met ajax of jquery.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

14/11/2010 20:07:24
Quote Anchor link
PHP jasper op 14/11/2010 20:06:46:
ik denk dat dit lukt met ajax of jquery.


Wat hij probeerd te zeggen is. Dit kun je met javascript doen.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

14/11/2010 20:12:40
Quote Anchor link
?? iemand meer uitleg?


Toevoeging op 14/11/2010 20:14:14:

Code vragen mag niet, maar heeft iemand een pagina?
(met uitleg)
 
Jasper hoi

jasper hoi

14/11/2010 20:17:40
Quote Anchor link
http://css-tricks.com/jquery-php-chat/
srry, is de oude versie, hier de nieuwe: http://css-tricks.com/chat2

Succes :)
Gewijzigd op 14/11/2010 20:20:45 door jasper hoi
 
Jasper DS

Jasper DS

14/11/2010 20:18:10
Quote Anchor link
Synaps Framework op 14/11/2010 20:07:24:
PHP jasper op 14/11/2010 20:06:46:
ik denk dat dit lukt met ajax of jquery.


Wat hij probeerd te zeggen is. Dit kun je met javascript doen.


dat bedoel ik ;)

@ TS ik zou zeggen google is, ikzelf ben niet thuis in js
Gewijzigd op 14/11/2010 20:18:21 door Jasper DS
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

14/11/2010 20:33:05
Quote Anchor link
Ff nog iets duidelijker maken wat ik wil. Op deze pagina kun je zien wat ik wil. Het voorbeeld wil ik graag hebben.
P.s. Ik wil ook prive chat erbij...

Toevoeging op 14/11/2010 20:36:14:

Ik vind hier een artikel op w3 schools...

Toevoeging op 14/11/2010 20:40:07:

laat maar...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/11/2010 20:51:27
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

14/11/2010 20:57:38
Quote Anchor link
Ik snap er nog niet veel van
 
Jasper DS

Jasper DS

14/11/2010 20:58:32
Quote Anchor link
Ken je iets van php, javascript?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

14/11/2010 21:01:27
Quote Anchor link
Ja, ben naar de bieb geweest, boeken geleend, ken de basis...

Dit gaat iets te ver.

Wat ik nodig heb is een pagina met duidelijke nederlandse uitleg.

Meer niet...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2010 21:17:36
Quote Anchor link
Vertel, waarop loop je vast?
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

15/11/2010 17:15:38
Quote Anchor link
Aar anoniem op 14/11/2010 21:17:36:
Vertel, waarop loop je vast?


@aar anoniem Ik weet hoe ik alles in databases en txt files kan zetten, maar het bijwerken (zonder te vernieuwen) lukt niet. Ik ging op zoek, vond phpfreechat, maar daar misten bestanden. Zoiets als phpfreechat wil ik. Een openbare room (of meerdere) en ook prive chat. Ik ging zoeken, en kwam uit bij puls, en daar snapte ik geen biet van. Bij het zoeken, kwam ik bij phphulp (ik was daar al geregistreerd) en zag daar ook een artikel. Die heb ik hierboven vermeld. Ik vond die ideeën wel goed, maar ook dat snapte ik niet. Dat was het zo'n beetje...

Toevoeging op 15/11/2010 17:16:00:

Aar anoniem op 14/11/2010 21:17:36:
Vertel, waarop loop je vast?


@aar anoniem Ik weet hoe ik alles in databases en txt files kan zetten, maar het bijwerken (zonder te vernieuwen) lukt niet. Ik ging op zoek, vond phpfreechat, maar daar misten bestanden. Zoiets als phpfreechat wil ik. Een openbare room (of meerdere) en ook prive chat. Ik ging zoeken, en kwam uit bij puls, en daar snapte ik geen biet van. Bij het zoeken, kwam ik bij phphulp (ik was daar al geregistreerd) en zag daar ook een artikel. Die heb ik hierboven vermeld. Ik vond die ideeën wel goed, maar ook dat snapte ik niet. Dat was het zo'n beetje...
 
Jasper hoi

jasper hoi

15/11/2010 17:23:55
Quote Anchor link
Denk dat het slim is om te beginnen met een chatroom met een "kamer", te zorgen dat dit volledig werkt. Dan door te bouwen en een chat maken met meerdere "kamers".
Als dat je is gelukt zal het ook wel gaan lukken om een zogenaamde "privé kamer" te maken.

-edit-
Hier staat ook nog wel een goede uitleg: http://tutorialzine.com Making an AJAX Web Chat (Part 1) – PHP and MySQL en Making an AJAX Web Chat (Part 2) – CSS and jQuery

Eerste deel gaat over de opzet, word de php code gemaakt en uitgelegd en word er een database gemaakt, en in het tweede deel laten ze zien hoe je met jquery de pagina kan verversen en berichten kan sturen zonder de hele pagina opnieuw te laden.
Gewijzigd op 15/11/2010 17:28:57 door jasper hoi
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 17:40:29
 
Niels K

Niels K

15/11/2010 19:17:28
Quote Anchor link
@pieter

Precies de manier zoals het hoort!
Gewijzigd op 15/11/2010 19:17:38 door Niels K
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

15/11/2010 19:39:06
Quote Anchor link
Tnx allemaal...
@pieter Dat ape bedoel ik!
@jasper Ook bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.