Cookie aanmaak fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

18/12/2010 19:24:53
Quote Anchor link
Hey,

Ben bezig met een inlogsysteem te maken maar hij wilt geen cookies aanmaken
er moet in de map cod ingelogd wie kan me helpen want hij geef telkens aan:
"Cookies konnen niet aan gemaakt worden
Controleer of je browser cookies acepteert!
"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
//Staan nog dingen voor de controle enz!
$Lid = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM Leden WHERE Gebruikersnaam = '".$_POST["log"]."'"));
        setcookie("codlid", $Lid->ID,$UnixTijd+9999,"/cod",".darknessdesign.nl/");
        if(!$_COOKIE["codlid"]){
            $Warn = "Cookies konnen niet aan gemaakt worden<br/>Controleer of je browser cookies acepteert!";
        }
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:22:18
 

18/12/2010 19:28:36
Quote Anchor link
- Mysql_fetch_object is onzin, gebruik mysql_fetch_assoc.
- Foutafhandeling ontbreekt.
- Selecteer wat je wilt hebbe, gebruik niet *.
- SQL injections mogelijk, gebruik mysql_real_escape_string.
- Let op dat er geen html of andere output boven de setcookie is geweest.
- Zie php.net: setcookie.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

18/12/2010 19:28:58
Quote Anchor link
Citeren php.net:

Once the cookies have been set, they can be accessed on the next page load with the $_COOKIE

"next page load" ?


Edit: fik, istie me weer voor :)
Edit2: spellingssuggestie deze keer, voor de foutmelding: het is "aangemaakt", niet "aan gemaakt".
Gewijzigd op 18/12/2010 19:31:03 door Bas Cost Budde
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

18/12/2010 19:47:52
Quote Anchor link
Zal ff de hele gedeelte geven want wat jullie zeggen heb ik al geprobeert! (Over die sql injection die had ik er even uit gehaald dacht dat het daar miss aan lag!)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
//Login
if($_POST["log"] && $_POST["pwd"]) {
    $Lid = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM Leden WHERE Gebruikersnaam = '".$_POST["log"]."'"));
    if(!$Lid) {
        $Warn = "De Gebruikersnaam \"".$_POST["log"]."\" bestaat niet";
        $Login = false;
    }
    elseif($Lid->Wachtwoord != md5($_POST["pwd"])){
        $Warn = "wachtwoord is onjuist!";
        $Login = false;
    }
    elseif($Lid->Status == Verbannen) {
        $Warn = "Je bent verbannen!";
        $Login = false;
    }
    else {
        mysql_query("UPDATE Leden SET IP = '$REMOTE_ADDR' WHERE Gebruikersnaam = '".$_POST["log"]."'");
        setcookie("codlid", $Lid->ID,$UnixTijd+9999,"/cod",".darknessdesign.nl/");
        if(!$_COOKIE["codlid"]){
            $Warn = "Cookies konnen niet aan gemaakt worden<br/>Controleer of je browser cookies acepteert!";
        }
    }
}
// Gegevens ophalen
$login = false; $InlogLid = "";
$_COOKIE["codlid"] = intval($_COOKIE["codlid"]);

if($_COOKIE["codlid"]) {
    if($Lid = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM Leden WHERE ID = '".mysql_real_escape_string($_COOKIE["codlid"])."'"))) {
        mysql_query("UPDATE Leden SET Inlogdatum = '$UnixTijd' WHERE ID = '$Lid->ID'");
        $Inloglid = $Lid;
        $login = true;
    }
}


En op de login pagina controleert hij of $Login bestaat!
Gewijzigd op 18/12/2010 19:49:19 door ScrapZz nl
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

18/12/2010 19:50:24
Quote Anchor link
Dan spel ik het even voor je:
Jij roept setcookie() aan. Het handboek zegt: je kunt aan de functiewaarde zien of het gelukt is. Pas op de volgende pagina kun je het cookie vinden in $_COOKIE.
Jij kijkt meteen in $_COOKIE. Koektrommel leeg.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

18/12/2010 19:53:03
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 18/12/2010 19:50:24:
Dan spel ik het even voor je:
Jij roept setcookie() aan. Het handboek zegt: je kunt aan de functiewaarde zien of het gelukt is. Pas op de volgende pagina kun je het cookie vinden in $_COOKIE.
Jij kijkt meteen in $_COOKIE. Koektrommel leeg.


Ja maar dit staat in de config die op elke pagina geladen word dus
als ik naar een andere pagina ga zal hij het ook moeten doen(?),
als ik ook tussen me cookies van me browser kijk staat hij er ook niet tussen
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

18/12/2010 19:55:26
Quote Anchor link
"ja maar"? Wat houdt je tegen om te kijken naar wat ik zeg? Regel 18-19.
 

18/12/2010 19:58:29
Quote Anchor link
Waarom heb je niet mijn punten doorgevoerd?
Verder hoor je in een config alleen cofiguratie te doen...
Gewijzigd op 18/12/2010 19:59:09 door
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2010 20:00:21
Quote Anchor link
Niet
setcookie("codlid", $Lid->ID,$UnixTijd+9999,"/cod",".darknessdesign.nl/");
Maar
setcookie("codlid", $Lid->ID,$UnixTijd+9999,"/cod",".darknessdesign.nl");
Dus zonder / aan het eind bij de vijfde parameter.

Zoals reeds gemeld: Een cookie werkt pas NA een refresh van de pagina en NOOIT direct na het setten.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

18/12/2010 20:01:12
Quote Anchor link
offtopic: op Usenet, waar ik vroeger actief was, kon je over het algemeen heel makkelijk een charter, een handvest, etiquette-document vinden. Ik zie het niet op phphulp, iets voor in het bottom-menu (en eigenlijk groot, op de homepage)?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

18/12/2010 20:14:32
Quote Anchor link
- SanThe - op 18/12/2010 20:00:21:
Niet
setcookie("codlid", $Lid->ID,$UnixTijd+9999,"/cod",".darknessdesign.nl/");
Maar
setcookie("codlid", $Lid->ID,$UnixTijd+9999,"/cod",".darknessdesign.nl");
Dus zonder / aan het eind bij de vijfde parameter.

Zoals reeds gemeld: Een cookie werkt pas NA een refresh van de pagina en NOOIT direct na het setten.


Dank je dat was hem!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.