Cookie wil niet verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 20:30:25
Quote Anchor link
Hey allemaal!

Ik zit een beetje in de knoop met een scriptje..
Het is meer een onduidelijkheid over cookies eigenlijk..

Namelijk:
Ik heb een website waar het admin paneel hiervan in de map /admin zit.
Als er nu ingelogd word op de website zelf dan worden er 2 cookies
en 2 sessies aangemaakt namelijk:
cc_userid
cc_key

Door middel van deze sessies/cookies kan je het admin paneel betreden door
dus naar de map /admin te gaan of gewoon op een knop te drukken.. Nu het
probleem:

Het is op het adminpaneel, dus in de map /admin niet mogelijk om uit te loggen.
De uitlog pagina met hetvolgende script verwijderd de cookies niet die op
de website zelf zijn aangemaakt.

Het script:
uitloggen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

echo"
<fieldset>
<legend>Uitloggen</legend>"
;
if(sesCheck()) {
    $expire = time()-60;
    setcookie("cc_userid", '', $expire);
    setcookie("cc_key", '', $expire);
    session_destroy();
    echo"<img src=\"images/icons/10.png\" />Je bent succesvol uitgelogd. Bedankt voor je bezoek! Je zal doorgestuurd worden naar de homepagina van APChellover.";
    setLog('Uitgelogt.');
    refresh('3');
    
}
else {
    echo"Er is niemand ingelogd op deze computer, dus kan je ook niet uitloggen.";
}

echo"</fieldset>";
?>


Mijn vraag is dus of het gewoon niet mogelijk is een cookie te verwijderen
die in een andere map op de server aangemaakt is.. Of dat het gewoon een
fout in mijn script is.

Ik hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen!

Groetjes,

Mik ten Holt.
Gewijzigd op 26/01/2011 23:16:25 door Mik PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:10:00
 

26/01/2011 22:52:12
Quote Anchor link
Lees eerst eens setcookie...
 
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 23:06:58
Quote Anchor link
Heb ik gedaan ook op w3school maar ik kon de oplossing niet vinden...
Heb ook nooit eerder het probleem gehad met de cookies, dus daarom
vraag ik even om hulp.. Weet jij wel waar het door komt?
 
Th van

Th van

26/01/2011 23:20:48
Quote Anchor link
Ga nu eens naar die pagina die Karl aangeeft.

En kijk dan eens onder dit kopje:

Example #2 setcookie() delete example
 

26/01/2011 23:25:14
Quote Anchor link
NEEN!
Hoger.
Hoger.
Hoger!
De eerste belangrijke regel...
Het staat er zo ontzettend duidelijk.
 
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 23:28:44
Quote Anchor link
haha oke nog een keer lezen

Toevoeging op 26/01/2011 23:33:05:

Aha, ja ik zat net al een beetje te kutten met die 4e en 5e waarde van die cookie, maar er is dus niks uitgekomen, ik zal dat is proberen hoe het daar precies is aangegeven.. Alleen een ding snap ik niet.. /~rasmus/ Dat moet dus het path zijn naar de pagina waar de cookie is aangemaakt?

Toevoeging op 26/01/2011 23:45:28:

Oke, wat ik nu heb gedaan:

Ik heb gekeken naar dat waar de cookies aangemaakt worden en heb dit veranderd van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
=time()+60*60*24*30;
setcookie("cc_userid", $id, $expire);
setcookie("cc_key", $key, $expire);
?>

naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
=time()+60*60*24*30;
setcookie("cc_userid", $id, $expire, "/", ".raaviland.nl");
setcookie("cc_key", $key, $expire, "/", ".raaviland.nl");
?>


en het uitloggen heb ik veranderd van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
= time()-3600;
setcookie("cc_userid", '', $expire);
setcookie("cc_key", '', $expire);
?>

naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
= time()-3600;
setcookie("cc_userid", '', $expire, "/", ".raaviland.nl");
setcookie("cc_key", '', $expire, "/", ".raaviland.nl");
?>


helaas zonder resultaat, hij verwijdert de cookie nogsteeds niet..
Ik ben radeloos, zouden jullie het kunnen 'verklappen'?
 

26/01/2011 23:55:06
Quote Anchor link
php.net:
setcookie() defines a cookie to be sent along with the rest of the HTTP headers. Like other headers, cookies must be sent before any output from your script (this is a protocol restriction). This requires that you place calls to this function prior to any output, including <html> and <head> tags as well as any whitespace.

Helemaal bovenin staat dit.
 
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 23:59:58
Quote Anchor link
Oke, ik zal dit even gaan proberen. Maar alleen het rare is dat het uitloggen, wat precies op dezelfde manier als in mijn admin, het wel gewoon doet op de normale website. Dus op www.raaviland.nl als je daar op uitlogt dan doet hij het wel alleen op www.raaviland.nl/admin doet hij het niet.. maar ik zal kijken of dit een oplossing is. In ieder geval bedankt!
 

27/01/2011 00:03:46
Quote Anchor link
Het maakt niet uit of het werkt. Je hoort setcookie / header / session boven de html / output te hebben.
Het is net als een envelope. Op de envelope zet je waar die naar toe moet. Niet erin.
 
Mik PHP

Mik PHP

27/01/2011 00:06:20
Quote Anchor link
Oke, naja zo zie je maar, je hebt wel gelijk. Het werkt inderdaad.. Nou ik dank je echt hartelijk voor het helpen! Nu ga ik het systeem even omscripten!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.