Cookie's controleren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:16:10
Quote Anchor link
Hallo,

ik weet dus hoe je een cookie kan instellen, maar niet controleren of ie bestaat.
Ik heb dit geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

if (isset($_COOKIE["test"])){
echo "De cookie bestaat.";
}
else{
echo "De cookie bestaat NIET";
}


?>


Maar hij geeft gewoon "De cookie bestaat NIET"

Iemand een idee???
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:32:08
 

09/08/2010 13:17:21
Quote Anchor link
Staat allemaal op php.net uitgelegd:
setcookie
 
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:18:48
Quote Anchor link
Thx ik zal s kijken

EDIT
Nou op PHP.net staat hetzelfde wat ik doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (isset($_COOKIE['cookie'])) {

}
Gewijzigd op 09/08/2010 13:19:48 door - Raoul -
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

09/08/2010 13:19:06
Quote Anchor link
Ok, hoe heb je je cookies geset? en trouwens, dit vond ik op php.net:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$value
= 'something from somewhere';

setcookie("TestCookie", $value);
setcookie("TestCookie", $value, time()+3600);  /* expire in 1 hour */
setcookie("TestCookie", $value, time()+3600, "/~rasmus/", ".example.com", 1);
?>


en dan uitlezen met:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// Print an individual cookie
echo $_COOKIE["TestCookie"];
echo $HTTP_COOKIE_VARS["TestCookie"];

// Another way to debug/test is to view all cookies
print_r($_COOKIE);
?>


Nogmaals, niet mijn dingen, van php.net.

Cornel
 
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:20:59
Quote Anchor link
Cornel ik heb de cookies gezet zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setcookie("test", "stopMetPosten", time()+10);
 

09/08/2010 13:23:11
Quote Anchor link
Heb je heel die php.net pagina aandachtig gelezen?
$HTTP_COOKIE_VARS is oud.
En je koekjes mogen dus maar 10 seconde bestaan?
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

09/08/2010 13:24:57
Quote Anchor link
Jaja, weet ik. Maar ik haalde het gewoon uit de code-blocks van php.net. Sorry hoor!
 
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:25:50
Quote Anchor link
Karl Karl op 09/08/2010 13:23:11:
Heb je heel die php.net pagina aandachtig gelezen?
$HTTP_COOKIE_VARS is oud.
En je koekjes mogen dus maar 10 seconde bestaan?


Ja, w8 hier is mijn hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

if (isset($_COOKIE["stopMetPosten"])){

echo "Om spam te voorkomen moet je 10 seconden wachten voor je een nieuw bericht kan plaatsen.";

}
else{

// bericht POSTEN
// en COOKIE instellen


setcookie("stopMetPosten", "stopMetPosten", time()+10);

}


?>
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

09/08/2010 13:27:02
Quote Anchor link
Dus moet je binnen 10 sec weer uitlezen om te kunnen zien. Dus...
 

09/08/2010 13:27:05
Quote Anchor link
Karl Karl op 09/08/2010 13:23:11:
En je koekjes mogen dus maar 10 seconde bestaan?
 
Niek s

niek s

09/08/2010 13:28:58
Quote Anchor link
Karl Karl op 09/08/2010 13:27:05:
Karl Karl op 09/08/2010 13:23:11:
En je koekjes mogen dus maar 10 seconde bestaan?


 
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:29:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 09/08/2010 13:27:05:
Karl Karl op 09/08/2010 13:23:11:
En je koekjes mogen dus maar 10 seconde bestaan?




Ja hoor!!
 
Cornel van der Heiden

Cornel van der Heiden

09/08/2010 13:29:52
Quote Anchor link
Wat bedoel je met ja hoor. Het is toch logisch dat je dan binnen 10 seconden weer moet uitlezen? Anders is je koekje dood.
 

09/08/2010 13:31:39
Quote Anchor link
Nouw eens zien je opent die pagina, dus dan wordt het koekje gezet bij de browser, de rest van de pagina moet laden (in het totaal zegmaar 2 seconde) dan moet jij nog eens de pagina verversen (dus laten we zeggen das 4 seconde (destroy + construct)) en dan nog opnieuw de pagina laden (2 sec) en dan nog een tijdverschil van 2 sec dus dat is dan 12 sec.
 
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:32:07
Quote Anchor link
Cornel van der Heiden op 09/08/2010 13:29:52:
Wat bedoel je met ja hoor. Het is toch logisch dat je dan binnen 10 seconden weer moet uitlezen? Anders is je koekje dood.


Ik snap jullie niet echt =S...
Als het koekje nog bestaat = niks posten
Als het koekje NIET bestaat = wel iets posten

Als een spammer twee topics tegelijk open heeft, kan ie nog steeds spammen
Moet de tijdslimiet dan langer?
Gewijzigd op 09/08/2010 13:33:41 door - Raoul -
 

09/08/2010 13:35:11
Quote Anchor link
Dan is sowieso een session handiger.
 
- Raoul -

- Raoul -

09/08/2010 13:35:54
Quote Anchor link
En een session kan je dan toch geen seconden meegeven tot ie verwijderd moet worden?
 

09/08/2010 13:38:50
Quote Anchor link
Of een verschil in de database.
Maar sowieso als je met forums o.i.d. bezig bent, dan is het handiger om sessions te gebruiken.
 
Johan Dam

Johan Dam

09/08/2010 13:52:59
Quote Anchor link
Raoul Blabla op 09/08/2010 13:35:54:
En een session kan je dan toch geen seconden meegeven tot ie verwijderd moet worden?


Je kan niet zeggen dat een sessie variabele maar 10 seconden mag bestaan, nee.

Maar je kan wel controleren of er 10 seconden voorbij zijn gegaan,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$_SESSION
['tijd'] = time() + 10;
if($_SESSION['tijd'] < time()){
    echo "Tijd is nog niet om!";
}
else {
    echo "Tijd is voorbij!";
}

?>

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

09/08/2010 14:17:14
Quote Anchor link
Raoul Blabla op 09/08/2010 13:32:07:

Als het koekje nog bestaat = niks posten
Als het koekje NIET bestaat = wel iets posten


Dus als ik in mijn browser cookies accepteren uit zet kan ik eeuwig spammen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.